Шапочки - купити Засоби індивідуального захисту у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Шапочки


Одноразові шапочки для волосся - це обов'язковий елемент спецодягу в багатьох професіях. Завдяки своїм особливостям шапочка медична надійно покриває голову, перешкоджаючи потраплянню волосся в навколишній простір. Крім того, шапочка захищає саме волосся від забруднення або намокання. Засоби індивідуального захисту використовуються там, де необхідно дотримуватися підвищених вимог чистоти і гігієни. Виробляють шапочки одноразові з різних матеріалів, в числі яких:

  • Поліетилен. Цей матеріал не пропускає повітря, проте корисний в деяких умовах. Завдяки таким властивостям поліетилен максимально захищає волосся і шкіру голови від рідин і масел.
  • Спанбонд. Синтетичний нетканий матеріал, який пропускає повітря.
  • Натуральна бавовна. Прекрасно вбирає вологу і має високу повітропроникність.

Також виробники пропонують купити медичні шапочки в Києві, виготовлені з комбінованих тканин. Такі моделі поєднують в собі переваги різних тканин, мають підвищену зносостійкість і міцність.

Медичні шапочки і їх переваги

Вироби, виготовлені з матеріалів нового покоління, мають масу достоїнств, які значно розширюють їх застосування. Медична шапочка на гумці це:

  • Ефективний бар'єрний захист.
  • Надійна фіксація.
  • Зручність використання і проста утилізація.
  • Легка вага.
  • Гіпоалергенність і нетоксичність.
  • Можливість пропускати повітря і перешкоджати проникненню вологи, жиру.
  • Гладка текстура, яка не порошить і не сипле ворсинки.
  • Універсальний розмір, відповідний більшості користувачів, незалежно від типу зачіски.

Крім того, до переваг засобів індивідуального захисту варто віднести доступну ціну. Якщо купити одноразові шапочки оптом від 100 штук, можна додатково заощадити і забезпечити запас необхідних аксесуарів. У нашому магазині Ви знайдете якісні ЗІЗ за доступними цінами з можливістю доставки по Києву та Україні. АкваМаркет реалізує будь-які види одноразових шапочок, включаючи вироби для душа, для медичних установ або косметологічних кабінетів. Замовляючи товари онлайн, Ви економите свій час і сили, а також отримуєте якісні засоби індивідуального захисту, вироблені відповідно до діючих норм і стандартів.

Де застосовують одноразові шапочки

Вироби надійно захищають зачіску від зовнішніх впливів, а також підтримують чистоту приміщення, в яке не потрапляють волосся або інші мікрочастинки з шкіри голови. Сфера застосування виробів досить велика. Медична шапочка незамінна в косметологічних кабінетах, медичних установах будь-якого типу: донорських залах, родових будинках, перев'язувальних, операційних, стоматологічних кабінетах.

Шапочка медична одноразова використовується при упаковці харчових продуктів на торговельних або промислових об'єктах. Також ці засоби індивідуального захисту застосовуються на об'єктах електронної промисловості при складанні техніки. Незамінні шапочки одноразові для кухарів, які працюють на кухні і повинні підтримувати високу гігієнічність приміщення. Шапочка вбереже страви і робочі поверхні від волосся або лупи. Популярністю користуються шапочки з сітчастої тканини, які добре пропускають повітря і щільно фіксуються на голові завдяки м'якій гумці. Нерідко використовують одноразові шапочки для душа, щоб не намочити волосся і зберегти зачіску.

Сфера краси також не обходиться без цих аксесуарів. Під час фарбування волосся, мелірування або інших процедур шапочку обов'язково надягають на волосся, щоб домогтися кращого результату.

Як вибрати одноразові шапочки

Властивості виробів залежать не тільки від матеріалу, з якого вони виготовлені, а й від інших особливостей. При виборі шапочок варто враховувати якість матеріалу і його щільність. Ці параметри підбирають з урахуванням умов, в яких будуть використовуватися одноразові шапочки. Мінімальна щільність полотна для виготовлення одноразових ЗІЗ становить 10-12 г/м2, а максимальна - 25 г/м2. Тонкі шапочки використовують в салонах краси, шапочки середньої щільності - в лабораторіях або на харчових складах, а максимально щільні вироби призначені для фармацевтичних фабрик, лабораторій та операційних.

За фасоном шапочки випускають у вигляді берета, шарлотти та ковпака. По дизайну вироби можуть бути одноколірними або з малюнком, різного кольору, з принтом у вигляді тварин або геометричних фігур.

І останній критерій - стерильність. Як і більшість ЗІЗ шапочки одноразові випускають стерильні і нестерильні.

Якісні одноразові медичні шапочки купити в Києві Ви можете на сайті АкваМаркет. До Ваших послуг значний каталог, великий запас продукції і оперативна доставка товарів в будь-яку точку країни. При замовленні оптом покупцям надаються знижки.