Клейовий пістолет - купити Будівельне кріплення у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (7)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Buromax, Клеевой пістолет, 11 мм, 60 Вт
Артикул: 67517
Buromax, Клеевой пістолет, 7 мм, 20 Вт
Артикул: 67518

Клейовий пістолет


Клейовий пістолет називають сучасною альтернативою звичайному клею ПВА. Однак на відміну тюбика зі складом інструмент володіє більш широким функціоналом. Він зручний в експлуатації, дозволяє працювати з різними матеріалами, забезпечуючи точну і надійну фіксацію. Термоклейові пістолети затребувані в багатьох сферах, де потрібно поєднувати між собою будь-які елементи і деталі.

Клейовий пістолет і його конструкція

Зовні інструмент дійсно нагадує зброю, за одним винятком - інший принцип роботи. У корпусі є сопло, куди вставляються клейові стрижні. Вони плавляться, і в рідкому стані склад просувається по трубці, щоб вийти через спеціальний отвір. Всередині конструкції є ТЕН, який делікатно плавить матеріал, не впливаючи на корпус.

Для виготовлення пістолетів використовують термостійкий пластик, який не псується під дією високих температур і регулярного нагріву. Інструмент не токсичний, нешкідливий і безпечний. Працювати їм може навіть дитина. Стрижні для клейового пістолета виробляють з поліуретану. Вони випускаються в різних діаметрах. Тому купуючи витратні матеріали, обов'язково звертайте увагу на цей параметр.

Клейовий пістолет: застосування

У покупців цілком логічно виникає питання, яка область застосування клейового пістолета. Універсальність поліуретану обумовлює можливість роботи з будь-якими матеріалами. Стрижні плавляться при температурі близько 105 градусів Цельсія, тому склад здатний зафіксувати навіть матеріали, стійкі до нагрівання. Для яких матеріалів підходять клейові пістолети:

  • Текстиль. Шовк, льон, бавовна, сатин та інші тканини можна зафіксувати поліуретановим клеєм. Винятком є ​​синтетика, яка сприйнятлива до нагрівання і здатна спалахнути.
  • Папір і картон.
  • Деякі види кераміки, фаянс і скло.
  • Дерево. Натуральне дерево, в тому числі матеріали, вироблені з деревних відходів.
  • Більшість видів пластмаси, полімери, поліетилен будь-якої щільності.
  • Металеві елементи.

Саме тому майстрині повсюдно використовують клейовий пістолет для рукоділля, створюючи з його допомогою приголомшливі речі ручної роботи. Також стане в нагоді інструмент і в побуті, при виконанні господарських, ремонтних, оздоблювальних робіт. Клейовим пістолетом виконується герметизація та ізоляція швів, збирання меблів, ремонт взуття і т.д.

Як користуватися клейовим пістолетом

Основні органи управління інструментом - ручка пістолетного типу, клавіша-курок, регулятор температури і втулка-штовхач. З тильного боку в пістолет заряджається поліуретановий стрижень. Натисканням на клавішу-курок можна впливати на втулку-штовхач, щоб перемістити стрижень в двохкомпонентну теплову камеру для нагріву і розплавлення. Через 2-3 хвилини клейовий склад готовий до використання. Час нагріву і розплавлення залежить як від товщини стрижня, так і від потужності інструменту. Щоб зафіксувати елементи потрібно натиснути на курок. Тоді рідкий клей вийде через отвір.

Асортимент клейових пістолетів

Випуском інструменту сьогодні займається велика кількість брендів. Якщо говорити про кращих виробників, то в їх числі знаходиться Lemanso, Bosch, Topex, Dremel, Top tools. Інструменти цих брендів поєднують в собі доступну вартість, прекрасні експлуатаційні характеристики і тривалий термін служби. Якщо говорити про різновиди, то всі моделі можна розділити на дві групи: професійні та побутові термоклейові пістолети. Для рядового користувача досить купити звичайний компактний клейовий пістолет. Його вистачить для виконання різнопланових робіт, і обійдеться він недорого. Професійні моделі більш габаритні, продуктивні і потужні. Але незалежно від класу, побутові і професійні інструменти однаково ефективні. Вони володіють такими властивостями:

  • Економна витрата основного матеріалу.
  • Можливість зафіксувати поверхні або матеріали, недоступні для звичайних інструментів, кистей, щіток, тюбиків.
  • Надійне склеювання різнорідних за складом матеріалів. Для цих цілей випускають різнокольорові стрижні в широкій гамі відтінків.

У нашому інтернет-магазині Ви можете купити з доставкою клейовий пістолет оригінального виробництва, а також високоякісні витратні матеріали. АкваМаркет пропонує можливість замовити товари онлайн в будь-який зручний час. Служба доставки оперативно привезе посилку в пункт призначення, незалежно від його віддаленості від міста Київ. Онлайн-шопінг - це вигідно, безпечно і комфортно. Поки офлайн магазини закриваються на карантин, ми працюємо цілодобово без перерв і вихідних, надаючи покупцям можливість замовляти потрібні товари оптом і в роздріб за найвигіднішими цінами.

Поради щодо вибору клейового пістолета

Щоб підібрати якісний і ефективний інструмент слід звертати увагу на три головних аспекти:

  • Тип живлення. Клейові пістолети Topex, Bosch можуть працювати від акумулятора або від мережі, що зручно в тих чи інших умовах експлуатації.
  • Тип механізму для подачі матеріалу. Він буває повзунковим або карусельним. У разі карусельного механізму подача клею проводиться не натисканням кнопки, а прокручуванням важеля. Це не завжди зручно.
  • Кількість нагрівачів. Безпосередньо впливає на потужність і продуктивність. Чим більше нагрівальних елементів, тим краще.

Брендові клейові пістолети - це не тільки якість, але і гарантія. Віддаючи перевагу відомим виробникам, Ви отримаєте надійний і функціональний інструмент, виготовлений з кращих матеріалів із застосуванням сучасних конструкційних рішень.