Серветки для диспенсера - купити Паперові вироби у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (7)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Серветки для диспенсера


Серветки для диспенсерів - гігієнічна паперова продукція, яка незамінна в закладах сегменту HoReCa. Такі серветки паперові знайшли застосування не тільки в комерційному, а й в приватному сегменті. Їх зручно купувати для дома, розміщувати в диспенсері на столі, щоб витирати руки під час прийому їжі. У ресторанах, офісах, кафе диспенсери для серветок важлива складова клієнтського сервісу. Подібні аксесуари показують не тільки рівень обслуговування, але і шанобливе ставлення закладу до клієнтів. Сьогодні підставка для серветок, скоріше, загальноприйнята норма, ніж рідкість. Тому виникає необхідність купити серветки для настільного диспенсера максимально вигідно. І тут на допомогу прийде магазин АкваМаркет.

Наш сайт пропонує всеосяжний асортимент паперової продукції виробництва Україна, Росія, Польща. Ви можете замовити онлайн серветки для диспенсерів, що відрізняються за розмірами, кольором, формою, щільністю. В наявності упаковки різного об'єму, що ідеально підходять для використання вдома, в офісі, в ресторані. Вказавши параметри пошуку, Ви легко підберете паперову продукцію, яка повністю відповідає Вашим вимогам.

Серветки для диспенсерів. Асортимент

Традиційно серветки для диспенсерів випускають в білому кольорі. Такі вироби виглядають лаконічно і вписуються в будь-який інтер'єр. Але також зараз можна купити серветки для диспенсерів, виконані в інших кольорах: синьому, червоному, жовтому. Виробники випускають серветки з принтами або тематичними малюнками, які підходять для сезонного використання. Структура виробів може бути гладкою або рельєфною. Найбільш популярні в Києві білі серветки паперові з гладкою структурою. Це універсальне рішення для будь-якої обстановки.

На експлуатаційні характеристики виробів впливає слойність. Чим більше шарів мають косметичні серветки, тим міцніше вони будуть. У них висока абсорбуюча здатність, тому вони швидко вбирають вологу і забруднення, відрізняються економною витратою. Також купити серветки для диспенсера можна в різноманітних розмірах. Вироби доступні в широкій варіативності обсягів упаковки - від 100 штук і більше. Розміри, слойность, форму виробів підбирають під параметри диспенсера для серветок. Будьте впевнені, що в нашому магазині Ви знайдете всі доступні види паперової продукції. Завдяки фільтрам в каталозі зручно шукати серветки. Встановіть необхідні критерії пошуку: розміри, бренд, кількість шарів, розмір упаковки. Після цього система відбере тільки ті пропозиції, які відповідають зазначеним параметрам. Замовити онлайн серветки для диспенсерів - значить заощадити власний час. Магазин працює цілодобово, щоб Ви могли підібрати серветки і купити з доставкою в Київ, Харків, Дніпро, Одесу. Для оптових клієнтів АкваМаркет підготував спеціальні цінові пропозиції.

Косметичні серветки і їх переваги

Популярність паперової продукції обумовлена ​​масою фактів. На відміну від багаторазових рушників, серветки мають ряд незаперечних переваг, серед яких:

  • Екологічність. Вироби виробляють з високоякісного паперу, целюлози, яка повністю безпечна для здоров'я людини. Крім того, це біорозкладні матеріали, які не забруднюють навколишнє середовище.
  • Гігієнічність. Важливий аспект застосування серветок. Полисткова подача гарантує чистоту і охайність. Відвідувач доторкається до обмеженої кількості виробів, інші залишаються чистими.
  • Міцність. Широкий асортимент дозволяє підібрати продукцію необхідної міцності. Якщо потрібні серветки, які не рвуться, вибирайте вироби з максимальною кількістю шарів. Вони ефективно вберуть вологу, забезпечать економічність використання.
  • Практичність. На відміну від рушників, серветки використовують одноразово. Їх не потрібно прати, сушити, гладити. Досить викинути використаний папір в сміття.
  • Хороші абсорбуючі властивості. Навіть найдорожчі одношарові серветки від бюджетного бренду показують хороші показники поглинання. Це економія на придбанні витратних матеріалів для дома, офісу чи ресторану.
  • Доступна ціна. Якщо Ви уважно вивчите ціни на серветки для диспенсерів в магазині АкваМаркет, то переконаєтеся в їх доступності. Ми поставляємо продукцію безпосередньо від виробників. Отже, навіть дорогі бренди будуть Вам по кишені.

АкваМаркет пропонує якісні та міцні серветки для настільних, настінних диспенсерів. Не пропустіть можливість купити з доставкою оригінальну паперову продукцію за доступними цінами.