Пакет-майка - купити Пакети у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (22)

- грн
Сортування: За замовчуванням
BMW, 50 шт., Пакет-майка до 30 кг, чорний, 34 х 60 см
Артикул: 86164
Comserv, 100 шт., Пакет-майка, Смуга, 37х60 см
Артикул: 60782
Comserv, 100 шт., Пакет-майка, фасувальний, 24х43 см
Артикул: 7184
Comserv, 250 шт., Пакет-майка Thank you, білий, 30х50 см
Артикул: 60781
Comserv, 250 шт., Пакет-майка Орнамент, білий, 30х50 см
Артикул: 60780
Пакет - майка, 200 шт., VIP, розмір 28х48 см
Артикул: 86168
Пакет-майка 50х90 см, чорний, 20 шт.
Артикул: 86171
Пакети-майка фасувальні Еко, 180 шт., 24 х 43 см
Артикул: 86169
Пакет-майка, Дякуємо за покупку, 50 шт., 27х48 см
Артикул: 86170
Промтус, 250 шт., Пакет-майка Орнамент, 28х50 см Промтус, 250 шт., Пакет-майка Орнамент, 28х50 см
Артикул: 9068

Пакет-майка


Пакет-майка - це популярний і поширений вид упаковки для продовольчих і непродовольчих товарів. Поєднання таких достоїнств, як практичність, зручність, низька ціна і висока міцність забезпечило виробам затребуваність на ринку. Купити пакет-майку можна як для дома, так і для торгового підприємства. Безумовно, в останньому випадку набагато вигідніше замовляти пакети-майка оптом. У виробів досить широкі можливості застосування, починаючи від фасування вагових товарів і закінчуючи утилізацією сміття або зберіганням потрібних речей. Головне купити пакети-майка, які будуть відповідати Вашим потребам.

Зробити це максимально вигідно Ви можете в нашому інтернет-магазині. АкваМаркет реалізує кульки-майка за найнижчою в Києві ціною. У широкому асортименті сайту Ви знайдете компактні і великі пакети в пачках, рулонах, на втулках. Величезний вибір, кращі ціни, спеціальні пропозиції для оптових замовників. Відправлення товарів здійснюється по всій Україні.

З чого роблять пакети

Зараз виробникам доступні абсолютно різні матеріали для виробництва пакетів. Але найчастіше вироби випускають з двох матеріалів:

  • Поліетилен низького тиску (ПНТ). Призначені для фасування виробів з невеликою вагою. Товщина матеріалу не перевищує 25 мікрон. Пакети підійдуть для побутової хімії, продуктів харчування. ПНТ стійкий до розтягування, а в складеному вигляді пакети займають на 40% менше місця, ніж упаковка з інших матеріалів. Продаються пакети-майка прозорі і забарвлені в стандартні кольори (зелений, чорний, синій, жовтий). Логотип, нанесений на поверхню, трохи спотворюється. Тому такі пакети краще не використовувати для брендування.
  • Поліетилен високого тиску (ПВТ). Дорожчі пакети, у яких є маса незаперечних переваг. У пакетів висока щільність, тому вони витримують значну вагу. Вироби не деформуються при експлуатації, мають вологостійкість і морозостійкість. Крім того, пакети стійкі до розтягування і ударів, складніше рвуться. Яку вагу витримують пакети залежить від їх розміру. Як правило, виробники вказують ці параметри безпосередньо на самому виробі. Упаковка універсальна і підходить для використання практично скрізь. Крім того, матеріал відмінно підходить для нанесення логотипу, тому пакети ПВТ ​​часто використовують в якості рекламного носія. Це вдала упаковка для подарунків, брендового одягу, парфумерії та інших товарів.

Вироби випускаються в різних розмірах, форматах і кольорах. Найчастіше пакети продаються в звичайній упаковці, однак в сегменті торгівлі затребуваний пакет-майка в рулоні. Його розміщують безпосередньо в торговому залі, щоб покупці могли мати до упаковки безперешкодний доступ. Кількість виробів в одній пачці варіюється від 20 до 1000 штук. Тому кожен споживач може вибрати колір, розмір пакетів і варіант його декору.

Купити пакети-майка оптом на сайті АкваМаркет

У нашому інтернет-магазині Ви можете придбати різні види пакетів-майка, призначених для упаковки або зберігання будь-яких речей. Ми пропонуємо звичайні і великі пакети, а також пакети в рулонах, які зручно зберігати і використовувати на підприємствах торгівлі або харчової промисловості. Також в наявності пакети біорозкладні, які екологічно безпечні для навколишнього середовища. Ціна пакетів залежить від щільності і міцності матеріалу, розмірів виробів і конфігурації. Ви можете купити пакет-майку з орнаментом або без нього, прозорий або кольоровий, замовивши вироби в потрібній кількості. Запаси на складі завжди поповнюються, тому ми з легкістю задовольнимо потреби будь-якого покупця в якісних пакувальних матеріалах. Наш магазин працює без вихідних і перерв, навіть в умовах локдауна. Відправлення товарів здійснюється повсюдно по всій Україні. Не пропустіть можливість купити комсерв пакети оптом за найнижчою ціною.