Антибактеріальні серветки - купити Засоби індивідуального захисту у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (16)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Smile, Antibacterial,  15 шт., Серветки вологі, в асортименті Smile, Antibacterial,  15 шт., Серветки вологі, в асортименті Smile, Antibacterial,  15 шт., Серветки вологі, в асортименті Smile, Antibacterial,  15 шт., Серветки вологі, в асортименті
Артикул: 58499
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Манорм, 60 шт., Серветки дезінфекційні
Артикул: 78682
Сніжна Панда, Kids, 15 шт., Серветки вологі дитячі, антимікробні Сніжна Панда, Kids, 15 шт., Серветки вологі дитячі, антимікробні
Артикул: 52547
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Smile, 52 упаковки по 15 шт, Серветки вологі Антибактеріальні
Артикул: 58499
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Smile, 60 шт., Смайл Серветки вологі, антибактеріальні, з Д-пантенолом Упаковка 12 шт.
Артикул: 14418
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Сніжна Панда, 15 шт., Серветки вологі для рук, антимікробні, Лайм Сніжна Панда, 15 шт., Серветки вологі для рук, антимікробні, Лайм
Артикул: 52546
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Smile, Hello Kitty, 15 шт., Серветки вологі, дитячі, з вітамінами С і Е Smile, Hello Kitty, 15 шт., Серветки вологі, дитячі, з вітамінами С і Е

на завтра
Артикул: 58498
Снігова Панда, 20 упаковок по 15 шт., Серветки вологі антимікробні, Лайм Снігова Панда, 20 упаковок по 15 шт., Серветки вологі антимікробні, Лайм Снігова Панда, 20 упаковок по 15 шт., Серветки вологі антимікробні, Лайм
Артикул: 52546
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Снігова Панда, Kids, 48 упаковок по 15 шт., Серветки вологі дитячі, антимікробні Снігова Панда, Kids, 48 упаковок по 15 шт., Серветки вологі дитячі, антимікробні
Артикул: 52547
alt
Поштучно
alt
Упаковкою

Антибактеріальні серветки


Коронавірус вносить певні корективи в життя українців. Засоби індивідуального захисту стали незамінним атрибутом не тільки на вулиці, але і вдома, в офісі. Поряд з антисептиками популярність придбали антибактеріальні вологі серветки. Вони зручні, практичні і ефективно очищають шкіру, поверхні від бактерій і шкідливих мікроорганізмів. Компанія АкваМаркет пропонує цілодобово замовити онлайн антибактеріальні серветки вологі, які стануть в нагоді в умовах пандемії Covid-19.

Які бактерії і віруси вбивають спиртові серветки

Ефективність антибактеріальних серветок - животрепетне питання, особливо в умовах пандемії коронавируса. Вологі серветки, так само як антисептики або медичні маски, перетворилися в товар першої необхідності. Це альтернатива миттю рук, коли немає доступу до води і мила.

Думка лікарів однозначна: головний спосіб захисту від інфікування - дотримання правил особистої гігієни. Нейтралізація бактерій можлива тільки за певних умов. Серветки антибактеріальні просочуються антисептичними речовинами, такими як етиловий спирт, хлоргексидину біглюконат, триклокарбан. Однак концентрація антисептиків тут трохи нижча, ніж в водно-спиртових засобах. Спиртова серветка вбиває 99,9% відомих мікробів, включаючи грампозитивні і грамнегативні бактерії, віруси, грибки роду кандида. Сучасні матеріали і просочення забезпечують екстрене очищення рук і поверхонь, коли немає доступу до води і мила. Крім того, ефективність серветок підвищується завдяки тому, що очистити руки від забруднень можна ще й механічно.

Серветки антибактеріальні та їх застосування

Якісні вологі серветки з антибактеріальним ефектом поєднують в собі кілька важливих переваг. Вони гігієнічні, економні, недорогі, дієві. На сайті АкваМаркет Ви можете купити онлайн вологі серветки для телефону, для рук, для обробки інших поверхонь. Асортимент нараховує кілька десятків найменувань, вироблених провідними українськими та зарубіжними брендами. Кожне рішення має свої особливості і властивості, тому уважно вивчайте склад продукту. Завдяки своїм високим споживчим властивостям спиртові серветки набули широкого застосування в різних областях. Їх використовують для:

  • Гігієнічної обробки рук перед прийомом їжі.
  • Очистки забруднень різного типу.
  • Обробки лиця і рук в подорожах, в транспорті або після виконання будь-яких робіт.
  • Дезінфекції шкіри після відвідування спортзалу, контакту з дверними ручками або іншими поверхнями.
  • Запобігання появи попрілостей, пролежнів або інших пошкоджень у лежачих хворих.
  • Гігієнічної обробки рук співробітниками медичних, комунальних, рятувальних служб, підприємств громадського харчування.

Вироби, до складу яких входить спирт, використовують для видалення білкової оболонки вірусів і мікробів. Вони застосовні як для дітей, так і для дорослих. М'який матеріал дбайливо очищає шкіру, а спиртові сполуки відповідають за нейтралізацію бактерій і вірусів.

Купити в Києві антибактеріальні серветки оптом

АкваМаркет пропонує антибактеріальні серветки оптом з доставкою по Києву та Україні. З огляду на особливості ситуації, ми відібрали тільки найкращі рішення від топових брендів. Запропоновані в нашому магазині вологі серветки відповідають високим санітарно-гігіентіческім вимогам. Також вони мають такі переваги:

  • Діють швидко і ефективно.
  • Нейтралізують 99,9% відомих бактерій, грибків, вірусів.
  • Мають потужні антисептичні властивості.
  • Стабільно працюють в необхідному діапазоні pH.
  • Зберігають споживчі властивості протягом усього терміну зберігання.
  • Мають приємний запах і збалансований склад.
  • Універсальні. Підходять для дітей і дорослих, використовуються для рук, для телефону, для очищення салону автомобіля або вологого прибирання приміщення.

Антибактеріальні серветки не залишають плям або помітних розводів на оброблених поверхнях. Велика варіація упаковок дозволить підібрати товар з урахуванням особливостей експлуатації. Ви можете купити серветки вологі в невеликій упаковці або замовити онлайн об'ємну пачку для дома або офіса. Нагадуємо, що наш магазин функціонує цілодобово, а служба підтримки своєчасно відповідає на дзвінки. Звертайтеся за консультацією або допомогою. Ми завжди на зв'язку. Відправка товару по Україні здійснюється навіть в умовах карантину.