Гель для гоління - купити Засоби для гоління у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (14)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Arкo Men, 200 мл, Гель для гоління, для чутливої шкіри
Артикул: 22254
Arko Cool Men, 200 мл, Гель для гоління, Освіжаючий

на завтра
Артикул: 30550
Arko Soft Touch Sensitive, 200 мл, Гель для гоління жіночий

на завтра
Артикул: 29956
Arko Soft Touch, 200 мл, Гель для гоління жіночий, Тропічна Свіжість

на завтра
Артикул: 29957
Gillette Series, 200 мл, Гель для гоління, зволожуючий

на завтра
Артикул: 30562
Nivea Men, 200 мл, Гель для гоління, Екстримальних свіжість

на завтра
Артикул: 30573
Satin Care Sensitive, 200 мл, Гель для гоління жіночий

на завтра
Артикул: 29958
Satin Care Vanilla Dream, 200 мл, Гель для гоління, жіночий

на завтра
Артикул: 29960
Nivea Men, 200 мл, Гель для гоління триденної щетини, для чутливої шкіри
Артикул: 29476

Гель для гоління


Серед інших косметичних продуктів гель для гоління чоловічий займає лідируючі позиції. Багато в чому це пояснюється перевагами даного товару. Гелі не містять спирту, силіконів, синтетичних ароматизаторів, тому вважаються більш нейтральними для шкіри. Косметика сприяє комфортному видаленню волосся, забезпечує гарне ковзання бритви, не пересушує шкіру і прискорює регенерацію незначних пошкоджень. У числі переваг продукції варто відзначити такі моменти:

  • Відсутність в складі поверхнево-активних речовин сприяє живленню і зволоженню дерми.
  • Гелева структура прекрасно розподіляється між волосинками, заповнюючи порожнечі і простор. Відповідно, лезо ковзає легко і безперешкодно. Це особливо важливо для власників чутливої ​​шкіри.
  • Гелі витрачаються вельми економічно в порівнянні з іншими засобами для гоління. Тому однієї упаковки вистачає надовго.
  • Багато косметичних засобів мають ранозагоювальні властивості. Цей аспект оцінять люди з чутливою шкірою, яка після гоління покривається почервоніння або дрібними подряпинами.

Крім цього гелі для гоління мають прілятним і ненав'язливим ароматом. Після гігієнічної процедури шкіра не потребує додаткового зволоження.

Види гелів для гоління

Класифікувати косметику можна за різними ознаками. Так, є засоби, призначені для чоловіків і для жінок. Щодо компонентного складу вони відрізняються незначно. Гель для гоління жіночий містить більше пом'якшувальних і поживних речовин, оскільки жіноча шкіра більш ніжна і чутлива. Крім того, гель для гоління жіночий відрізняється за ароматом. Тут частіше використовуються квіткові, фруктові парфумерні композиції. Продукція для прекрасної половини людства виділяється за рахунок відповідної упаковки. Якщо чоловічі засоби, як правило, оформлені в стриманій або агресивній гамі, то балончики з жіночим гелем виглядають ніжно завдяки пастельним тонам і рожевим, оранжевим відтінкам.

Відрізняється гель для гоління за типом шкіри, кожному з яких властиві свої індивідуальні особливості. Суха має потребу в живленні, комбінована - в збалансованому догляді, жирна - в нормалізації вироблення шкірного сала. Отже, можна купити гель для гоління:

  • Для нормальної шкіри. Її власникам властива помірна щетина і відсутність будь-яких проблем з дермою. Гель для гоління Нивеа, Арко, Джилет забезпечить комплексний догляд, живлення та зволоження епідермісу. Така косметика відноситься до категорії універсальної, тому при необхідності може використовуватися для будь-якого типу шкіри. Найчастіше подібні засоби збагачують екстрактом алое, щоб захистити поверхню дерми під час гоління.
  • Для сухої шкіри. В даному випадку волосся росте часто і густо, тому жорстка щетина потребує особливого догляду. Власникам цього типу шкіри доводиться голитися частіше, що в цілому негативно впливає на стан дерми. Отже, гель для гоління Арко для сухої шкіри містить зволожуючі компоненти, в числі яких масло ши, каріте. Крім цього до складу додають екстракти рослин, які мають заспокійливі і антисептичні властивості. Косметичний засіб знімає подразнення, почервоніння і підвищує комфорт гігієнічних процедур.
  • Для жирної та комбінованої шкіри. Тут доводиться боротися з надмірним утворенням шкірного сала, тому до складу косметики входять підсушуючі компоненти. У той же час гель для гоління Джилет для жирної та комбінованої шкіри має заспокійливу дію.

Ще один спосіб класифікації - по області застосування засобу. Оскільки наше тіло індивідуально, деякі ділянки мають підвищену чутливість. Тому для обробки делікатних ділянок можна використовувати гель для гоління зони бікіні. Склад засобу адаптований під Ph показники шкіри, косметика має очищуючу, протизапальну, антибактеріальну дію. Після гоління не виникає подразнення слизових оболонок.

Якщо Вам потрібен гель або піна для гоління, Ви можете замовити їх в нашому онлайн-магазині. АкваМаркет пропонує 100% оригінальну продукцію від кращих світових брендів, яку можна купити з доставкою по Києву та Україні. Загляньте в каталог і переконайтеся, що замовляти косметику по Інтернету набагато вигідніше і легше. Достатньо вибрати відповідні засоби, відправити їх в корзину, вказавши спосіб оплати і адресу доставки. Наші ціни нижчі, ніж в роздрібних мережах, а для оптових покупців діють знижки. Якісні засоби для гоління за ціною виробника.