Стерилізоване молоко - купити Молоко у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (5)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Яготинське, 0,5 л, Молоко для дітей, стерилізоване, вітамінізоване, 3,2% Яготинське, 0,5 л, Молоко для дітей, стерилізоване, вітамінізоване, 3,2%
Артикул: 10036
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Яготинське, 0,95 л, Молоко для дітей, стерилізоване, вітамінізоване, 3,2%
Артикул: 10034
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Злагода, 2 л, Молоко Відбірне, стерилізоване, 2,5 %

на завтра
Артикул: 48758
 Яготинське, Упаковка 10 шт. по 0,95 л, Молоко для дітей, стерилізоване, вітамінізоване, 3,2%
Артикул: 10034
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Яготинське, Упаковка 18 шт. по 0,5 л, Молоко для дітей, стерилізоване, вітамінізоване, 3,2% Яготинське, Упаковка 18 шт. по 0,5 л, Молоко для дітей, стерилізоване, вітамінізоване, 3,2%
Артикул: 10036
alt
Поштучно
alt
Упаковкою

Стерилізоване молоко


Стерилізоване молоко - популярний продукт, який входить в раціон харчування мільйонів українців. Воно більш корисне, ніж пастеризоване молоко, у нього тривалий термін зберігання і воно не псується навіть без холодильника. Виробляють молоко стерилізоване з натуральної сировини із застосуванням особливої ​​теплової обробки. Завдяки сучасній методиці ультрависокої температурної обробки напій зберігає максимум корисних речовин і смакових якостей, при цьому термін зберігання молока збільшується.

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує вигідно купити з доставкою стерилізоване молоко, вироблене з цільного молока без додавання консервантів. В наявності молоко стерилізоване в скляних, пластикових пляшках, тетрапаках, пакетах різного об'єму. Замовляйте молоко онлайн з доставкою в офіс, на підприємство або додому. АкваМаркет оперативно привезе покупки в будь-яку точку країни, щоб Ви могли заощадити час і витратити його на більш важливі речі.

Стерилізоване молоко: що це значить

Виходячи з назви, можна зрозуміти, що молоко стерилізоване - це стерильний продукт, в якому немає бактерій або шкідливих мікроорганізмів. Свіже коров'яче молоко, незважаючи на свій приємний смак, небезпечне для людини. У складі напою містяться бактерії, здатні спровокувати розвиток серйозних захворювань. Прибрати зі складу шкідливі речовини, але зберегти смак і аромат молока допомагає процес стерилізації.

Багатьох цікавить питання, чи треба кип'ятити стерилізоване молоко. Відповідь проста: не потрібно. Продукт вже пройшов термічну обробку і готовий до вживання після відкриття упаковки. Безумовно, Ви можете нагрівати, кип'ятити молоко, щоб приготувати з його допомогою будь-які страви. Однак щоб випити склянку поживного, смачного молока додатково кип'ятити напій з пляшки або банки не потрібно.

Яким чином отримують стерилізоване молоко

Для обробки рідини використовують спеціальну методику нагріву. Спочатку молоко швидко прогрівають до 115-120 градусів. В результаті в рідині гине вся патогенна мікрофлора, включаючи бактерії і потенційно небезпечні мікроорганізми. Нагрівають сировину протягом декількох хвилин, що дозволяє зберегти в складі мінеральні речовини, вітаміни. Висока харчова цінність стерилізованого молока обумовлена ​​його складом. У напої присутній вітамін А, кальцій, хлор, калій.

Молоко стерилізоване і його користь

Особливості складу роблять даний продукт дуже корисний для здоров'я. Дають стерилізоване молоко дітям, його люблять дорослі. Адже це поживний, смачний напій, регулярне вживання якого позитивно позначається на загальному стані організму. Завдяки наявності в складі вітамінів і мінералів молоко стерилізоване благотворно діє на здоров'я людини. Поліпшується зір, знижується набряклість, організм очищається від шкідливих речовин, шлаків і токсинів.

Також стерилізоване молоко нормалізує роботу серцево-судинної системи, знижує ризик виникнення інсультів та інфарктів. Кальцій перешкоджає виникнення остеопорозу, зміцнює скелет. Фосфор, який бере участь в синтезі білка, також покращує якість кісткових тканин, сприяє формуванню міцних м'язів. При цьому калорійність стерилізованого молока становить всього 63 кКал на 100 мл, що дозволяє використовувати його навіть в рамках дієтичного харчування.

Вживання в кулінарії

Всупереч деяким припущенням, молоко стерилізоване - такий же продукт, як і звичайне коров'яче молоко. Його вживають в їжу подібно іншим варіантам. Молоко можна пити як самостійний напій, готувати з нього десерти, соуси, каші, основні страви.

Ультрапастеризоване і стерилізоване молоко: в чому різниця

Відмінності полягають в процедурі провадження, а також в характеристиках готового продукту. Як роблять молоко:

  • Ультрапастеризоване. Сировину нагрівають до 125-130 градусів Цельсія на 3-5 секунд, після чого швидко охолоджують рідину.
  • Стерилізоване. Сировину нагрівають до 115-120 градусів Цельсія на 15-30 хвилин або до 130-150 градусів Цельсія на 3-5 секунд.

На смак обидва продукти ідентичні, проте зберігаються по-різному. Термін зберігання стерилізованого молока по ГОСТ становить 3 місяці і більше, а ультрапастеризованого 6 місяців.

Яке молоко найкорисніше

Однозначної відповіді на це питання немає. Деякі покупці купують виключно домашнє коров'яче молоко, вважаючи, що магазинна продукція позбавлена ​​вітамінів і корисних речовин. Але це помилка. Сучасні виробники молочної продукції приділяють величезну увагу якості сировини і готового товару. Молоко магазинне містить вітаміни, мінеральні речовини, кальцій, його додатково збагачують іншими корисними компонентами. І головний плюс такого продукту - безпека. Молоко стерилізоване не потрібно кип'ятити, воно не містить бактерій або шкідливих компонентів.

У нашому магазині Ви можете замовити онлайн молоко будь-якої жирності в упаковці відповідного обсягу. При оптових замовленнях діють спеціальні ціни. Ми відібрали продукцію провідних брендів, яку можна купити з доставкою в Київ, Львів, Харків, Одесу та інші міста України.