Рукавички - купити Засоби індивідуального захисту у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (26)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Mercator Medical Nitrylex Classic, 100 шт., Розмір S, Рукавички нітрилові, неопудрені, рожеві Mercator Medical Nitrylex Classic, 100 шт., Розмір S, Рукавички нітрилові, неопудрені, рожеві
Артикул: 75750
Мелочи Жизни, 10 шт., Розмір М, Рукавички нітрилові, міцні, в асортименті Мелочи Жизни, 10 шт., Розмір М, Рукавички нітрилові, міцні, в асортименті
Артикул: 8250

Рукавички


Через загрозу зараження коронавірусом в Києві і Україні спостерігається підвищений попит на засоби індивідуального захисту, в числі яких знаходяться рукавички. Рекомендації ВООЗ населенню говорять наступне:

  • Уникати місць великого скупчення людей.
  • Регулярно мити руки.
  • Дотримуватися дистанції при контакті з людьми.
  • Дотримуватись правил респіраторної гігієни.
  • По можливості не чіпайте руками ніс, рот, очі.

Однак повністю уникати громадських місць не вдається. У цьому випадку потрібен надійний захист від вірусів, яку і забезпечують рукавички. Спочатку вони використовувалися в медицині, косметології, манікюрній індустрії для дотримання гігієни процедур. Сьогодні українці цікавляться, які рукавички захищають від коронавируса і як правильно носити ці вироби, щоб убезпечити себе від зараження.

Одноразові рукавички і їх особливості:

  • Надійність. Користувачеві гарантований захист від вірусів, бактерій і мікробів.
  • Зручність. Рукавички легко надягати і знімати. Оскільки більшість рішень розраховано на одноразове використання, вироби легко утилізувати після застосування.
  • Широкий асортимент. Латексні рукавички запропоновані на ринку у великому різноманітті. Колірна гамма багата відтінками на будь-який смак. Можна легко підібрати медичні рукавички, відповідні корпоративним відтінкам.
  • Якість. Для виготовлення аксесуарів використовують сучасні матеріали з високими споживчими якостями. Крім того, запропоновані в нашому магазині нітрилові рукавички відповідають всім актуальним санітарно-гігієнічним вимогам і стандартам.
  • Універсальність. Завдяки своїм перевагам рукавички набули широкого застосування в різних областях. Вони підійдуть для ресторанів і кафе, їх використовують косметологи і майстри манікюру. Можна замовити одноразові рукавички для дома, щоб виконувати господарські або інші роботи.

Важливою перевагою аксесуарів є доступна ціна. Особливо, якщо купувати рукавички оптом онлайн з доставкою в Київ і по Україні. АкваМаркет враховує особливості нинішнього становища, тому працює цілодобово для забезпечення покупців якісними засобами індивідуального захисту. Рекомендації ВООЗ щодо захисту від коронавируса роблять акцент на самоізоляції і регулярному митті рук. Але якщо Ви відвідуєте громадські місця, обов'язково використовуйте одноразові рукавички для захисту рук від можливого зараження.

Види одноразових рукавичок

Асортимент виробів, запропонованих на ринку, здатний задовольнити потреби кожного клієнта. Розглянемо основні види аксесуарів виходячи з матеріалів, з яких вони виготовлені.

Латексні рукавички виробляються з матеріалу на основі каучукового соку, що забезпечує виробам високу еластичність. Латекс - гіпоаллерненний матеріал. Тому такі рукавички не тільки комфортні в роботі, але і універсально підходять для будь-якого типу шкіри. Латексні рукавички захищають від вірусів і мікробів.

Нітрилові рукавички відрізняються підвищеною міцністю, тому часто використовуються для виконання робіт з хімікатами. Перешкоджають дії вірусів, бактерій, мікробів, агресивних хімічних сполук.

Вінілові рукавички мають більшу пропускну здатність, тому використовуються для виконання простих робіт.

Неопреновие рукавички - вироби з матеріалу, який називають «синтетичний каучук». Еластичні, міцні, комфортні в роботі. Забезпечують повну стерильність при контакті з різноманітними поверхнями.

Які рукавички захищають від коронавируса: нітрилові, латексні, неопренові. Вінілові рукавички здатні пропускати бактерії, тому не можуть використовуватися як засіб індивідуального захисту в умовах пандемії короновіруса.

Також у продажу є рукавички стерильні і нестерильні, опудренні і без пудри.

Особливості вибору рукавичок

Більшість одноразових рукавичок мають загальні властивості. Проте, при виборі аксесуарів важливо враховувати деякі індивідуальні чинники, а саме:

  • Тип робіт, які будуть виконуватися в рукавичках.
  • Тривалість застосування.
  • Рівень міцності, якщо рукавички будуть застосовуватися для роботи з колючими або ріжучими предметами.
  • Розмір. Важливо, щоб рукавички щільно прилягали до поверхні руки, але не передавлювали її.

Якщо Вам потрібні рукавички оптом для ресторанів, для медичних кабінетів або для дома, замовте їх на нашому сайті. АкваМаркет - це впевненість в якості продукції, а також доступні ціни на оптові та роздрібні замовлення. Ми пропонуємо сучасні та високоефективні засоби індивідуального захисту, незамінні в умовах пандемії коронавируса. Якісні рукавички нітрилові надійно захищають руки від бактерій, вірусів і мікробів. Скористайтеся допомогою консультантів, щоб підібрати необхідні товари онлайн або по телефону. Коллцентр 8877 працює цілодобово.