Респіратори - купити Засоби індивідуального захисту (ЗІЗ) у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (4)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Респіратор 3М 9161Е FFP1, з клапаном, 1 клас захисту
Артикул: 59726
Респіратор Дніпро-2 Євро Стандарт, FFP2, 2 клас захисту
Артикул: 59774

Респіратори


З огляду на стрімке поширення коронавируса в Україні, помножене на дефіцит медичних масок, українці стали шукати альтернативні засоби захисту від COVID-19. Рекомендації ВООЗ населенню говорять наступне: потрібно дотримуватися правил особистої гігієни, а також уникати місць скупчення людей. Однак якщо повністю піти на добровільну самоізоляцію не виходить, доводиться знаходити способи уберегтися від інфікування. Захист органів дихання має першочергове значення в боротьбі з коронавірусом. Тому українці купують респіратори, які вважаються більш ефективною альтернативою стандартним медичним маскам. Якщо купити респіратор FFP3, можна забезпечити собі надійний захист від зараження при виході на вулицю.

Деяких покупців відштовхує ціна респіраторів. Однак якщо Ви заглянете в наш магазин, неодмінно знайдете оптимальне рішення за доступною вартістю. АкваМаркет піклується про своїх покупців, тому постачає засоби індивідуального захисту безпосередньо від виробників. Завдяки широкому ціновому діапазону кожен зможе купити респіратор в Києві без шкоди для бюджету. Не забувайте про те, що вартість респіраторів компенсується не тільки їх якістю, але і можливістю багаторазового використання.

Чому так важливий захист органів дихання

Коронавірус - це захворювання, яке характеризується ураженням дихальної системи і шлунково-кишкового тракту. Найчастіше люди заражаються через слизову оболонку верхніх дихальних шляхів. Після проникнення в організм Covid-19 швидко поширюється на бронхи і легені. Респіратор з фільтром затримує до 98% мікрочастинок, тому з ним менше шансів на зараження при відвідуванні громадських місць.

Щоб зрозуміти принцип роботи вироба варто дізнатися його особливості. Вугільний респіратор фільтрує повітря для вдиху, затримуючи мікрочастинки. Виробляють засоби з безлічі шарів фільтруючого матеріалу. Деякі моделі випускають з клапаном видиху. Кожен шар матеріалу виконує конкретні функції. Респіратор з фільтром гарантує здатність до дихання при вдиху і видиху, але при цьому повністю запобігає потраплянню під матеріал вірусів, бактерій та інших мікрочастинок. Вони фізично не можуть проникати в респіратор з клапаном, а прилипають на фільтруючий матеріал.

Респіратор від коронавируса. Надійний захист Вашого здоров'я

Експерти нагадують, що у масок менший ступінь захисту, ніж у респіраторів. Маски допомагають людям, які вже захворіли. Людина в масці дотримується правил респіраторної гігієни, оскільки власні біологічні рідини не поширюються в атмосферу, а осідають усередині маски.

Якщо Ви замислюєтеся про те, що краще - респіратор або маска, відповідь очевидна. Вугільний респіратор допомагає від бактеріальних і вірусних інфекцій, затримуючи мікрочастинки на поверхні матеріалу або на фільтрі. Тому респіратор це надійний захист від коронавируса і інших потенційних загроз.

Як використовувати респіратор від коронавируса

Щоб уникнути зараження важливо не тільки купити якісний респіратор, а й знати, як правильно одягати аксесуар, тривалість використання того чи іншого типу виробів. Правильне застосування респіраторів передбачає деякі нюанси:

  • Одягайте маску так, щоб вона щільно прилягала до шкіри, закривала рот і ніс.
  • Перед тим, як надягати респіратор, ретельно вимийте руки або використовуйте антисептик, щоб дезінфікувати шкіру.
  • Щоб забезпечити високу ступінь захисту не торкайтеся маски руками, коли Ви її вже наділи. Якщо така необхідність все-таки виникла, обов'язково помийте руки.
  • Тривалість використання респіратора - суб'єктивний показник. Обов'язково міняйте маску, коли вона стала вологою. Не рекомендується торкатися руками до внутрішньої частини вироба.

Після використання проведіть обробку аксесуара відповідно до рекомендацій виробника. У нашому магазині Ви можете купити з доставкою по Києву та Україні якісні респіратори вітчизняного і зарубіжного виробництва. Замовляючи товари онлайн, Ви не порушуєте умов карантину. Кур'єрська доставка товарів по Києву, Львову, Харкову, Одесі здійснюється як співробітниками компанії, так і представниками служби Нова Пошта. Наш сервіс працює цілодобово, щоб забезпечити своєчасну обробку і відправку замовлень. Нагадуємо, що при замовленні респіраторів оптом діють спеціальні цінові пропозиції. Співробітники магазину проконсультують по будь-яких питань застосування аксесуарів або оформлення замовлення. Звертайтеся до нашого цілодобового коллцентра 8877.