Ополіскувач для білизни - купити Прання дитячих речей у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (3)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Sonett, 1 л, Ополіскувач для білизни, органічний
Артикул: 61745

Ополіскувач для білизни


Ополіскувач для одягу – це додатковий засіб для прання, який додають у відповідний лоток разом із порошком або гелем. Після використання ополіскувача речі стають м'якими та ароматними, їх легше гладити, оскільки на м'якій тканині практично не утворюються складки. Чому варто використовувати ополіскувач? До його складу входять катіонні ПАР, здатні вимивати з тканин аніонні речовини, присутні у засобах для прання. Як результат, тканина після ополіскування повністю позбавляється слідів порошку, стає м'якшою і приємно пахне. Але це далеко не все, на що здатний гарний ополіскувач.

Кондиціонер-ополіскувач та його властивості

Для деяких покупців кондиціонер для білизни – марнування грошей, оскільки вони помилково вважають побутову хімію марною. Але це не так. Очевидною властивістю продукту є ефект, що дезодорує. Парфум-ополіскувач Silan надає білизні приємного аромату парфумів або свіжості. Однак це лише одна властивість, а їх кондиціонер має більше. Давайте докладніше ознайомимося з ними. Як діє ополіскувач для прання:

  • Пом'якшує тканини. Особливо відчутна різниця на щільних тканинах. Махрові рушники, простирадла або бавовняні покривала стають у рази приємнішими на дотик. Навіть після прання на високій температурі матеріал залишається м'яким.
  • Полегшує прасування. Ця властивість випливає із першої. Пом'якшена тканина менше схильна до утворення складок або залому, деякі матеріали розрівнюються самі по собі, тому після прання їх навіть не потрібно прасувати. А ось постільна білизна або інші щільні речі Ви випрасуєте за лічені хвилини та з мінімальними зусиллями.
  • Забирає статичну електрику. Для синтетичних тканин це справжній порятунок, тому що в надмірно сухому повітрі матеріали неприємно електризуються і притягають пил.
  • Зберігає речі цілими. Завдяки дії ополіскувача у матеріалів краще зберігається колір, який не вистирується під час полоскання. Крім того, на самому матеріалі утворюється невідчутна захисна плівка, яка перешкоджає проникненню забруднень у структуру тканини. В результаті речі довше залишаються чистими, а прати їх можна на менш агресивних режимах.

Тепер Ви знаєте, навіщо потрібен ополіскувач та як він діє на тканину. Використання цього продукту продовжить термін служби речей, зберігши їхню цілісність і охайний вигляд.

Особливості вибору продукції

На перший погляд, може здатися, що всі продукти однакові, але це не так. Уважно вивчивши асортимент кондиціонерів на сайті АкваМаркет, Ви помітите, що вони відрізняються за складом, формою випуску, видом та кольором тканин. Можна купити кондиціонер для дитячого одягу або засіб для прання темного, ополіскувач біорозкладний або гіпоалергенний. Щоб підібрати оптимальний варіант на нашому сайті, рекомендуємо оцінити товар за такими критеріями:

  • Консистенція. Є кондиціонери звичайні та концентровані, які потрібно розбавляти водою перед тим, як залити у лоток пральної машини.
  • Цільове призначення. Ополіскувач може бути для звичайного, темного, світлого, вовняного, шовкового, для дитячого одягу.
  • Аромат. Оскільки одна з головних властивостей кондиціонера полягає у дезодоруванні тканин, потрібно уважно вибрати ароматичну композицію. Акцентний компонент і надаватиме речам стійкий аромат. Композиції є свіжі, квіткові, фруктові з вершковими нотами. Також випускають гіпоалергенні кондиціонери, які практично не мають аромату.
  • Обсяг. Ополіскувачі випускають у пляшках різного об'єму. Великі ємності вигідніші, тому що в перерахунку вартість одного літра кондиціонера буде в цьому випадку найнижчою.
  • Бренд. У нашому магазині можна купити ополіскувач для прання Lysol, Frosch, Lenor та інших відомих торгових марок.
  • Вартість. Ціна ополіскувачів у магазинах суттєво відрізняється, але якщо Ви вирішите замовити товар у нашому магазині, то будете приємно вражені знижками.

У нашому каталозі запропонований величезний вибір універсальних, дитячих та гіпоалергенних кондиціонерів для прання. Замовити товар можна онлайн з доставкою по Україні. Найкращі ціни, гарантована якість і можливість купити кондиціонер оптом для клінінгу, пральні або готелю. Ми реалізуємо лише безпечну побутову хімію, яка пройшла відповідну сертифікацію.