Насадки для електрощіток - купити Зубні щітки у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (8)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Насадки для електрощіток


Електрична зубна щітка – це корисний девайс для догляду за ротовою порожниною. Однак не варто забувати регулярно міняти насадки, що йдуть у комплекті. Якщо звичайну щітку ми змінюємо повністю і просто купуємо нову, в даному випадку доведеться придбати насадки для зубної щітки, які підходять до Вашої моделі. Витратники продаються окремо і відрізняються за функціональними особливостями, дизайном, дією та м'якістю щетини. Але регулярна зміна насадок – ключовий момент у ефективній боротьбі із зубним нальотом, каменем та іншими неприємностями.

Як часто треба міняти насадки? Стоматологи рекомендують купувати нову кожні 3-4 місяці. Тільки так можна забезпечити здоров'я ротової порожнини, перешкоджати появі захворювань і радіти білій, красивій посмішці. Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує замовити насадки для електричної зубної щітки Oral-B, Philips, Braun та інших відомих виробників. У нашому асортименті є будь-які рішення, величезний вибір насадок від м'яких до масажувальних або вузькоспеціалізованих догляду за стоматологічними знімними або незнімними конструкціями. Масажуючі, очищаючі, універсальні насадки, а також насадки для дитячих щіток з доставкою по Києву та Україні.

Асортимент насадок

Виробники, які випускають електричні зубні щітки, не забувають і про розхідники. Тому вибір насадок зараз практично безмежний. Кожен покупець без проблем знайде варіант, який максимально задовольнятиме побажання та потреби.

Жорсткість електричних щіток - це перший критерій, на який звертають увагу при виборі насадки. Відрізняється якість та м'якість щетини. Не варто нехтувати цим параметром. Уважно вивчіть вихідні характеристики оригінальної насадки, яка йшла в комплекті та підійшла Вам за експлуатаційними властивостями.

Аналізуйте додаткові можливості. Насадки є з різною конфігурацією та розташуванням щетинок, щоб виконувати ті чи інші функції. Є насадки для видалення нальоту, для очищення проміжків міжзубних (її можна використовувати замість зубної нитки), для масажу ясен. Дитячі насадки м'які, маленькі та компактні, ідеально підходять для догляду за зубами дитини. Щетина не травмує ясна, добре очищає емаль та видаляє залишки їжі, зубний наліт. Є насадки для ортодонтичних конструкцій (вінірів, брекет-систем, мостів, коронок, імплантів), насадки, що відбілюють, які відмінно видаляють потемніння і плями з зубної емалі.

Як купити відповідну насадку онлайн

Враховуючи особливості інтернет-покупок, наші менеджери охоче прийдуть на допомогу кожному, хто не може зробити вибір самостійно. Але якщо Ви точно знаєте, що шукаєте, то зорієнтуватися в нашому каталозі буде просто. Кожна позиція має докладний опис із зазначенням характеристик та сумісності з тим чи іншим типом електрощіток від конкретного виробника. Достатньо уважно прочитати картку товару, щоб дізнатися потрібну інформацію. У каталозі є система фільтрів, щоб скоротити час на пошуки товару в рамках конкретних запитів. Ви можете замовити Oral-B насадки для щітки онлайн та оформити доставку до будь-якої точки країни. На АкваМаркет продається тільки оригінальна продукція, тому в якості та функціональності виробів сумніватися не доведеться. Наші ціни істотно нижчі за ринкові, оскільки аксесуари ми отримуємо безпосередньо від виробників. Тому вирішивши купити насадки для електричної зубної щітки на АкваМаркет, Ви будете приємно вражені якістю товару, цінами на позиції та швидкістю доставки.