Шампунь від лупи - купити Шампуні у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (37)

Ще
Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Head & Shoulders, 400 мл, Шампунь проти лупи, Ментол

на завтра
Артикул: 30289
Head & Shoulders, 400 мл, Шампунь проти лупи, Цитрусова свіжість

на завтра
Артикул: 40900
Head & Shoulders, 400 мл, Шампунь проти лупи, Яблучна свіжість Head & Shoulders, 400 мл, Шампунь проти лупи, Яблучна свіжість

на завтра
Артикул: 6536
Head & Shoulders, 400 мл, Шампунь проти лупи, для чутливої шкіри голови

на завтра
Артикул: 86298
Schauma, 400 мл, Шампунь чоловічий проти лупи з імбирем

на завтра
Артикул: 9772
Сульсена, 150 мл, Шампунь проти лупи, ефективне очищення

на завтра
Артикул: 86456
Сульсена, 75 мл, Паста від лупи, активний догляд, 1%

на завтра
Артикул: 86453
Head & Shoulders, 360 мл, Шампунь та бальзам - ополіскувач проти лупи, Свіжість ментолу, 2в1

на завтра
Артикул: 86283
Head & Shoulders, 360 мл, Шампунь та бальзам-ополіскувач, Основний догляд проти лупи, 2в1

на завтра
Артикул: 86282
Head & Shoulders, Гладке і шовковисте, 360 мл, Шампунь проти лупи і бальзам-ополіскувач Head & Shoulders, Гладке і шовковисте, 360 мл, Шампунь проти лупи і бальзам-ополіскувач

на завтра
Артикул: 78467
Head & Shoulders, Основний догляд 2 в 1, 900 мл, Шампунь проти лупи і бальзам-ополіскувач Head & Shoulders, Основний догляд 2 в 1, 900 мл, Шампунь проти лупи і бальзам-ополіскувач

на завтра
Артикул: 78460
Head & Shoulders, Свіжість ментолу, 900 мл, Шампунь проти лупи Head & Shoulders, Свіжість ментолу, 900 мл, Шампунь проти лупи

на завтра
Артикул: 78464
Head & Shoulders, Цитрусова свіжість, 900 мл, Шампунь проти лупи Head & Shoulders, Цитрусова свіжість, 900 мл, Шампунь проти лупи

на завтра
Артикул: 78465

Шампунь від лупи


Лупа - це проблема, з якою хоча б раз стикався кожен з нас. Найчастіше себореєю страждають власники жирної шкіри голови, однак подібне захворювання може з'явитися практично у кожного. Свербіж, лущення і висипання на поверхні шкіри, а також поява білих лусочок біля коріння волосся - перші ознаки того, що виникла проблема.

Помітивши перші симптоми лупи, краще відразу переходити до лікування, адже несвоєчасне усунення проявів захворювання може привести до швидкої втрати волосся. Є різні види лупи, для кожного з яких застосовується свій спосіб лікування. Як правило, призначається комплексна терапія, яка включає медикаменти і спеціальний шампунь проти лупи. Тільки в цьому випадку досягається не тільки косметичний, але і лікувальний ефект.

Сам по собі шампунь від лупи не є лікарським засобом, навіть якщо він куплений в аптеці. Він усуває неприємну симптоматику, однак не усуває причини виникнення себореї. Але використання шампуню вкрай важливо для ефективного і комплексного вирішення проблеми. Якісний шампунь від лупи має протигрибкову, заспокійливу, антибактеріальну дію. Крім того, регулярне застосування продукту нормалізує роботу сальних залоз, тим самим знижуючи надмірну жирність шкірних покривів.

