Сумка для інструментів - купити Ящики для інструментів у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Сумка для інструментів


На сьогоднішній день є маса аксесуарів для зберігання інструментів: ящики, рюкзаки, шафи, сумки. Кожен з варіантів має свої особливості, переваги і недоліки. Як показує практика, більшість майстрів віддають перевагу саме сумкам для інструменту, оскільки вони практичні, функціональні і мобільні. Монтерська сумка дозволяє тримати під рукою всі необхідні пристосування.

Друга назва сумки для інструментів - «тулбег», від англійського - toolbag. Подібні аксесуари будуть корисні для монтажників, електриків, робітників будівельних спеціальностей і тих, хто звик виконувати дрібні ремонтні роботи по дому своїми силами. Сумка для інструментів на пояс для професіонала - необхідний атрибут комфортної роботи, а для любителя - корисний аксесуар, що забезпечує зручне зберігання, транспортування та використання ручного інструменту. Щоб сумка прослужила довгий час і витримала механічне навантаження, краще вибирати брендові аксесуари. Найкраще зарекомендували себе сумки для інструментів Neo Tools, Topex, Top Tools, Stanley. І, як відомо, хороші аксесуари коштують не дешево. Однак ми знаємо, як можна заощадити без шкоди якості. АкваМаркет працює з багатьма постачальниками безпосередньо, тому сумка для інструментів Stanley або Topex обійдеться Вам дешевше, оскільки на товар немає додаткової націнки. Якісні і оригінальні рюкзаки, чохли, поясні сумки для інструментів за ціною виробника. У величезному асортименті моделей неодмінно знайдеться той, що потрібен саме Вам з урахуванням ціни, розміру, матеріалу і місткості.

Сумка для інструментів і її особливості

Для багатьох майстрів монтажна сумка стала справжнім порятунком, оскільки це гідна альтернатива скриньці. Сумка і рюкзак для інструментів доступніші, а ще ці аксесуари неймовірно легкі. Багато в чому популярність саме такого варіанту обумовлена ​​його конфігурацією. Сумки більш варіативні з точки зору розподілу корисного простору. Є вироби на замку, на кнопках, з різним розташуванням і кількістю кишень, відділень. У продажу є абсолютно різні види сумок для інструментів. Так, класичні чохли на пояс мають кілька прикріплених кишень і кріплень для розміщення молотка, плоскогубців і інших предметів. Є сумки, що складаються з декількох «слайдів». Вони трохи нагадують папки, скріплені між собою застібкою-блискавкою. Зустрічаються сумки круглі, прямокутні, овальні. Тому кожен зможе купити монтажний пояс, який максимально підходить під поставлені завдання і особливості експлуатації.

Як правило, для виробництва сумок використовуються щільні і зносостійкі матеріали, які витримують істотну вагу інструмента, а також зберігають форму при неодноразовому використанні. Натуральна і штучна шкіра, щільний текстиль, міцні синтетичні тканини можуть комбінуватися, створюючи корисні і функціональні вироби. Перегородки або кишені можуть ущільнюватися жорсткими матеріалами, проте такі аксесуари відразу стають більш дорогими на увазі збільшеної зносостійкості.

Найчастіше покупці вибирають два формати: сумка для інструментів через плече і монтажний пояс, який передбачає кріплення на талії. У виробів відрізняється як конфігурація, так і вартість.

Переваги сумки для інструментів

Деякі споживачі вважають, що покупка монтажного пояса - зайва трата грошей. Особливо, якщо вже є ящик для інструментів. Насправді навіть любителю подібний аксесуар буде неймовірно корисний. Ось кілька незаперечних переваг, якими володіють сумки для інструменту:

  • Можливість виконувати висотні роботи без залучення помічника.
  • Завдяки великій кількості кишень, відділень і кріплень можна упорядкувати зберігання різноманітних інструментів.
  • Практичний і недорогий аксесуар, який прослужить довгі роки.
  • Є багато форм, розмірів і конфігурацій, серед яких легко підібрати відповідний чохол для інструментів.
  • Брендові сумки роблять з міцних і довговічних матеріалів.
  • Інструменти, розкладені по місцях, легко шукати навпомацки, не дивлячись на них. У деяких ситуаціях це не тільки зручно, але ще і безпечно.
  • Всі пристосування зручно транспортувати і переносити. Достатньо накинути сумку на плече або пояс, і всі потрібні предмети під рукою. При цьому Ви не обмежені у свободі пересування.

Як бачите, є маса приводів для того, щоб купити сумку для інструментів. Наші менеджери охоче підкажуть, як вибрати монтажний пояс з урахуванням Ваших потреб. Цілодобова підтримка і консультація, а також оперативна доставка товарів з Києва в будь-яку точку країни. Тільки якісні та оригінальні сумки для інструментів за ціною виробника.