Піна для гоління - купити Засоби для гоління у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (6)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Nivea Men, 200 мл, Піна для гоління, Срібний захист
Артикул: 13172
ARKO Men, Sensitive, 200 мл, Піна для гоління, Для чутливої шкіри

на завтра
Артикул: 30552
Arko Men, 200 мл, Піна для гоління, Освіжаюча

на завтра
Артикул: 22255

Піна для гоління


До числа найбільш затребуваних засобів для щоденного догляду можна віднести піну для гоління. Це спеціальний продукт, який забезпечує комфортне і безпечне видалення небажаного волосся за допомогою бритви. Піна продається в аерозольних балончиках, має приємний запах і легку текстуру. Однак саме завдяки пористості піна добре заповнює простір між волосками, тим самим забезпечуючи легке ковзання леза і захищаючи шкіру від можливих пошкоджень.

Піна для гоління: властивості, про які Ви не знали

Крім основного призначення косметичний засіб може виконувати інші функції. Подібними лайфхаками діляться користувачі Мережі, пропонуючи альтернативне використання продукту. Виявилося, у піни чудові водовідштовхувальні і очищаючі властивості. Вона ефективно видаляє різні забруднення, тому може використовуватися замість класичних засобів для чищення. Отже, якими незвичайними можливостями володіє піна для гоління:

  • Видаляє з одягу плями макіяжу. Очистити тканину можна навіть під холодно водою.
  • Змиває плями фарби з шкіри. Якщо під час ремонту Ви забруднили руки фарбою, то піна для гоління швидко видалить з епідермісу подібні забруднення. Справляється косметика з акриловими, емалевими і іншими фарбами.
  • Захистить дзеркало від запотівання. Досить нанести на поверхню піну, дочекатися її висихання, а потім відполірувати дзеркало до блиску. Перевірено: навіть дзеркало в душовій залишиться кристально чистим. Аналогічним чином можна обробити скельця окулярів.
  • Очищає оббивку меблів. Текстильні покриття легко очистити від невеликих забруднень, якщо нанести трохи піни.

Однак головна функція продукту все-таки полягає в підвищенні комфорту процесу гоління. Але і тут є маленькі секрети, які варто дізнатися.

Піна для гоління. Як користуватися

Мало хто замислюється про те, що якість гоління безпосередньо залежить від того, наскільки коректно нанесена піна. Якщо дотримуватися деяких правил, можна домогтися ідеально гладкої шкіри без подразнення або порізів. Щоб поліпшити якість гоління дійте так:

  • Підготуйте шкіру до процедури. Бажано її трохи розпарити. Вмийтеся теплою водою або на кілька хвилин прикладіть теплий вологий рушник.
  • Нанесіть піну. Рівномірними рухами розподіліть засіб по поверхні, яку потрібно потім поголити.
  • Плавними рухами починайте гоління. Слідкуйте, щоб ріжуча кромка бритви перебувала під кутом 30 градусів по відношенню до шкіри. Дійте впевнено, але делікатно, щоб не травмувати дерму.
  • Після кожного проходу лезо потрібно промивати під проточною водою, щоб очистити від волосинок.
  • Після закінчення процедури змийте залишки піни і нанесіть лосьйон після гоління.

Важливо розуміти, що після кожної проходки можна проводити по чистій шкірі бритвою повторно. Якщо є необхідність ще раз обробити шкіру, піну для гоління потрібно нанести повторно. В іншому випадку з'явиться подразнення або поріз.

Види піни для гоління

На полицях нашого інтернет-магазину Ви знайдете всі можливі засоби для гоління, які відрізняються за властивостями і характеристиками. Щоб не розгубитися в різноманітті косметичних засобів, слід відразу вивчити асортимент. Оскільки існують різні типи шкіри, чоловіча піна для гоління випускається з урахуванням потреб кожного з них. Отже, можна купити з доставкою піну для жирної, сухої, чутливої, комбінованої шкіри. Кожен варіант косметики містить компоненти для комплексного догляду за шкірою обличчя або тіла.

Видалення небажаного волосся властиво не тільки чоловікам, але і жінкам. Однак чоловіча і жіноча шкіра кардинально відрізняються. Отже, у продажу є піна для гоління жіноча Джилет і інших виробників. Склад продукту адаптіован під потреби жіночої шкіри, а ще має зовсім інший аромат. Він більш квітковий, освіжаючий, ніжний.

Є косметичні засоби з певним ефектом. Наприклад, охолоджуюча піна для гоління містить ментол, тому створює ефект заморожування шкіри. Універсальна піна добре лягає на будь-які типи шкіри, забезпечує живлення і зволоження дерми.

Популярні марки піни для гоління

Оскільки дані косметичні засоби відносяться до числа досить популярних і затребуваних, випуском піни для гоління займається величезна кількість брендів. У нашому онлайн-каталозі є як недорогі продукти з сегмента мас-маркету, так і преміальна або органічна косметика. Ви завжди знайдете великий вибір засобів з будь-якої цінової категорії і зможете підібрати товари на свій смак і гаманець. До числа найбільш затребуваних товарів можна віднести піну для гоління Арко, Нивеа, Джилет. Якщо Вам потрібна якісна піна або гель для гоління недорого, то АкваМаркет пропонує замовити косметику онлайн з доставкою по Києву та Україні. Гарантована якість, зручні способи оплати, ціна від виробника.