Кульковий дезодорант - купити Антиперспіранти у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (26)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Nivea Men, 50 мл, Дезодорант для чоловіків кульковий, Срібний захист

на завтра
Артикул: 30611
Nivea, 50 мл, Дезодорант-антиперспірант, Енергія свіжості

на завтра
Артикул: 30149
Rexona Motionsense, 50 мл, Дезодорант-антиперспірант, Алое вера

на завтра
Артикул: 29491
Rexona, 50 мл, Дезодорант-антиперспірант, Свіжість душа

на завтра
Артикул: 29495

Кульковий дезодорант


Ритм життя сучасної людини навряд чи можна назвати стабільним. Але незважаючи на високу активність, кожен з нас хоче залишатися чистим, свіжим і доглянутим. А це практично неможливо без застосування антиперспірантів. Цей гігієнічний продукт розроблений спеціально для того, щоб захищати області пахв від слідів і неприємного запаху поту. Якісний антиперсперант - це необхідний атрибут нашого повсякденного життя. Гігієнічний засіб забезпечує свіжість шкіри, а також скорочує виділення поту без порушення теплообмінних функцій організму.

Кульковий антиперсперант вперше з'явився більше 70 років тому і в його основу ліг принцип роботи кулькової ручки. Виріб складається з пластикового корпусу, в якому є кулька, що обертається. Під час руху вона рівномірно розподіляє косметичний склад по конкретній ділянці шкіри, тим самим забезпечуючи дезодоруючий ефект. Роликові дезодоранти дуже зручні і недорогі, що забезпечує їм високу популярність. Deonica, Rexona, Garnier, Dove і інші бренди випускають різні види роликових антиперсперантів, дозволяючи покупцям підібрати продукт на свій смак.

Особливості та переваги кулькових антиперсперантів

Сучасні персперанти відрізняються за складом, чим обумовлена ​​їх ефективність і безпека. Часто виробники використовують спирт, парабени, солі алюмінію, які здатні пошкодити шкірі. Однак це стосується тільки маловідомих і неперевірених брендів. Топові фірми вже давно перейшли на безпечне виробництво, а самі дезодоранти містять в складі нейтральні компоненти і речовини, які піклуються про шкіру. Зокрема, до складу кулькового антіперсперанта входять речовини, що запобігають свербіжу або подразненню шкіри після застосування. Які ще плюси кулькового антіперсперанта:

  • Не має різкого або задушливого запаху, як у аерозолів.
  • Висока ефективність, забезпечена густою консистенцією.
  • Не залишають слідів на одязі.
  • Антіперсперант тривалої дії, якої вистачає на 12-18 годин повноцінного захисту від поту.
  • Компактні розміри.
  • Економічна витрата завдяки точковому нанесенню на шкіру.
  • Доступна ціна.
  • Широкий асортимент.

Антиперспіранти сухі і роликові: що краще

Ось уже котрий рік кулькові антиперсперанти займають першість серед інших видів дезодорантів. Незважаючи на деякі особливості, саме ці засоби гігієни завоювали у покупців величезну любов. Завдяки своїй в'язкій текстурі роликовий антиперсперант Nivea повністю обволікає ділянку шкіри, блокуючи появу небажаного запаху. Сухі стіки не можуть похвалитися такою ефективністю. Ще один вагомий аргумент на користь кулькового дезодоранту - відсутність слідів. Виробники постійно вдосконалюють формулу сухих стіків, проте вирішити проблему зі слідами на одязі поки не виходить. Кульковий дезодорант L'oreal не залишає слідів на одязі, не скачується в некрасиві складки на відміну від сухого аналога. Тож не дивно, що аерозолі і сухі стіки поступаються за популярністю, адже єдиний недолік кулькового дезодоранту - це час, який потрібно для повного висихання засобу. Але при цьому Ви отримуєте гарантований захист від поту на тривалий проміжок часу.

Гендерний поділ

Перше питання, яке потрібно вирішити перед придбанням антіперсперанта - це гендерна приналежність. У лінійці кожного поважаючого себе бренду присутній антиперсперант чоловічий і антиперсперант жіночий. Такий поділ, всупереч поширеній думці, не маркетинговий хід, а вельми реальна необхідність.

Відрізняються продукти, в першу чергу, за ароматом. Чоловічі композиції свіжіші, тоді як жіночі - квіткові, пудрові або зовсім без запаху, адже жінки часто комбінують антиперсперант і улюблені парфуми. Рексона антиперсперант для чоловіків має більш концентровану формулу, оскільки доводиться справлятися з рясним потовиділенням. Жіночі дезодоранти Fa, Careline менш концентровані, але такі ж ефективні. Формула жіночого антіперсперанта розроблена спеціально для ніжної шкіри, схильної до почервоніння і подразнень після гоління або епіляції.

Антіперсперант без алюмінію і без спирту

Все більше виробників переходить на максимально безпечний склад дезодорантів, оскільки про шкоду звичайних антиперспірантів з'являється все більше інформації. Натуральний антиперсперант Віші або Лореаль без парабенів і без спирту діє трохи інакше. Він не блокує потові залози, але запобігає розмноженню бактерій, які і є причиною виникнення неприємного запаху. До переваг такої косметики можна віднести натуральний склад, антибактеріальні властивості, екологічну безпеку і високу ефективність. Однак є й мінуси: сліди на одязі все-таки будуть з'являтися, що в деяких ситуаціях неприпустимо.

Якщо Ви хочете замовити недорого кульковий антиперсперант, інтернет-магазин АкваМаркет допоможе Вам у цьому. В каталозі сайту зібрані кращі пропозиції від топових виробників. Завдяки такому великому асортименту Ви точно знайдете кращий антиперсперант, який сподобається за якістю і ціною. Зверніть увагу, що всі товари продаються безпосередньо від виробника, що гарантує доступну ціну. Всього за пару хвилин Ви можете замовити антиперсперант драй-драй, Weleda або Vischy з доставкою в Київ або по Україні.