Медичний халат - купити Засоби індивідуального захисту у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Медичний халат


Деякі види діяльності людини припускають дотримання дресскоду. Особливо, якщо мова йде про сферу охорони здоров'я. Халат медичний - обов'язковий елемент одягу медичних працівників, операційного персоналу, співробітників інфекційних відділень і лікарів швидкої допомоги. Завдяки своїм характеристикам і властивостями медичний халат знайшов застосування в області косметології. Працівники салонів краси, манікюрних студій, масажисти часто використовують саме цей спецодяг для прийому і обслуговування клієнтів.

Захисний спецодяг і його різновиди

Сьогодні купити медичний халат можна без особливих зусиль. Виробники випускають на ринок величезний асортимент моделей, що відрізняються за цільовим призначенням та статевою приналежністю. Спочатку варто визначитися з тим, для кого потрібен одяг, оскільки чоловічий і жіночий халат медичний буде істотно відрізнятися за кроєм. В іншому продукція має ідентичними характеристиками і класифікується за загальними ознаками.

Перше, на що потрібно звернути увагу - матеріал. Якщо раніше медичні халати випускали виключно натуральні, сьогодні для пошиття використовують тканини з синтетичними добавками. Це дозволяє розширити властивості виробів, збільшити зносостійкість і підвищити комфорт носіння. Одяг для медичного персоналу шиють з:

  • 100% натуральних тканин, таких як льон або бавовна.
  • Синтетичних матеріалів з добавками натуральних волокон в різних пропорціях.

Плюси натуральних матеріалів очевидні. Халат медичний з бавовни чудово дихає, він легкий і приємний до тіла, відмінно вбирає вологу і зігріває в холодну пору року. Але є у тканини і недоліки, в числі яких швидкий знос, складності з виведенням плям. Крім того, бавовна і льон швидко мнуться.

Хірургічний халат з синтетичних матеріалів практично не мнеться, легко відпирається навіть при серйозних забрудненнях, зберігає колір і форму після численних циклів очищення. Однак синтетика не зрівняється з натуральними матеріалами по дихаючим здібностям. Синтетика ускладнює циркуляцію повітря, викликаючи дискомфорт при зміні температури повітря.

На що ще звернути увагу, щоб купити медичний халат і не розчаруватися

Оскільки сьогодні працівники сфери охорони здоров'я так само стежать за своїм іміджем, як і представники інших галузей, в асортименті спецодягу є дійсно незвичайні варіанти виробів. Традиційно медичні халати виробляють в білому кольорі, але зараз гамма розширилася і в ній є інші відтінки. У багатьох медичних установах спецодяг не білий, а рожевий, блакитний, зелений, м'ятний. Персонал підбирає форму на свій смак або орієнтується на корпоративні кольори. Підбираючи халат хірургічний, варто звертати увагу на розмір. Важливо, щоб одяг відповідав параметрам працівника, який її носить. Тоді він буде відчувати себе комфортно в будь-якій ситуації. Не забувайте і про те, що продаються одноразові медичні халати і одяг для неодноразового використання.

Магазин АкваМаркет відібрав для Вас кращу продукцію від топових виробників. Ми пропонуємо купити з доставкою ЗІЗ високої якості за доступними цінами. Дл оптових замовників діють спеціальні ціни для додаткової економії. Доставка по Києву і Україні миттєва, якість гарантована. Відгуки від покупців підтвердять, що на АкваМаркет вигідно купувати спецодяг для медичного персоналу. У нашому онлайн-каталозі Ви знайдете халати медичні жіночі і чоловічі:

  • Однотонні або кольорові, з контрастною обробкою або декоративними елементами.
  • З коротким, довгим або ¾ рукавом. Сезонні рішення і варіанти для будь-яких умов експлуатації.
  • Натуральні і синтетичні.
  • На кнопках, блискавки, ґудзиках.
  • З круглим або V-подібним вирізом.
  • Довгі або укорочені.
  • Приталені або вільної посадки.
  • З поясом, кишенями.

Спецодяг для медиків від магазину АкваМаркет відрізняється високою якістю і оптимальним поєднанням ціни/експлуатаційних характеристик. Асортимент товарів постійно розширюється, з'являються нові позиції. Корпоративні клієнти легко зможуть замовити дешево медичні халати жіночі та чоловічі на будь-який смак, гаманець і фігуру. Якісна уніформа - це можливість виділитися, підкреслити свою індивідуальність і забезпечити персоналу комфорт. Залишилися питання? Замовте зворотній дзвінок прямо зараз. Консультанти АкваМаркет допоможуть оформити замовлення і доставку в будь-який регіон країни, підберуть спецодяг в рамках Ваших вподобань і фінансових можливостей.