Нарукавники - купити Засоби індивідуального захисту у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Інпак, 100 шт., Нарукавники поліетиленові

на завтра
Артикул: 39983

Нарукавники


Одноразові нарукавники - це зручний і практичний засіб захисту від небажаних забруднень або контакту з потенційно небезпечними речовинами. Вони використовуються в медицині, харчовій та хімічній промисловості, ветеринарній практиці, індустрії краси. Нарукавники допомагають безпечно і комфортно працювати з хімічними матеріалами або хімікатами. У харчовій промисловості нарукавник - такий же обов'язковий атрибут спецодягу, як шапочка або рукавички.

Сьогодні можна купити нарукавники з щільного поліетилену або спанбонду. Довжина виробів варіюється в межах 35-40 см, а ширина сягає 20 см. Ці особливості дозволяють застосовувати нарукавники не тільки в промисловості, але і в побуті. Вироби абсолютно універсальні і підходять користувачам будь-якої комплекції. У верхній і нижній частині нарукавника розташована м'яка еластична гумка, яка надійно фіксує виріб на руці. Завдяки доступній ціні і високій практичності нарукавники завоювали величезну популярність. Це недорогий і ефективний спосіб захистити руки і забезпечити гігієнічність робочого процесу.

Де знайшли застосування одноразові нарукавники

Всупереч поширеній думці, подібні вироби застосовуються не тільки в медичних установах. Деякі особливості нарукавників забезпечили їм величезну популярність серед споживачів. Вироби можна побачити:

  • У сфері обслуговування. Перукарі, стилісти, косметологи, візажисти часто використовують нарукавники поліетиленові під час надання послуг. Фарба і інші речовини здатні зіпсувати одяг майстра, а також пошкодити шкіру, якщо фахівець працює в формі без рукавів. Нарукавники повністю захищають передпліччя і роблять роботу комфортною.
  • У мистецтві. Напевно Ви бачили нарукавники для художників. Вони виготовлені з особливого матеріалу, тому ідеально підходять для творчості.
  • В будівництві. Під час приготування клею, фарби, шпаклівки та інших сумішей фахівцям буквально доводиться бруднити руки. Захисні нарукавники виключають потрапляння сумішей на руки, а робочий почувається комфортно і безпечно.
  • У дослідних установах і лабораторіях. Засоби захисту підвищують безпеку проведення досліджень, дослідів і експериментів з використанням реагентів.
  • У харчовій промисловості. Якісні нарукавники медичні запобігають потраплянню сміття і бруду в продукти або готові страви. Ці засоби захисту вкрай необхідні там, де потрібно підтримувати максимальну чистоту і гігієнічність робочого процесу.

Купити нарукавники оптом в Києві

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує всім бажаючим замовити захисні нарукавники онлайн з доставкою по всій Україні. В наявності вироби з тканих і нетканих матеріалів, які можна купити оптом і в роздріб. В онлайн-каталозі є кольорові і однотонні вироби, упаковки різного об'єму, нестерильні і стерильні нарукавники будь-якого розміру. Кожна позиція в каталозі має докладний опис із зазначенням особливостей товару та його точної вартості. Тому Ви легко підберете вироби на свій смак і гаманець. Щоб купити в Києві медичні нарукавники досить витратити кілька хвилин, оформивши заявку через корзину онлайн. Доставка здійснюється в будь-яку точку України зручною для клієнта транспортною компанією. Перш, ніж використовувати вироби, уважно прочитайте інструкцію і рекомендації, як правильно одягнути нарукавники, щоб не порвати їх.