Щітки середньої жорсткості - купити Зубні щітки у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (24)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Oral-B, ProExpert, 1 + 1 шт., Зубна щітка середньої жорсткості Oral-B, ProExpert, 1 + 1 шт., Зубна щітка середньої жорсткості

на завтра
Артикул: 6442
Lacalut, White, Зубна щітка середньої жорсткості, біла
Артикул: 65014
Marvis, Зубна щітка середньої жорсткості, чорна
Артикул: 63525
Aquafresh Intense Clean, 1 шт., Зубна щітка середньої жорсткості Aquafresh Intense Clean, 1 шт., Зубна щітка середньої жорсткості

на завтра
Артикул: 29159
Oral-B, 1 шт., Зубна щітка середньої жорсткості, Всебічна чистка

на завтра
Артикул: 58516
Oral-B, 3 шт., Зубні щітки Всебічна чистка, середньої жорсткості

на завтра
Артикул: 41268
Oral-B, 3-Ефект Fresh Strong, 1 шт., Зубна щітка середньої жорсткості

на завтра
Артикул: 30946
Oral-B, Pro-Expert, Extra Clean,1 шт, Зубна щітка, середньої жорсткості

на завтра
Артикул: 86369

Щітки середньої жорсткості


Є маса порад про те, як вибрати зубну щітку. Однак більшість покупців орієнтується лише на зовнішній вигляд або її вартість, прибираючи з уваги інші важливі чинники. Однак думка стоматологів незмінна: до вибору зубної щітки потрібно ставитися максимально відповідально. Недостатньо знати, як правильно чистити зуби, важливо використовувати якісні аксесуари по догляду за порожниною рота. Безпечність у виборі щітки чревата погіршенням стану зубного ряду або появою проблем з яснами. Чим більш коректно підібрана щітка, тим краще буде стан порожнини рота.

Важливим критерієм вибору є ступінь жорсткості зубної щітки. Не секрет, що всі аксесуари діляться за цим параметром на кілька груп. Зубна щітка середньої жорсткості - найпоширеніший і популярний варіант. Дізнатися такий аксесуар можна за відповідним маркуванням на упаковці. Щітка середньої жорсткості Aquafresh, Marvis, Colgate зазвичай маркується написом «medium». Купити зубну щітку онлайн в Києві пропонує магазин АкваМаркет. В даному розділі каталогу Ви знайдете великий вибір щіток середньої жорсткості, які рекомендовані стоматологами та ортодонтами. Якісні зубні щітки для комплексного догляду за ротовою порожниною. В каталозі є продукція таких брендів, як Splat, Lacalut, Rocs, Oral-b, яку Ви можете замовити з доставкою в будь-яку точку країни. Зверніть увагу, що щітки продаються не тільки в роздріб, а й оптом. При цьому ціна на продукцію варіюється в залежності від обсягу замовлення. Чим більше аксесуарів Ви купуєте, тим нижче буде ціна зубної щітки середньої жорсткості. Економте час і гроші, вибирайте найвигідніші пропозиції на нашому сайті і оформляйте замовлення онлайн!

Особливості та переваги щіток середньої жорсткості

Отже, розглянемо докладніше особливості таких аксесуарів. Щітки з помірно жорсткою щетиною підходять більшості дорослих і дітей віком від 12 років. Аксесуари рекомендовані для догляду за порожниною рота здорової людини, що не має проблем з якістю зубного ряду або яснами. Зубна щітка медіум одночасно виконує кілька функцій, а саме:

  • Очищає зуби від залишків їжі.
  • Видаляє м'який наліт, який згодом може перетворитися на зубний камінь.
  • Здійснює масаж ясен, делікатно впливаючи на сприйнятливі і чутливі тканини.

Щітки середньої жорсткості зарекомендували себе як найбільш ефективні. Якщо м'яка щетина може не впоратися із зубним нальотом, то щетина середньої жорсткості очищає кращим чином. Щітка підходить для тих, хто не страждає стоматологічними проблемами. А ось в ситуаціях, коли є каріозні пошкодження, емаль чутлива або ясна сприйнятливі до механічних впливів, краще вибирати інші зубні щітки.

Практика показує, що більша частина вироблених щіток припадає саме на вироби зі щетиною середньої жорсткості. Пучки ворсинок в них розташовуються на різних рівнях або під різним нахилом. Виробники ретельно вивчають ефективність, тому випускають на ринок щітки з головками різного типу. В результаті у покупця є практично безмежний вибір конфігурацій форми і довжини пучків. Деякі щітки доповнюються прогумованими елементами для очищення язика. Варіюється не тільки конфігурація щетини, а й форма самої робочої головки. Вони можуть бути більше або менше в залежності від уподобань покупця. Саме тому зубна щітка медіум це універсальний інструмент для комплексного догляду за порожниною рота.

Що потрібно знати про зубну щітку перед тим, як її купити

Безумовно, м'якість щетини - не єдиний критерій, за яким варто вибирати щітку. Зверніть увагу на довжину зубної частини. Тут немає чіткого правила, однак негласно довжина цієї частини повинна перекривати сегмент з 2-2,5 зубів. Так можна коректно підібрати розмір робочої частини як для підлітка, так і для дорослої людини. Довжина робочої головки безпосередньо впливає на якість чистки жувальної групи зубів. Головка округлої форми менш травматична, а ось загострені або трикутні вироби іноді при випадковому русі можуть пошкодити ясна або слизову порожнини рота. Ручка повинна бути оптимальною за розміром. Краще, якщо вона буде товстою і з прогумованими вставками. Тоді упустити аксесуар в процесі чистки буде складніше.

Щетину роблять з натуральних і штучних матеріалів. Всупереч поширеній думці, для щіток краще щетина штучна. Натуральні матеріали вбирають воду, тому створюються ідеальні умови для розвитку патогенної мікрофлори. На щітках Aquafresh, Lacalut, Splat кожна щетина оброблена таким чином, щоб не травмувати емаль і слизову оболонку. Для цих цілей навіть кінчики щетини спеціально заокруглені.

Випускають щітки декількох типів. Гігієнічні легко впізнати по розташуванню щетинок. Вони знаходяться строго паралельно одна одній. Однак такі аксесуари володіють недостатньою здатністю очищення, тому їх замінили лікувально-профілактичні щітки, де пучки розташовуються на різних рівнях і в різному напрямку. Остання категорія - це спеціальні щітки, розроблені для догляду за брекетами, имплантами або іншими знімними конструкціями.

Якщо Вас цікавить питання, як часто треба міняти зубну щітку, то тут рекомендації однозначні. Через два-три місяці після експлуатації потрібно купити новий аксесуар. Замовте професійну зубну щітку онлайн на сайті АкваМаркет. В наявності тільки рекомендовані лікарями аксесуари по догляду за порожниною рота.