Крем для депіляції - купити Засоби для депіляції у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Крем для депіляції


Крем для депіляції - прекрасна можливість виглядати бездоганно навіть без відвідування салону краси. Спеціальний засіб дозволяє швидко, безболісно видаляти небажане волосся з різних ділянок тіла. Компоненти косметики покращують стан шкірних покривів, пом'якшують і живлять їх.

Як діє крем для депіляції

До складу волосся входить кератин - білок, якому властива висока механічна міцність. Кремоподібні засоби для депіляції містять спеціальні компоненти, які руйнують кератин. Як правило, в якості діючої речовини використовується тиогликолят кальцію. В результаті структура волоса розчиняється під впливом крему. Засіб не проникає глибоко в фолікули, а діє на поверхні, тому волоски видаляються зовнішньо над епідермісом. А волосяна цибулина і невидима частина волосків залишається під шкірним покривом. Крім активної речовини до складу крему для депіляції входять:

  • Гідроксид натрію і кальцію, які посилюють дію активного компонента.
  • Живлячі інгредієнти. Рослинні масла, екстракти квіток або фруктів, поживні компоненти пом'якшують і живлять шкіру.
  • Емоленти. Це спеціальні добавки, які нейтралізують агресивну дію активної речовини і роблять її безпечним для шкіри. Крем для депіляції Карамель, Віт не залишає опіків і не викликає подразнення.
  • Стабілізатори. Забезпечують щільну текстуру косметичного засобу.
  • Консерванти. Збільшують термін зберігання продукту.

Види кремів для депіляції

Асортимент косметичних продуктів, представлених на сучасному ринку, приємно дивує. Топові бренди випускають засоби, адаптовані під особливості кожного типу шкіри. Отже, можна купити депілірюючий крем для жирної, сухої, чутливої ​​шкіри.

Класифікуються засоби по області впливу. Тому є такі категорії продуктів: крем для депіляції обличчя, крем для депіляції бікіні, ніг, пахвових западин.

Оскільки подібною косметикою користуються не тільки представниці прекрасної половини людства, то в продажу є як жіночий, так і чоловічий крем для депіляції. Останній характеризується більш високою концентрацією, щоб ефективно видаляти жорсткі волоски. Також чоловіча косметика володіє іншим ароматом.

Переваги крему для депіляції очевидні:

  • Справитися з процедурою зможе кожен, незалежно від навичок і досвіду. Для депіляції не потрібні додаткові аксесуари або інструменти.
  • Ефективний догляд в домашніх умовах. Користуватися кремом можна в будь-який зручний час, навіть якщо Ви перебуваєте в поїздці або відрядженні. Ви не прив'язані до конкретного майстра або салону краси, не записуєтеся на прийом, не чекаєте своєї черги. Потрібно лише завчасно купити крем для депіляції, який Вам підходить.
  • Гладка шкіра за кілька хвилин. Процедура відніме мінімум часу.
  • Відсутність дискомфорту або болісних відчуттів. Воскова або механічна депіляція супроводжується болем і подразненням шкіри. Якщо використовувати крем для депіляції Veet, Lady Caramel, Body Natur, процедура видалення небажаного волосся пройде повністю безболісно.
  • Не травмує шкіру. Бритви та епілятори залишають на поверхні шкіри мікротравми (порізи, садни, подряпини). Крем абсолютно безпечний і нетравматичний.
  • Широкий вибір косметичних продуктів, розрахованих на обробку різних зон і роботу з чутливими ділянками шкіри.
  • Можливість видалення волосся довжиною 1-2 мм.

Крім того, до складу косметичних засобів входять живильні компоненти, які мають поживну, ранозагоювальну, антисептичну, заспокійливу дію. Тому після депіляції можна навіть не користуватися лосьйонами для тіла, адже шкіра стає ідеально гладкою, ніжною, насиченою.

Крем для депіляції: як використовувати

Наносять косметичний засіб на чисту і суху шкіру. Краще проводити процедуру після душа, коли на тілі немає лосьйонів, кремів або антіперсперанту. Нанесіть крем для депіляції на потрібну зону, розподіливши по поверхні. Не потрібно втирати косметику. Залиште засіб на кілька хвилин, щоб крем проник в волосяні фолікули і надав необхідну дію. Кількість часу виробник вказує на упаковці, уважно прочитайте інструкцію до застосування. Після видаліть крем спеціальною пластиковою лопаткою, а залишки змийте в душі.

В інтернет-магазині АкваМаркет Ви знайдете широкий асортимент засобів для депіляції від провідних українських та зарубіжних виробників, які можна купити з доставкою в будь-яке місто України. Онлайн каталог надасть вичерпну інформацію про кожний продукт (склад, властивості, область дії, актуальна вартість). Замовляти товари можна оптом і в роздріб, ціна завжди порадує, так само як і якість. Ми реалізуємо тільки найбезпечніші, перевірені косметичні засоби, які відповідають високим стандартам якості. Менеджери на зв'язку цілодобово. Замовте зворотній дзвінок, і ми зв'яжемося з Вами, щоб відповісти на будь-які питання.