Лобзики - купити Ріжучий інструмент у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Лобзики


Лобзик - це інструмент, який використовується в сфері будівельних та столярних робіт. З його допомогою можна не тільки розпиляти практично будь-який матеріал (МДФ, ДСП, фанеру, пінопласт, дерево або метал), але і виконати акуратні фігурні, декоративні розпили. Лобзик ручний і електричний практично незамінний при виготовленні меблів. Володіючи широким набором корисних якостей, інструмент отримав широке застосування. Електричні моделі частіше купують для постійної роботи, професійного використання, а ось в побуті можна обійтися компактним ручним інструментом.

Лобзик. Особливості та застосування

Зовні інструмент має схожість з пилкою, але є одна відмінність - лобзики дозволяють виконувати фігурне різання, а не тільки прямий розпил. Скориставшись інструментом, Ви легко зробите практично будь-які вирізи самої хитромудрої форми. Прямі розпили здійснюються з максимальною точністю. Лобзиком надають форму маленьким заготівлям, скругляют кути на матеріалах, виробляють незвичайні предмети декору або меблі. Підібравши відповідний інструмент, можна освоїти художнє випилювання виробів з фанери або ДСП.

Види лобзиків

Весь інструмент можна умовно розділити на різні типи залежно від тих чи інших призначених для користувача характеристик. Існує два класи лобзиків - ручні і електричні. Ручний інструмент застосовують для тонкої і точної роботи з дрібними деталями, тоді як лобзик електричний піде для швидкої роботи в великих обсягах. Електричними пристроями зручно робити прямі зрізи і фігурні отвори.

Залежно від сфери застосування є такі види лобзиків:

  • Побутові. Чи не призначені для інтенсивної експлуатації, але ідеальні для побутових потреб. У числі переваг можна відзначити невисоку вартість, яка робить лобзики побутові незамінним помічником при виконанні невеликих робіт в домашніх умовах.
  • Професійні. Мають підвищену зносостійкість, тому здатні працювати без перерви протягом тривалого періоду часу. В середньому, електричний лобзик професійного типу працює до 8 годин підряд. Підвищена потужність і поліпшені характеристики дозволяють обробляти матеріали великої товщини. Але все це відіб'ється на вартості. Професійні електролобзики стоять на 40-60% дорожче побутових.
  • Промислові. Розраховані на роботу в сегменті виробництва, використовуються в деревообробній промисловості.

За типом живлення пристрою діляться на два типи. Мережеві електролобзики працюють від звичайної розетки. Підключаються за допомогою дроту, працюють максимально довго. Відрізняються більш високою продуктивністю і потужністю. Акумуляторні моделі повністю автономні, їх можна переносити, адже працюють вони від вбудованих батарей і тому не прив'язані до точки електроживлення. Але мінусом буде знижена продуктивність, а також обмеження в часі роботи, продиктоване ємністю батареї.

Якщо говорити про конструктивні особливості, то тут немає якоїсь чіткої класифікації. Топові бренди (Bosch, Einhell, Metabo, Makita) намагаються випускати унікальне обладнання, впроваджуючи незвичайні технічні рішення або функціональні особливості моделей. Лінійка електричних лобзиків Макіта істотно відрізняється від аналогічних пристроїв Бош або іншого виробника. Тому вибір на користь того чи іншого бренду - справа індивідуальна. Покупці підбирають обладнання, орієнтуючись на особисті переваги і передбачувані умови роботи. Завдяки широкому асортименту, знайти кращий лобзик - не проблема. Головне знати, на що звертати увагу.

Як вибрати лобзик

Плануючи купити лобзик, варто уважно вивчити і інші характеристики обладнання. Важливий не тільки тип живлення і клас пристрою, але і ряд інших особливостей, що визначають можливості інструменту. Вибираючи лобзик по дереву, звертайте увагу на такі нюанси:

  • Споживана потужність. Чим вище цей показник, тим більше продуктивність інструменту. Крім того, потужне обладнання витримує гранично високі навантаження.
  • Форма ручки. Скобоподібна ручка зручна при роботі однією рукою. Грибоподібна ручка забезпечує максимально точний рез при захваті двома руками.
  • Кількість ходів за хвилину. Визначає швидкість виконання роботи і швидкість різу.
  • Можливість підключення пилососа. Завдяки такій особливості робоче місце можна підтримувати в ідеальній чистоті, що не тільки зручно, але ще і безпечно.
  • Наявність змінних пилок. Вони кріпляться в лобзику за допомогою гвинтів. Різні пилки призначені для тих чи інших видів робіт, матеріалів різної щільності.
  • Підсвічування. Якщо воно є, працювати лобзиком можна навіть в слабоосвещенних місцях.
  • Лазерна вказівка. Забезпечує точний різ завдяки підсвічуванню напрямку руху пилки.

Якщо Вам потрібно недорого купити лобзик в Києві, звертайтеся до нас. АкваМаркет - це достаток професійного і побутового обладнання від кращих світових брендів. 100% оригінальний інструмент за ціною виробника з гарантією і післягарантійним обслуговуванням. Лобзик Макіта, Бош обійдеться на 20-30% нижче, ніж в роздрібних магазинах України, адже ми постачаємо обладнання безпосередньо від виробників, минаючи посередників. АкваМаркет - вигідні покупки, розумна економія без шкоди якості!