Засоби від нальоту - купити Засоби для ванної у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (53)

Ще
Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Cif, 500 мл, Засіб миючий для ванної, Анти-наліт, Ультра швидкий Cif, 500 мл, Засіб миючий для ванної, Анти-наліт, Ультра швидкий
Артикул: 17408
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Cif, 500 мл, Спрей для чищення ванної кімнати, Для видалення вапна і нальоту
Артикул: 17561
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Cillit Bang, 600 мл, Активна піна, Для ванни і душу
Артикул: 27252
De La Mark, 500 мл, Засіб для миття ванни, Лимон
Артикул: 28149
Frosch, 500 мл, Очищуюче молочко, Апельсин
Артикул: 17736
Frosch, 500 мл, Очищуюче молочко, Лимон
Артикул: 17735
HG, 0,25 л, Засіб для догляду за душовою кабіною
Артикул: 63008
HG, 0,5 л, Засіб для миття швів
Артикул: 63010
HG, 1 л, Засіб для видалення цементного нальоту
Артикул: 63043
HG, 500 мл, Засіб для чищення ванної кімнати
Артикул: 63013
HG, 500 мл, Очиститель для душової та ванної
Артикул: 78974
Lilu, 500 г, Лілу, Порошок чистячий, Лимон
Артикул: 92565
новинка!
Novax, 500 мл, Засіб для миття акрилових ванн, спрей
Артикул: 88034
Sodasan, 1 л, Засіб для видалення вапна та нальоту Sodasan, 1 л, Засіб для видалення вапна та нальоту
Артикул: 15095
Cif, упаковка 12 шт. по 500 мл, Спрей Сіф для ванної, для видалення вапна та нальоту
Артикул: 17561
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Cif, упаковка 12 шт. по 500 мл, Спрей-крем Сиф для ванної Анти-наліт
Артикул: 17408
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Booba Super Clean, 500 мл,Універсальний засіб для прибирання у ванній, спрей
Артикул: 86019

Засоби від нальоту


Прибирання ванної кімнати - це справжнє мистецтво, адже саме тут поверхні відчувають агресивний вплив факторів зовнішнього середовища. Вологість, вода, побутова хімія, перепади температур - всі ці речі в комплексі впливають на довговічність і зовнішній вигляд ванної, унітаза, раковини, душової кабіни. І перше, з чим доводиться стикатися - це вапняний і мильний наліт. Виглядає така сантехніка некрасиво, користуватися нею неприємно, в результаті виникає величезний дискомфорт. Саме тому регулярне чищення ванн та душових кабін від нальоту є важливим етапом комплексного прибирання санвузла.

Перше, що потрібно зрозуміти, вапняний наліт - це камінь. І впораються з ним тільки спеціальні засоби для видалення нальоту на основі кислот. Саме тому навіть народні способи чистки ванни припускають використання лимонної кислоти або оцту, адже це теж кислоти. Безумовно, зараз ці способи застаріли і провести прибирання можна набагато простіше. Головне - вибрати і купити хороший засіб для чищення сантехніки. Виробництвом такої побутової хімії займається багато брендів: Sodasan, Sarma, Mr. Muscle, Шуманіт. Це лише мала дещиця компаній, які зараз присутні на ринку. Замовити недорого засоби для чищення ванн та санвузлів Ви завжди можете на сайті АкваМаркет. В наявності великий вибір товарів на будь-який смак і гаманець. Недорогі і преміальні засоби, органічні чистячі склади, які однаково ефективно видаляють вапняний і мильний наліт, іржу, цвіль. Менеджери цілодобово на зв'язку і допоможуть підібрати потрібний товар.

Проблема нальоту в ванній кімнаті

Якщо вчасно не видалити вапняний наліт, він стане справжньою проблемою. Оскільки наліт - це камінь, його потрібно розчиняти кислотами. Чим більше шар нальоту, тим більшим має бути вплив кислоти. Робота народними засобами малоефективна, а використання сильних хімікатів призводить до пошкодження поверхні. Якщо застосувати абразивний порошок, на плитці або сантехніці утворюються подряпини і глибокі тріщини.

Вапняний наліт в унітазі небезпечний тим, що утворюється в сложнодоступних місцях. Як правило, накопичується він під обідком. Якщо недостатньо добре почистити ці сегменти, камінь буде розростатися, а згодом сантехніка буде текти.

Вапняний наліт в душовій кабіні відразу ж стає помітний. Він виглядає негарно і негігієнічно. Згодом кам'янисті освіти стануть перешкодою для того, щоб нормально закривати двері. А ще наліт сприяє розростанню грибка, який легко розростається в пористих поверхнях.

А як на рахунок ванної? Сьогодні ванни роблять з красивих матеріалів, які на жаль, не призначені для агресивного догляду. Мильний і вапняний наліт пошкоджує структуру матеріалу, на якому згодом утворюються осередки іржі і темні плями. Концентровані хімікати для догляду не підходять, потрібна тільки спеціалізована побутова хімія.

Як позбутися від нальоту

Як показує практика, народні способи видалення нальоту та іржі сьогодні застосовувати не варто. Сучасна сантехніка не витримає такого агресивного впливу. В результаті, після застосування концентрованих хімікатів хромовані крани, натуральна плитка, акрил втратять свій первинний привабливий вигляд. А якщо поверхню плитки або емаль ванній пошкодити, то в пористу структуру матеріалу швидше буде вбиратися волога і бруд. Вогнища іржі, області виникнення мильного і вапняного нальоту стануть ще більше, а прибирання ванної кімнати буде займати ще більше часу. Таке собі замкнене коло.

Саме тому рекомендуємо купити побутову хімію для ванної. В ідеалі, вибирати не сильно дешеві засоби, оскільки в них містяться агресивні кислоти і їх комбінації. Побутова хімія середнього і високого цінового сегмента розрахована на дбайливу і делікатну чистку поверхонь. У цих речовин високі чистячі, дезодоруючі, антибактеріальні, протигрибкові властивості і максимально безпечний склад. Тому граніт, матова плитка, хромовані деталі будуть такими ж красивими і чистими. А дешеві засоби потрібно застосовувати тільки на примітивних і стійких поверхнях. І то, тільки в рамках рекомендацій виробника.

Замовити засоби для ванної онлайн

Не завжди в одному магазині міста знайдуться товари, які потрібні. У нашому каталозі Ви знайдете величезний асортимент побутової хімії для чищення ванни. Є не тільки гелі для ванної Cif, Comet, Cillit, але і безпечні органічні продукти Tortilla, Frosch, які підходять навіть для алергіків. Ми пропонуємо купити засоби від нальоту, розроблені для акрилових або емалевих поверхонь, різних плиток і матеріалів. Також Ви можете замовити:

  • Спрей від цвілі.
  • Засіб для миття швів.
  • Товари для чистки унітазу.
  • Чистячий порошок для ванни.
  • Спеціальні засоби для чищення металевих і хромованих деталей.

Комплексне прибирання ванної кімнати не відніме багато часу, якщо під рукою є надійна і ефективна побутова хімія. АкваМаркет співпрацює виключно з перевіреними виробниками, тому у нас в магазині продається оригінальна побутова хімія De La Mark, Gala, Sama, HG за ціною виробника. Доставка з Києва по Україні здійснюється в найкоротші терміни. Для оптових замовників діє спеціальний прайс зі знижками!