Антижир - купити Засоби для кухні у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (40)

Ще
Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Dr.Beckmann, 400 г, Чудо-паста 3в1, універсальний
Артикул: 21473
HG, 500 мл, Засіб для видалення жиру
Артикул: 63017
Novax, 500 мл, Засіб для видалення жирів, спрей
Артикул: 88033
Sano, Forte Plus, 750 мл, Засіб для видалення жиру і сажі Sano, Forte Plus, 750 мл, Засіб для видалення жиру і сажі
Артикул: 13795
Sodasan, 0,5 л, Спрей чистячий для кухні, органічний
Артикул: 55807
Sun Lux, 500 мл, Знежирювач кухонний, спрей
Артикул: 89030
Balu Intensive, 5 л, Балу, Професійний засіб для миття кухні та грилю, каністра
Артикул: 92576
новинка!
Fada, Anti Fat, 1 л, Засіб для видалення жиру, безфосфатний
Артикул: 81579
Attitude, Kitchen cleaner, Citrus Zest, 800 мл, Засіб миючий для кухні, з ароматом цитрусових

на завтра
Артикул: 73715

Антижир


Навіть найакуратніша господиня постійно стикається з однією і тією ж проблемою - жир на кухні. Незважаючи на роботу витяжки, мікрочастинки жиру, так чи інакше, поширюються в приміщенні. Осідаючи на меблях, посуді, побутовій техніці, вони не тільки псують естетику приміщення, а й завдають неабиякий дискомфорт. Ділянки застарілого жиру в духовці, витяжці або на фасадах меблів зіпсують виріб. Тому важливо регулярно проводити прибирання на кухні, застосовуючи спеціальну побутову хімію.

Чим відмити жир на кухні, щоб не зіпсувати меблі або посуд? Потрібно використовувати спеціальні жироуловлювачі. Це окрема група побутової хімії, до складу якої входять луги, кислоти, поверхнево-активні речовини, які ефективно видаляють застарілі плями жиру з будь-яких поверхонь.

Випускаються очисники універсальні і вузькоспеціалізовані. Останні підходять для конкретного матеріалу або типу виробів, наприклад, Чистюня антижир для духовки, для меблів або Фада антижир для склокераміки, металу, емальованого посуду. Різниця полягає в складі. Однак, незважаючи на відмінності, всі сучасні жироуловлювачі володіють загальними характеристиками:

  • Не залишають плям або розводів після прибирання.
  • Мають дезодоруючі властивості.
  • Ефективно видаляють навіть застарілі ділянки жиру.
  • Легко змиваються.
  • Делікатно очищають поверхні, не пошкоджуючи їх.

Антижир дозволяє економити сили і гроші, оскільки прибирання проходить швидко і ефективно. У нашому магазині Ви можете замовити оригінальну побутову хімію за ціною виробника.

Засоби від жиру і їх застосування на кухні

Зараз на ринку можна знайти різні засоби, призначені для видалення жиру і кіптяви на будь-яких поверхнях. Є кілька стандартних випадків, в яких без антижира просто не обійтися. Примітно, що всі поверхні відрізняються за властивостями, міцності, експлуатаційних характеристик, тому засоби в продажу є теж різні. Популярні виробники Sodasan, Cif, Cillit випускають побутову хімію з урахуванням особливостей її подальшого застосування. В результаті, Ви можете купити:

  • Антижир для витяжки. Під час приготування їжі витяжка вловлює найдрібніші частинки жиру, що витають в повітрі. Тому техніка з часом засмічується і втрачає свою ефективність. Допоможе виправити ситуацію регулярне прибирання. Сиф антижир для витяжки підходить як для професійної, так і для звичайної техніки, видаляючи забруднення зовні і всередині.
  • Антижир для плити. Засіб справляється не тільки з жиром, але ще і з накипом та іншими слідами приготування їжі. При цьому антижир гель або крем делікатно очищає поверхню плити, які не роз'їдаючи матеріал.
  • Антижир для сковорідок та іншого посуду. Має спеціальний склад і підходить для миття каструль, сковорідок, листів. Після прибирання вироби знову сяють чистотою, у них немає неприємного запаху, який передається їжі.
  • Антижир для духовок. Використовується для чищення духової шафи. Випускається у вигляді гелю, порошку, спрею, рідини. Перед використанням обов'язково прочитайте інструкцію.
  • Антижир для меблів. З такими засобами прибирання кухні пройде швидко і ефективно. Засоби від жиру Mr. Muscle, Sama, HG очищають меблеві фасади, незалежно від типу матеріалу, зберігають цілісність поверхні і видаляють найменші сліди жиру.

Оскільки побутова хімія на кухні потрібна не тільки вдома, але і в ресторані, кафе, барі, є особлива група засобів, призначена для чищення професійної техніки. Зокрема, можна купити антижир для пароконвектоматів або відкритих грилів, барбекю.

Як антижир антіжір для кухні

До вибору побутової хімії для прибирання варто підходити уважно з кількох причин. По-перше, засіб повинен підходити для того типу прибирання, який запланований. Друге - він повинен бути ефективним, якісним і безпечним. Останній пункт дуже важливий, оскільки чистити і мити доводиться поверхні і посуд, який потім може контактувати з їжею. Не можна допускати застосування концентрованих і їдких хімікатів, які в'їдаються в сковорідки, плиту або гриль, а потім потрапляють на їжу.

Отже, щоб вибрати відповідний товар потрібно відповісти на кілька запитань. Це допоможе зорієнтуватися у виборі і знайти ідеальне рішення. Спочатку визначитеся з тим, яку поверхню Ви будете прибирати. Багато виробників випускають універсальні засоби, які однаково ефективні для миття меблів і техніки. А ось для посуду краще використовувати окремі миючі засоби з безпечним складом. Наприклад, антижир Tortilla, Frosch має максимально щадний, безпечний склад і чудові чистячі властивості.

Далі дивимося на бренд і ціну. Тут варто зробити важливе зауваження. Недорогі засоби проти жиру мають в складі концентровані кислоти. Тому їх можна застосовувати тільки на примітивних поверхнях, які не потребують особливого догляду. Якісна побутова хімія для прибирання кухні не може коштувати дешево. У нашому каталозі Ви знайдете великий вибір засобів як для домашнього застосування, так і для HoReCa сегмента. Розкид цін досить широкий, тому кожен зможе купити антижир недорого в рамках свого бюджету. В асортименті запропонована продукція таких брендів, як Gala, Сан Клин, Шуманом, Sama, Sodasan. Є доставка з Києва по Україні. Оптовим покупцям надаються знижки, завдяки яким велика закупівля побутової хімії буде ще більш вигідною і зручною.