Ножиці по металу - купити Ріжучий інструмент у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Ножиці по металу


Багато які ремонтно-будівельні роботи пов'язані з необхідністю обробки тонколистового металу. Для цих цілей використовуються спеціальні ножиці по металу, які розроблені для нарізки листової сталі. Простий, недорогий, але одночасно з цим функціональний інструмент дозволяє вирізати отвори або нарізати листи, металевий профіль потрібними шматками. Ножиці підходять як для прямого, так і для фігурного різання листового металу товщиною до 2,5 мм. Зовні інструмент нагадує самі звичайні побутові ножиці, але тільки у них є невеликі відмінності. Сьогодні випускають ліві і праві ножиці по металу, інструменти для роботи з матеріалами різної щільності і товщини. Асортимент досить широкий, тому кожен зможе купити ножиці по металу в потрібній модифікації, що підходить для певного типу завдань. В цілому, у інструменту є такі варіанти застосування:

  • Пряме або фігурне різання.
  • Поділ металевих заготовок.
  • Прорізка отворів малого радіусу.
  • Відріз профілів при складанні каркаса для установки конструкцій з гіпсокартону.
  • Відріз металочерепиці.

Кожна модифікація має свої особливості, забезпечуючи комфортне виконання того чи іншого завдання. Ріжучий інструмент отримав широке застосування в побутовому сегменті (виконання дрібних будівельних, ремонтних, господарських робіт), а також в машинобудуванні, металургії і, безумовно, будівництві.

Види ножиць по металу

Весь інструмент можна умовно розділити на дві великі категорії, які визначають характеристики і вартість. Ножиці бувають побутові і професійні. Останні більш дорогі, оскільки розраховані на інтенсивну експлуатацію. Тому професійні ножиці по металу Stanley, Bosch виробляють з міцних і високоякісних матеріалів, які витримують багаторазове застосування. Інструмент має підвищену зносостійкість і володіє тривалим терміном служби. А ось побутовий інструмент розрахований на періодичне застосування, тому його роблять з більш полегшених видів стали.

Як вибрати ножиці, які Вам підійдуть? Варто розібратися в асортименті і вивчити всі доступні різновиди. Для виконання конкретних робіт буде потрібен певний вид інструменту. Які бувають ножиці по металу:

  • Пряморіжучі. Інструмент, який використовується для прямолінійного розкрою або для різання отворів великого діаметру. Найпростіші і недорогі ножиці для прямого різання.
  • Механічні з криволінійними лезами. Використовуються для вирізання отворів, а також для створення незвичайних форм на металевій заготівлі.
  • Пальцеві з тонкими лезами. Завдяки своїй конструкції такі ножиці підходять для створення вирізів різної форми. Такі ножиці бувають ліві і праві, що дозволяє підібрати інструмент чітко в рамках розв'язуваної задачі.
  • Стулові ножиці по металу. Справляються з різкою листової сталі товщиною до 3 мм.
  • Силові. Ще один різновид ножиць, якими можна різати товсті металеві заготовки. Комплектується такий інструмент змінними дисками і лезами, щоб можна було працювати з матеріалами різної товщини (до 8 мм).
  • Важільні ножиці. Являють собою інструмент, який кріпиться безпосередньо до верстата. Отже, одна частина ножиць залишається постійно нерухомою, а друга - рухається і ріже метал. Важільні ножиці підходять для роботи з міддю, алюмінієм, латунню, сталлю і іншими металами.

Електричні ножиці по металу

Механічний інструмент хоч і зручний, але в промислових масштабах йому бракує продуктивності. Наприклад, покрівельники за день роботи виконують величезну кількість різів, що досить важко зробити, маючи під рукою механічні ножиці по металу. Прискорити процес покликані ножиці електричні. Це зручний і функціональний інструмент з високим ККД, що вельми важливо в рамках промислового виробництва. Рези за допомогою електроножиць можна виконувати за лічені хвилини. Тут є три популярні групи інструменту:

  • Листові електроножиці. Працюють за принципом зворотно-поступальної дії ріжучого елемента. Товщина різання становить від 0,5 до 5 мм. Листовими ножицями складно міняти напрям і виконувати рези малих радіусів.
  • Шліцові електроножиці. За принципом дії нагадують ручні, однак трохи відрізняються по конструкції. В якості ріжучого елемента використані два ножа П-подібної форми. Ножиці шліцеві добре тримають задану траєкторію, забезпечують високоякісну роботу без деформації або перекосу заготовки.
  • Висічені ножиці по металу. Ідеальний вибір для роботи з профільним листом. Моделі випускають з верхнім і нижнім різом. Інструмент підходить для прямого і криволінійного різання, справляється з листами товщиною від 0,5 до 3,5 мм.

Де купити якісні ножиці арматурні в Києві

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує Вам величезний вибір ножиць по металу - від потужного стаціонарного обладнання до легкого мобільного інструменту. Ми допоможемо Вам підібрати гарні вироби в рамках специфіки застосування і характеру поставлених завдань. У нашому каталозі є фірмові ножиці Neo Tools, Topex, Stanley, Bosch, купити які можна онлайн з доставкою по всій Україні. Тільки якісний інструмент з гарантією від виробника.