Засоби після засмаги - купити Сонцезахисні засоби у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Ziaja, 200 мл, Гель після засмаги, пом'якшувальний
Артикул: 61525

Засоби після засмаги


Вирушаючи на пляж, ми обов'язково беремо з собою сонцезахисний крем і закріплювач засмаги. І зовсім забуваємо про те, що після прийняття сонячних ванн наша шкіра потребує посиленого догляду. Бальзам після засмаги має різні властивості, які дозволяють ефективно і швидко відновити шкіру після агресивного зовнішнього впливу. Перешкода фотостарінню або зняття болю від опіку - не єдине, для чого потрібен крем після засмаги. Подібна косметика необхідна не тільки тим, хто засидівся на пляжі і отримав опік. Професійний догляд за шкірою після засмаги виконує кілька функцій:

  • Зволожує. При тривалому перебуванні під прямими сонячними променями шкіра втрачає до 20% гіалуронової кислоти. Отже, навіть якщо Ви використовуєте сонцезахисні засоби шкіра відчуває сильний стрес. Вона буквально висушується і втрачає захисний бар'єр. Саме тому зволоження після засмаги - важливий етап відновлення.
  • Заспокоює. Навіть якщо немає ознак опіку, на поверхні дерми формується запальна реакція. Бальзам Nivea, Sun Energy after sun борються з наслідками таких реакцій.
  • Пом'якшує. Засмага і сонячні опіки роблять шкіру більш грубою, вона лущиться і потребує очищення від пошкоджених клітин. Засоби після засмаги допомагають пом'якшити дерму і зберегти гарну засмагу.

Що входить до складу засобу для засмаги

Оскільки косметичні засоби одночасно вирішують кілька завдань, важливо підібрати дійсно ефективний і якісний продукт. Складно відразу визначити, що краще допомагає після засмаги, якщо Ви навіть не подивилися склад. Кожен компонент має особливі властивості, здатні допомогти в тій чи іншій ситуації. Наприклад, якщо Ви шукаєте спосіб, як заспокоїти шкіру після засмаги, краще підбирати косметику з екстрактом алое вера, огірка або натуральними маслами. А ось пантенол має протизапальну дію, швидко знімає печіння і свербіж, що виникає після сонячних опіків. Ось ще кілька діючих інгредієнтів:

  • Гіалуронова кислота. Глибоко зволожує і відновлює захисний шар, завдяки чому волога утримується всередині клітин.
  • Масло мигдалю, ши, каріте інтенсивно живить і відновлює шкіру після прийняття сонячних ванн.
  • Лютеін відповідає за еластичність і пружність шкіри, крім того, він перешкоджає накопиченню вільних радикалів.
  • Термальна вода - відмінна основа для крему після засмаги, оскільки рідина насичує шкіру вологою.
  • Вітаміни С і Е. Натуральні антиоксиданти, які зберігають молодість і красу епідермісу.

Як вибрати засіб після засмаги

В асортименті нашого інтернет-магазину Ви знайдете величезний вибір якісної косметики з позначкою «after sun». Є засоби для дорослих і для дітей, розроблені спеціально для чутливої ​​дитячої шкіри. При виборі косметики обов'язково орієнтуйтеся на тип шкіри і її особливості. Будьте впевнені в тому, що сучасна косметика багато в чому перевершує народні засоби після засмаги. Тому краще замовте хороший крем або лосьйон замість того, щоб мазати себе сметаною або кефіром. Вікова шкіра особливо потребує косметики з антиоксидантами, тоді як молодий шкірі підійде універсальний засіб. Дитячі креми обов'язково мають щадний склад, в них відсутні компоненти, що викликають алергію. Володарям сухої шкіри краще підбирати засоби з жирною текстурою - креми, бальзами. А ось людям з жирною шкірою підійде лосьйон, молочко або спрей.

Види засобів після засмаги

Кожен тип доглядової косметики має свої особливості, тому перед покупкою варто уважно вивчити асортимент. Засіб від засмаги може випускатися в різному форматі:

  • Крем. Продукт номер один в рейтингу косметики після засмаги. Володіє густою консистенцією, досить жирний. Тому швидко регенерує суху і зневоднену дерму.
  • Молочко. Легка текстура швидко вбирається і не залишає відчуття липкості. Збалансований склад натуральних олій і поживних компонентів забезпечує стійкий результат. Підходить для всіх типів шкіри, особливо для жирної.
  • Гель. Відрізняється швидкою і ефективною дією, завдяки чому миттєво знімає неприємні відчуття після тривалого перебування на сонці.
  • Спрей. Засоби на водній основі з розпилювачем зручно наносити і втирати в шкіру. Спреї мають легку текстуру, надають охолоджуючу дію.
  • Бальзам. Швидка допомога при сонячних опіках. Густий, насичений, концентрований бальзам екстрено відновлює шкіру при гострих запальних процесах.

На АкваМаркет Ви можете недорого купити засоби після засмаги на будь-який смак! Ми регулярно оновлюємо асортимент, поповнюючи його новинками. Не забуваємо і про бестселери, що користуються популярністю у покупців.