Безаміачна фарба - купити Фарба для волосся у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (16)

- грн
Сортування: За замовчуванням
L'Oreal, CASTING Creme Gloss, Фарба для волосся, Тон 200, Чорна кава, 160 мл

на завтра
Артикул: 30411
L'Oreal, Casting, Фарба, Каштановий, 400, 50 мл

на завтра
Артикул: 30404
L'Oreal, Casting, Фарба, Чорний шоколад, 323, 50 мл

на завтра
Артикул: 30403
L'Oreal, Paris Casting Creme Gloss, Фарба для волосся, Тон 100 Чорна ваніль

на завтра
Артикул: 30509
Syoss Oleo Intense, Фарба для волосся, Тон 6-10 Темно-русявий, 115 мл

на завтра
Артикул: 30485
Syoss, Oleo Intense, Фарба для волосся, Шоколад 4-86, 115 мл

на завтра
Артикул: 29446
Фарба Syoss Oleo intense, №3-10 глибокий каштановий, стійка

на завтра
Артикул: 30482

Безаміачна фарба


Фарба для волосся - дивовижна розробка. Вона подарувала нам можливість змінювати колір зачіски в залежності від особистих уподобань чи настрою. Тепер легко перефарбуватися з блондинки в брюнетку, надати волоссю більш глибокий відтінок або зафарбувати сивину. Однак після фарбування волосся швидко втрачає блиск, стає ламким і безформним. Головною причиною таких змін стає склад фарби для волосся, в якій міститься аміак. Ця речовина негативно діє на структуру волосся, в результаті чого відновлювати здоров'я шевелюри доводиться довгий час.

Благо, зараз у продажу з'явилися безаммиачні фарби, які випускають відомі бренди. Палітра кольорів досить різноманітна, тому в ній можна знайти практично будь-який бажаний відтінок. Купити фарбу без аміаку з доставкою Ви можете в нашому магазині. АкваМаркет зібрав для Вас кращі безаммиачні фарби, які підійдуть для будь-якого типу волосся. Відмінна якість, 100% оригінал, є можливість придбання оптом. В онлайн-каталозі Ви знайдете найбільший асортимент фарб в Києві, здатний задовольнити потреби навіть професійного майстра з фарбування волосся.

Безаміачна фарба і її особливості

Головний секрет фарби полягає в тому, що в ній практично немає перекису водню і повністю відсутній аміак. Безумовно, ці речовини необхідні для повноцінного фарбування, але вони згубно впливають на якість волосся. Нове покоління фарб не викликає потужної хімічної реакції, отже, фарбує волосся дбайливо і акуратно. Важливо розуміти, що результат буде не таким стійким як в разі використання аміачної фарби. Але для того, щоб освіжити колір або надати природному кольору волосся красивий відтінок такі продукти цілком підійдуть. Нові фарби Лореаль без аміаку здатні зафарбовувати сивину, але тільки якщо вона не дуже контрастує з природним відтінком волосся.

Чотири-п'ять тижнів - ось скільки тримається фарба для волосся без аміаку. Її навряд чи можна назвати малоефективною, оскільки фарбування відбувається швидко і результативно. Популярні такі фарби для фарбування в домашніх умовах.

Переваги безаммиачної фарби для волосся

Головна перевага такої фарби - це безпечний вплив на волосся. Оскільки в складі немає агресивних хімічних компонентів, фарба для волосся без аміаку діє делікатно і не пошкоджує структуру волосків. Натуральний пігмент обволікається барвником, тоді як фарбувальні компоненти не проникають всередину волосся. Цілком логічно, що після фарбування зачіска виглядає доглянутою і здоровою. Ось ще кілька аргументів на користь того, щоб купити крем-фарбу для волосся без аміаку:

  • Гарний колір волосся після фарбування. Якісний професійний догляд забезпечує повне зафарбовування. Волосся виглядає не гірше, ніж після використання фарби з аміаком. При цьому колір виходить більш природний, волосся набуває здорового блиску і шовковистості.
  • Не викликає алергії або подразнення шкіри голови. Тому фарбування підходить навіть людям з гіперчутливіою шкірою.
  • Відмінний варіант для природного фарбування і тонування. Фарба додає природному відтінку волосся приємну глибину. І при бажанні змінити імідж можна без кардинальних наслідків.
  • Оскільки фарба не проникає всередину волосся, а обволікає його по всій довжині, додатково створюється ефект ламінування. Неслухняні локони перестають пушитися, стають рівними і блискучими.
  • Є доглядаючі компоненти. Такі виробники фарби для волосся, як Лореаль або Сіосс, додають до складу фарби особливі компоненти. Наприклад, ектоін запобігає зневодненню, а масло виноградних кісточок живить волоски по всій довжині.

Немає певних категорій людей, кому підходить фарба для волосся безаміачна. Фарбування рекомендовано для всіх типів волосся. Такі фарби, як Casting Crème Gloss від L'Oreal Paris або Syoss Oleo Intense, є справжнім порятунком для ламкого і тонкого волосся. Пігменти не руйнують структуру ослабленої зачіски, але при цьому дозволяють змінювати імідж і створювати незвичайні образи.

Чи є підступ

На жаль, фарба для волосся безаміачна хоч і вважається універсальною, використовувати її можна не у всіх випадках. Через більш м'яку формулу вона не підходить для кардинальних перетворень. Освітлити волосся можна тільки до чотирьох тонів. Тому перефарбуватися з брюнетки в блондинку за допомогою безаммиачної фарби Сіосс або Лореаль у Вас не вийде.

Ще один момент: фарба без аміаку і сивина. Вирівняти тон можна тільки в разі, якщо він не суттєво відрізняється від натурального. Сиве волосся занадто світле, тому навіть при ретельному фарбуванні безаммиачною фарбою знебарвлені волоски будуть проглядатися. Також не можна перефарбувати волосся в яскраві відтінки: червоний, рожевий, бірюзовий.

Але в цілому, фарба для волосся без аміаку підходить тим, хто хоче злегка оновити зачіску і піклується про її здоров'я. Для сивого волосся або кардинальної зміни іміджу краще використовувати звичайні фарби.

Отже, Ви розібралися в тому, як діє фарба без аміаку і скільки вона тримається. Це відмінне рішення для тих, хто хоче оновити колір волосся, але береже їх красу і здоров'я. Замовляйте якісні професійні фарби для тонування волосся на сайті АкваМаркет. У нас великий вибір продукції для салонного і домашнього догляду.