Степлер будівельний - купити Будівельні степлери і заклепувальники у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Степлер будівельний


Степлер будівельний широко використовується не тільки при виконанні ремонтно-оздоблювальних робіт, але і в сфері виробництва, торгівлі, логістики. Це зручний інструмент, який дозволяє швидко зафіксувати елементи кріплення на поверхнях будь-якого типу. За допомогою степлера встановлюють лиштви на двері, кріплять картон, драпірування або постери, обтягують меблі, монтують утеплювач і виконують ще мільйон різнопланових завдань. Популярність інструменту обумовлена ​​його перевагами:

  • Висока швидкість роботи. Одна скоба кріпиться менш ніж за секунду.
  • Можливість роботи там, де не потрібен молоток, шуруповерт або викрутка.
  • Бездоганна фіксація кріплення.
  • Зручність застосування.
  • Компактні розміри і простота догляду.
  • Доступна ціна.

Всі ці якості роблять інструмент незамінним при виконанні різних робіт. А від якості інструменту буде прямо залежати комфорт користувача і термін експлуатації виробу. АкваМаркет пропонує купити з доставкою степлери будівельні від провідних торгових марок: Stanley, Topex. У нас зібраний найширший в Києві асортимент товарів, які можна замовити онлайн оптом чи вроздріб. Доставка по Україні в найкоротші терміни, гарантія якості і професійна консультація. Наші менеджери досконало знають асортимент, тому підкажуть, як вибрати будівельний степлер з урахуванням Ваших потреб і фінансових можливостей.

Види будівельних степлерів та їх застосування

Оскільки звичайна механічна модель отримала широке поширення з причини своєї функціональності і ефективності, на ринку з'явилися інші види інструменту. Кожен тип добре підходить для вирішення тих чи інших завдань. Тому перш, ніж купити степлер будівельний, варто ретельно вивчити асортимент. У продажу є такі інструменти:

  • Степлер механічний. Забиває скоби шляхом тиску пружини, яка стискається при натисканні на важіль. Тиснути потрібно рукою, для чого знадобиться фізична сила. Проте, користуватися пристроєм може кожен. Це найбільш поширений і затребуваний будівельний степлер. До його переваг можна віднести невелику вагу, компактні розміри, високу ефективність. Маленьким степлером можна дістатися у важкодоступні місця або працювати в незручній позиції. Але якщо є необхідність забити багато кріплення, механічна модель - не найкращий вибір.
  • Степлер електричний. Скоби або шпильки забиваються автоматично за допомогою електричного двигуна, який приводить в дію механізм. Електричні моделі випускаються як мережевні, так і акумуляторні. Головною перевагою інструменту є легкість роботи. Користувач може виконувати маніпуляції з кріпленням з мінімальними фізичними зусиллями. Однак приготуйтеся до того, що за комфорт доведеться заплатити. Електричний степлер коштує набагато дорожче механічного, тому варто ретельно зважити доцільність подібної покупки. Інструмент підійде для професійного використання, а ось в побуті можна обійтися більш доступною моделлю.
  • Степлер пневматичний. Працює за допомогою механізму, який приводиться в дію за рахунок енергії стисненого повітря. У порівнянні з механічною і електричною моделлю степлер пневматичний має найвищу силу вистрілювання скоб. Завдяки такій силі удару можна закріплювати шпильки або цвяхи навіть в самих щільних поверхнях. Пневматичний інструмент частіше використовується на виробництві, ніж в побуті.

Крім класифікації за принципом роботи степлери поділяються на кілька категорій залежно від того, під який кріплення вони призначені. Так, можна виділити наступні види інструменту:

  • Степлер під цвяхи. Працює як зі скобами, а й з цвяхами.
  • Пакувальний інструмент. Тут використовується спеціальна гнучка скоба. Ідеальне рішення для упаковки всіляких коробок.
  • Кабельні моделі. Застосовуються для монтажу проводів, кабелів і інших комунікаційних ліній.
  • Текер. Розрахований на V-подібні скоби. Забезпечує точне, естетичне кріплення. Тому використовується в ситуаціях, де вкрай важлива якість з'єднання.
  • Закльопочник. Як випливає з назви, працює не тільки зі скобами, а й з закльопками.

Степлер будівельний. Як користуватися безпечно

Застосування будівельного інструменту часто супроводжується ризиком отримати травму. Тому використовувати степлер потрібно відповідно техніці безпеки. Благо, сучасні автоматичні моделі оснащуються спеціальною захисною функцією. Вони спрацьовують тільки в тому випадку, якщо поверхня інструменту стикається з іншим матеріалом. Тому жартівливо випустити цвяхи або скоби в повітря не вийде. А механічна модель без упору в поверхню просто не спрацює, тому що для установки кріплення потрібно гарненько натиснути на рукоятку.