Антибактеріальне мило - купити Засоби індивідуального захисту у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (19)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Safeguard, 225 мл, Рідке мило, Антибактеріальне, Алое
Артикул: 11246
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Oleo, 1000 мл, Рідке мило, Ромашка, косметичне
Артикул: 59785
Oleo, 500 мл, Рідке мило, Ромашка, антибактеріальне
Артикул: 59790
Safeguard, 390 мл, Рідке мило з алое, антибактеріальне
Артикул: 90012
Safeguard, 90 г, Антибактеріальне мило, Ромашка Safeguard, 90 г, Антибактеріальне мило, Ромашка
Артикул: 59858
Safeguard, 225 мл, Упаковка 12 шт., Сейфгард Алое, Мило рідке антибактеріальне
Артикул: 11246
alt
Поштучно
alt
Упаковкою

Антибактеріальне мило


Боротьба з вірусами, бактеріями і шкідливими мікроорганізмами вкрай важлива в сезон захворювань. Пандемія коронавируса нависла над українцями у вигляді серйозної загрози. І в цей час слід посилено дотримуватися особистої гігієни, щоб захистити організм від інфікування. Мило антибактеріальне застосовується не тільки в місцях з високою відвідуваністю людей, але і в домашніх умовах. Такий косметичний продукт ефективно очищає шкіру від різних забруднень, а також надає дезинфікуючу дію. Це можливо завдяки тому, що виробники додають до складу антибактеріального мила такі компоненти:

  • Антисептики.
  • Триклозан.
  • Натуральні ароматизатори.
  • Екстракти рослин і трав.
  • Біологічно активні речовини.

У комплексі з поживними компонентами, оливковою олією, мінеральними речовинами мило дбайливо доглядає за шкірою рук, а також створює захисний бар'єр проти вірусів. У нашому магазині Ви можете цілодобово купити в Києві антибактеріальне мило Сейфгард, Трікломед, Activex. Зверніть увагу, що крім стандартних форматів упаковки на АкваМаркет з'явилися дойпаки, пластикові ємності з дозатором, а також герметичні ПЕТ-пакети. Продукція представлена ​​в різній ціновій категорії, починаючи від дешевого мила і закінчуючи варіантами преміум-сегмента. Покупці завжди можуть підібрати оптимальний товар, щоб недорого купити в Києві мило антибактеріальне оптом чи вроздріб. Оперативно доставляємо товар по Києву і Україні навіть в умовах карантину.

Антибактеріальне мило і звичайне. У чому різниця

Продукти відрізняє єдиний критерій - склад. У антибактеріальне мило входять компоненти-антисептики, в числі яких домінує триклозан. Ця речовина ефективна проти бактерій, грибків і вірусів. Дослідження показали ефективність антибактеріального мила щодо 20 актуальних бактеріальних штамів. Обидва продукти діють однаково, проте ефект від миття після антибактеріального мила тримається довше. Тому в реальному житті, коли є ризик зараження, мило з триклозаном буде більш ефективно з точки зору зниження бактеріального забруднення.

Антибактеріальне мило і його ефективність

У розпал пандемії коронавируса українці шукають найбільш дієві способи очистити руки від потенційно небезпечних речовин. Цілком логічно виникає питання, чи ефективно мило з антибактеріальними властивостями. Результати численних досліджень, оглядів, порівнянь підтверджують ефективність антибактеріального мила. До складу таких продуктів входять потужні антисептики (наприклад, триклозан або триклокарбан) і дезінфектори, які навіть в малій концентрації забезпечують дезінфікуючий ефект. Мило руйнує клітинну оболонку бактерій і перешкоджає їх подальшому розмноженню.

Думка лікарів непохитна: щоб захиститися від зараження потрібно мити руки. Згідно зі статистикою, регулярне миття рук знижує захворюваність на гострі респіраторні захворювання на 21%, тоді як обробка санытайзером дієва всього на 16%. Висновок очевидний. Щоб захиститися від коронавируса потрібно регулярно мити руки. І антибактеріальне мило Сейфгард підійде для цих цілей найкращим чином. Щоб захиститися комплексно можна використовувати мильний розчин і в інших цілях. Застосування антибактеріального мила:

  • Дезінфекція поверхонь мильним розчином.
  • Очищення рук і шкіри від забруднень, вірусів, бактерій.
  • Виконання прибирання в будинку, де є домашні тварини.
  • Прання одягу або інших тканин.

Як правильно мити руки

Пандемія коронавируса змушує нас мити руки якомога частіше. Однак виявилося, що багато хто не знає, як робити це правильно. Боротьба з вірусами буде успішною лише в тому випадку, якщо Ви миєте руки правильно. Як це зробити. Нанесіть антибактеріальне мило на шкіру рук і ретельно розітріть по всій поверхні, включаючи зап'ястя і області під нігтями. Оскільки у мила є дезінфікуючі властивості, воно подіє швидко. Намилюйте руки протягом 20-30 секунд, після чого змийте мильну піну з шкіри. Ретельно просушіть руки. Оскільки мило повністю замінює дезінфектор, додаткова обробка шкіри після миття не потрібно.

Купити онлайн в Києві антибактеріальне мило

Ми розуміємо, наскільки важливо зараз забезпечити покупців якісними товарами та засобами індивідуального захисту. Тому АкваМаркет працює цілодобово, поставляючи антибактеріальне мило, медичні маски, антисептики по всій Україні. У нашому каталозі Ви знайдете великий вибір мила з антибактеріальним ефектом, яке вироблене згідно високим санітарно-гігієнічним стандартам. Замовляйте мило онлайн, а ми доставимо його до Ваших дверей.