Дитяча зубна щітка - купити Зубні щітки у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (21)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Curaprox CS 7600 smart, Дитяча зубна щітка, в асортименті Curaprox CS 7600 smart, Дитяча зубна щітка, в асортименті
Артикул: 74399
Baby Team, 3 шт., Бебі Тім, Набір зубних щіток, з 6-ти місяців Baby Team, 3 шт., Бебі Тім, Набір зубних щіток, з 6-ти місяців

на завтра
Артикул: 53350
Oral-B Junior, 1 шт., Дитяча зубна щітка м'яка, від 6-12 років

на завтра
Артикул: 30066
Vega Kids VK-400B LIGHT-UP, Електрична зубна щітка, дитяча, блакитна Vega Kids VK-400B LIGHT-UP, Електрична зубна щітка, дитяча, блакитна
Артикул: 82198
Vega Kids VK-500В LIGHT-UP, Електрична зубна щітка, дитяча, бірюзова Vega Kids VK-500В LIGHT-UP, Електрична зубна щітка, дитяча, бірюзова Vega Kids VK-500В LIGHT-UP, Електрична зубна щітка, дитяча, бірюзова
Артикул: 82200

Дитяча зубна щітка


Піклуватися про зуби слід з першого моменту їх появи. Помилково вважати, що молочні зуби не вимагають уваги, оскільки скоро випадуть. Якщо молочні зуби будуть схильні до інфекції або карієсу, то захворювання неодмінно поширяться на корінні зуби. Проблеми з молочними зубами також впливають на формування дикції і можуть провокувати захворювання шлунково-кишкового тракту.

Імовірність розвитку карієсу у дітей досягає 100%. Дитячий організм складно бореться з бактеріями, а структура зуба довго залишається вразливою до зовнішніх чинників. Тому правильне і регулярне чищення зубів - найкраща профілактична міра для здоров'я порожнини рота малюка. І для цих цілей дитині знадобиться дитяча зубна щітка. Купити її потрібно відразу, як тільки прорізався перший зубик. Регулярне чищення запобіжить утворенню інфекцій в ротовій порожнині, позбавивши від багатьох проблем із зубами.

Особливості дитячих зубних щіток

Продукція для дітей - це не маркетингова фішка. Зубні щітки для дітей створюються з урахуванням потреб дитячого організму. Погодьтеся, ротова порожнина малюка в той чи інший період зазнає серйозних змін. Спочатку прорізуються молочні зубки, потім вони поступово випадають, поступаючись місцем корінним. Тому на кожному етапі дорослішання дитини знадобиться різна зубна щітка. Тож не дивно, що в продажу є різні види щіток. Але всіх їх об'єднують спільні особливості:

  • Безпечні матеріали. Щетина, ручка і інші деталі виготовляють з нетоксичних матеріалів, безпечних для здоров'я дитини. Їх можна жувати, кусати і не боятися.
  • Яскравий зовнішній вигляд. Привчити дитину до чищення зубів - завдання не з легких. Тому оригінальний і привабливий дизайн використовується навмисно, щоб привернути увагу малюка і захопити його процесом.
  • Ергономічна форма. Розміри і форма рукояток створюються таким чином, щоб малюкові зручно було тримати аксесуар в руках і виконувати гігієнічні процедури.

Зубна щітка для дітей трохи менше, ніж доросла. Її легко помітити на полиці з іншими аксесуарами. Виробники змагаються в оригінальності по ідеям оформлення товарів. Ви без зусиль знайдете щітку практично в будь-якому оформленні, включаючи стилістику популярних і трендових мультфільмів, тільки недавно з'явилися на екранах.

Як вибрати зубну щітку дитячу

Правильно підібраний аксесуар має таке ж значення, як і коректна техніка чищення зубів. Батьки вчать малюка, як чистити зубки правильно, а також підбирають правильну щітку. На які критерії звернути увагу, щоб купити ідеальний аксесуар:

  • Вік дитини. Конфігурація щітки залежить від віку малюка. Так, для перших зубів дитячі зубні щітки взагалі випускають без щетини. Вони силіконові і нагадують напальчнік. Довжина щетини і частота її розташування змінюється з урахуванням особливостей розташування зубів і підходить для кожного етапу дорослішання, поки малюк зовсім не перейде на аксесуари для дорослих. Кращі виробники зубних щіток Філіпс, Рокс, Аквафреш вказують відповідну інформацію на упаковці.
  • Дизайн і забарвлення. Однією з головних особливостей дитячої продукції є її яскраве оформлення. Пам'ятайте, що це перше, на що малюк зверне увагу. Грамотно підібраний дизайн стимулює дитину регулярно чистити зуби без зайвих нагадувань. І у Вас не буде питань на тему, як привчити дитину чистити зуби. Тому вибирайте кольори, оформлення, стилізацію під улюблених казкових героїв або мультяшних персонажів Вашого малюка.
  • Тип аксесуара. З 7 років діти можуть користуватися електричними щітками. Тому в якийсь момент перед батьками постане питання, який тип аксесуара вибрати. Механічна щітка дешевша і доступна, а електрична зубна щітка дитяча - функціональна, чистить ретельно і ефективно. Крім того, у електричних моделей часто в комплекті йдуть додаткові насадки для чищення язика, масажу ясен і т.д. Тому незважаючи на вартість, дитяча електрична зубна щітка багато в чому виграє у механічної.
  • Водонепроникність. Цей параметр важливий, якщо Ви хочете купити електричну модель. Так, дитяча зубна щітка Philips захищена від проникнення води, тому її можна мити під краном і не боятися, що виріб зламається.

Кращі виробники

Важливим критерієм у виборі зубної щітки є її виробник. Є маса брендів, що випускають аксесуари для догляду за порожниною рота. У числі лідерів можна назвати Oral-B, Lacalut, Jordan, Philips, ROCS. Не можна однозначно сказати про те, який бренд кращий. У кожного виробника є ціла лінійка зубних щіток, кожна з яких має свої особливості. Почитайте відгуки, вивчіть асортимент і функціональні можливості електричних моделей, характеристики механічних щіток. І вже потім на підставі цієї інформації робіть максимально зважений вибір. А інтернет-магазин АкваМаркет допоможе Вам купити дитячу зубну щітку недорого.

У нашому каталозі зібрані кращі аксесуари від топових виробників, які можна замовити онлайн з доставкою по Україні. Якісні механічні та електричні зубні щітки для дітей, рекомендовані стоматологами та педіатрами. Є щітки для перших зубів і аксесуари для більш старших діток. В каталозі зазначена докладна інформація про кожну позицію, є фільтри для зручного пошуку і вибору дитячої зубної щітки.