Пакети для заморозки - купити Пакети у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (21)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Ваш бюджет, 40 шт., Пакети для заморозки, 20х25 см Ваш бюджет, 40 шт., Пакети для заморозки, 20х25 см
Артикул: 20975
Мелочи Жизни, 250 шт., Пакети для зберігання, 0.5 л
Артикул: 82330
Мелочи жизни, 250 шт., Пакети для зберігання, 2 л
Артикул: 79645
Мелочи жизни, 250 шт., Пакети для зберігання, 3 л
Артикул: 79646

Пакети для заморозки


Пакети для заморозки - це особливий різновид пакувальних матеріалів, розрахованих на тривале зберігання рідин або продуктів в морозильній камері глибокої заморозки. Пакети роблять з поліетилену або поліаміду, безпечного для здоров'я людини. Міцність пакетів для заморозки стартує від 30-40 мікрон, чого цілком достатньо для використання при істотних негативних температурах. Брендові пакети мають ідеально запаяні шви, міцну поверхню, зручну застібку. Тому навіть при заморожуванні до 30-40 градусів упаковка повністю зберігає свою цілісність. Є пакети із зав'язками та замком-застібкою, а вакуумні моделі оснащуються особливим запайщиком країв і насосом для відкачування повітря.

У нашому інтернет-магазині Ви можете придбати високоякісні пакети для заморозки і зберігання продуктів, вироблені кращими брендами. В наявності оригінальна продукція, яку можна замовити онлайн з доставкою по Києву та Україні. АкваМаркет працює без перерв і вихідних навіть в умовах локдауна. Забезпечуємо безперебійні поставки товарів покупцям, незалежно від розміру замовлення. Ви можете купити пакети для заморозки оптом і в роздріб, щоб використовувати в побуті, на виробництві, в кафе або ресторані. Тільки високоякісна продукція за ціною виробника.

Харчові пакети для заморозки і їх переваги

Брендові пакети для заморозки Фрекен Бок, дрібниці життя мають масу незаперечних переваг. Вони стійкі до перепадів температур, виготовлені з міцного харчового пластику, який не містить токсичних речовин. Вміст надійно зберігається від зовнішніх впливів, не вбирає інші аромати. Купити пакети для заморозки можна в абсолютно будь-яких конфігураціях, доступні різні розміри, види і форми. Ось ще кілька переваг продукції:

  • Герметичність. Протягом всього періоду зберігання матеріал не пропускає всередину сторонні запахи, захищаючи вміст. Якщо мова йде про пакети для заморозки льоду, то рідина залишається завжди всередині.
  • Висока міцність. Пакети стійкі до розтягування і заломів, тому надійно зберігають цілісність, навіть якщо час від часу міняти їх положення в морозилці.
  • Безпека. Кожен пакет для заморозки виробляється з високоякісних і екологічних матеріалів, призначених для контакту з харчовими продуктами. При нагріванні або заморожуванні пластик не виділяє неприємний запах або токсичні речовини.
  • Стійкість до низьких температур. При заморожуванні пакет не змінює властивості, смак і аромат вмісту.
  • Компактні розміри і пластичність. Використовуючи пакет для заморозки овочів і рідин, в морозильній камері можна максимально оптимізувати вільний простір. В результаті в камеру поміститься набагато більше продуктів, ніж, якби для заморозки використовувалися контейнери.
  • Можливість багаторазового використання. Пакети для заморозки з бігунком можна легко відкривати, діставати потрібну кількість продуктів, а потім знову поміщати в морозильну камеру.

Всі ці особливості впливають на застосування виробів. Пакети купують все частіше, адже ціна у них неймовірно доступна. А витрати на покупку повністю компенсуються зручністю і комфортом від експлуатації аксесуарів.

Види пакетів для заморозки

Як ми вже говорили, пакети сьогодні випускаються у великому різноманітті. Їх роблять з одно-, дво-, тришарового матеріалу, розрахованого на різну вагу. Тому покупці можуть підібрати як більш тонкі, так і щільні, максимально міцні пакети для заморозки. Для додаткової зручності вироби оснащують всілякими застібками, наприклад, замками зіп-лок. Такі вироби популярні не тільки для заготовок, але і для зберігання інших корисних речей, наприклад, документів під час подорожі або туристичного походу.

Спектр застосування пакетів постійно розширюється, тому в продажу з'являються вироби з різним цільовим призначенням. Так, сьогодні можна купити пакети для заморозки молока, льоду, овочів, фруктів, ягід. Багато виробів підходять не тільки для заморозки твердих продуктів і ягід, а й соків, бульйонів, фруктово-ягідних пюре.

Де вигідно купити пакети-слайдери для зберігання і заморожування продуктів

Одним з важливих достоїнств даної продукції є доступна ціна. Зіп-пакети для заморозки можна купувати в достатній кількості і використовувати на власний розсуд. А подібна покупка не вдарить по бюджету. Тим, хто хоче запастися виробами запас, інтернет-магазин АкваМаркет пропонує купити з доставкою пакети для заморозки Фрекен Бок, Ваш Бюджет, Добра Господарочка. Величезна кількість найменувань дозволить Вам підібрати ідеальну упаковку для зберігання і заморожування продуктів. Підприємствам доступне замовлення пакетів оптом з можливістю оперативної доставки в офіс. Абсолютно всі вироби виконані з високоякісних матеріалів, безпечних для здоров'я людини. Пакети для продуктів і пакети для льоду - це зручний спосіб зробити потрібні заготовки в будь-якій кількості. А ми допоможемо купити зіп-пакети оптом за максимально низькою ціною.