Шампуні від лупи і їх склад

Щоб швидко усунути дискомфорт і неприємні симптоми до складу шампуню додають спеціальні компоненти. Серед них речовини, що володіють протигрибковою і відшелушуючою дією. Для ефективної боротьби з лупою до складу також додають:

  • Екстракти ромашки, кропиви, лопуха. Вони мають заспокійливу і протизапальну дію.
  • Керамід P. Зміцнює волосся і допомагає йому адаптуватися до дії шкідливих зовнішніх факторів.
  • Дисульфід селену. Ефективно відновлює мікробіом шкіри голови, а також нормалізує функції сальних залоз.
  • Гліцерин, екстракт алое вера. Мають зволожуючу дію, знімають лущення.
  • Саліцилова кислота. Усуває лущення та свербіж.
  • Цинк. Проявляє протигрибкову і антибактеріальну дію.

Також в складі можна побачити ліпогідроксікіслоту, ментол, ніацинамід і інші доглядаючі, живильні компоненти. Більшість косметичних засобів діє комплексно, тому при регулярному використанні поліпшується стан не тільки шкіри голови, а й самого волосся. Воно стає міцним, блискучим, відновлюється його структура і щільність. Уже з першого застосування можна побачити якісну зміну стану зачіски.

Як користуватися

Секрет здоров'я волосся полягає не тільки у виборі хорошого шампуню, а й в правильному його використанні. Застосування подібних косметичних засобів має свої особливості. Так, під час миття голови варто приділяти більше уваги очищенню шкірних покривів, а ось саме волосся мити піною, утвореною у коренів. Наносіть трохи шампуню, попередньо спінюючи його на долонях. Процедура миття волосся повинна тривати 1-2 хвилини. Робіть обережні погладжування, обробляючи всі ділянки шкіри голови. Потім протягом 3-5 хвилин змивайте піну.

Шампунь від лупи використовують два-три рази на тиждень на етапі лікування. Надалі засіб застосовується в профілактичних цілях. Достатньо раз в 5-7 днів мити голову такою косметикою, а в решту часу використовувати звичайний шампунь.

Як вибрати шампунь від лупи

Знайти підходящу косметику - справжнє мистецтво. Але їм легко оволодіти, якщо знати, на що звертати увагу. Нижче наведена невелика інструкція, як вибрати шампунь для лупи:

  • Визначтеся з типом волосся. Жирне, сухе, кучеряве, комбіноване - для кожного типу волосся можна знайти індивідуальний косметичний засіб. Так і проблема вирішиться, і зачіска покращиться.
  • Зверніть увагу на стать. Структура волосся у чоловіків і жінок істотно відрізняється, тому виробники випускають різні косметичні засоби. У продажу є шампунь від лупи для чоловіків, адаптований під потреби сильної половини людства. Шампунь від лупи для жінок буде мати більш щадний склад, ніжний аромат і додаткові живильні компоненти, оскільки локони у жінок значно довші і їм потрібен комплексний догляд.
  • Вивчіть склад. Чим більше натуральних компонентів, тим краще. У нашому магазині є органічні шампуні, виготовлені з натуральних компонентів природного походження. Вони підходять алергікам і людям з чутливою шкірою голови.

Бажано проконсультуватися з дерматологом, щоб купити шампунь від лупи, який підходить саме Вам. Тоді проблема з волоссям вирішиться швидко і без особливих зусиль.

Кращі шампуні від лупи

Незважаючи на достаток косметичних засобів, продукція певних брендів користується у покупців незмінним попитом. Вона володіє доведеною ефективністю і допомагає швидко вирішити проблему з волоссям. Якщо уважно вивчити відгуки про шампунь від лупи, то в списку лідерів знаходяться бренди Head & Shoulders, Clear, De La Mark, Weleda, Яка. Косметику даних виробників Ви можете вигідно купити з доставкою на сайті АкваМаркет. В наявності тільки оригінальні шампуні, що мають потужну лікувально-профілактичну дію. Лупа не проблема, якщо під рукою є хороший шампунь. Замовляйте товари онлайн, а ми швидко відправимо їх до Києва, Харкова, Львова, Дніпра або іншого міста України.