Плямовивідник - купити Прання дитячих речей у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (4)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Плямовивідник


Прання дитячих речей має свої особливості, які обов'язково варто враховувати батькам. Порошок і засоби для виведення плям для дитячого одягу за замовчуванням повинні бути безпечними, екологічними, якісними. Всупереч поширеній думці, дитячі засоби для прання - це не маркетинговий прийом, а реальна необхідність. Така побутова хімія істотно відрізняється від дорослої. У неї щадний склад, нейтральний аромат, але висока ефективність дії.

Як вибрати хороший засіб для виведення плям

Прання дитячих речей - процес не з легких. Делікатні і м'які тканини вимагають особливого догляду. У той же час самі малюки примудряються забруднити одяг так сильно, що звичайний порошок з пранням не впорається. Виникає необхідність використовувати засіб для виведення плям з дитячого одягу. На полицях магазинів є маса товарів, асортимент величезний, і не всі товари в ньому дійсно якісні. Батьки повинні бути впевнені в безпеці складу, щоб засіб не зашкодив здоров'ю малюка. На жаль, навіть наявність відповідного маркування «для дітей» або «baby» не гарантує максимальної безпеки.

Плямовивідник дитячий повинен відповідати двом критеріям: не викликати алергічних реакцій, а також ефективно очищати тканини від забруднень. Для прання дитячої білизни краще використовувати кисневий плямовивідник або засіб на основі жирних кислот. Кисень є природним окислювачем, який прибирає бруд різного походження. Кисневий засіб для виведення плям безпечний, в ньому немає токсичних речовин або високої концентрації шкідливих хімічних компонентів. Крім того, засіб дбайливо впливає на білизну, не руйнуючи її структуру. В результаті і плями відіпрати, і одяг чистий, та ще й тканина не пошкоджена в результаті інтенсивного прання. Засоби для виведення плям на основі жирних кислот теж безпечні. Ці сполуки входять до складу звичайного мила, тому безпечні для здоров'я, не руйнують тканину і не знебарвлюють її. Засоби для виведення плям дитячі на основі кисню або жирних кислот не осідають на стінках пральної машини, повністю виполіскуються при стандартному циклі прання, тому на речах не залишається жодного сліду побутової хімії.

Кращий дитячий засіб для виведення плям

Найбезпечніші засоби виробляють бренди, які давно зарекомендували себе на ринку і спеціалізуються на продажу товарів для дітей. Велику популярність отримав дитячий засіб для виведення плям Вухатий Нянь. У ньому поєднуються такі якості, як доступна ціна, висока ефективність, безпечний склад, дбайливе видалення забруднень. Плямовивідник легко впорається із забрудненнями органічного та неорганічного походження, повернувши речам первозданний вигляд.

Не менш затребувані засоби для виведення плям для дитячого одягу Frindly, Bio-няня. Зверніть увагу, що в асортименті брендів є продукція для прання різних типів білизни, що допомагає батькам організувати максимально ефективний догляд за дитячим одягом. Наприклад, засіб для виведення плям для білого не тільки відпере плями, але і відновить сяючу білизну тканини. А засіб для прання кольорової білизни подбає про насиченість відтінків, при цьому на матеріалі не залишиться ні плямочки.

Дитячі засоби для виведення плям Вухатий Нянь, Bio-няня, Frindly володіють тонким ароматом, помірної концентрацією, легко справляються навіть з запушеними плямами і дбайливо ставляться до шкіри. У складі немає шкідливих речовин і агресивних компонентів, побутова хімія підходить навіть для алергіків.

Купити засіб для виведення плям для дитячого одягу в Києві

Життя батьків - це низка приємних турбот, в яких кожна хвилина на вагу золота. Тому навіть похід по магазинах часом перетворюється на справжнє випробування, адже на нього просто не залишається часу. Інтернет-магазин АкваМаркет подбав про те, щоб Ви могли купити дитячий засіб для виведення плям онлайн в будь-який зручний час. Наш сайт працює цілодобово, а покриття доставки поширюється на всю Україну. Крім того, ми зібрали великий вибір товарів на різний смак і гаманець. В асортименті представлені тільки безпечні та якісні дитячі засоби для виведення плям, купити які Ви можете за кілька хвилин. Доставка оперативно розсилає товари по всій країні, затримок не трапляється. До ваших послуг:

  • Величезний каталог, де можна вибрати будь-які товари для дітей.
  • Цілодобова консультація онлайн або по телефону.
  • Регулярні знижки та акції.
  • Можливість замовити дитячий засіб для виведення плям оптом.
  • Кращі ціни, забезпечені завдяки прямим поставкам товарів безпосередньо від виробників.
  • Регулярне поповнення асортименту і поява новинок.

Прання дитячого одягу стає простіше, якщо під рукою є якісна побутова хімія. АкваМаркет допоможе Вам купити засіб для виведення плям для дитячого одягу швидко, недорого і з доставкою, щоб Ви могли витратити вільний час на більш приємні справи, ніж шопінг.