Безлактозні вершки - купити Вершки у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (5)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Nature's Charm, 400 мл, Вершки кокосові для збивання Nature's Charm, 400 мл, Вершки кокосові для збивання Nature's Charm, 400 мл, Вершки кокосові для збивання
Артикул: 58825
На Здоров'я, 0,2 л, Вершки безлактозні 10% На Здоров'я, 0,2 л, Вершки безлактозні 10%
Артикул: 48026
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
На Здоров'я, 0,5 л, Вершки безлактозні, 10%
Артикул: 91386
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
На Здоров'я, 0,2 л, Упаковка 24 шт., Вершки безлактозні 10% На Здоров'я, 0,2 л, Упаковка 24 шт., Вершки безлактозні 10%
Артикул: 48026
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
На Здоров'я, Упаковка 18 шт. х 0,5 л, Вершки безлактозні, 10%
Артикул: 91386
alt
Поштучно
alt
Упаковкою

Безлактозні вершки


На полицях магазинів все частіше з'являються безлактозні вершки, які багато покупців сприймають як щось невідоме. Насправді у Європі та США подібні продукти давно присутні у раціоні споживачів. Безлактозні вершки набули широкого застосування як у кулінарії, їх можна додавати в чай, каву або використовувати для приготування інших страв. Давайте докладніше розберемо особливості та переваги цього продукту, щоби точно вивчити питання.

В чому проблема

Головна причина непереносимості молочних продуктів – це лактоза. Речовина є дисахарид, складний цукор, який ще називають молочним. Для засвоєння такої речовини організм повинен розщепити молекулу лактози на дві частини: галактозу та глюкозу. Це можливо завдяки ферменту лактазі (не плутати з лактозою), що виробляється у кишечнику. Однак з віком синтез ферменту може пригнічуватися через ті чи інші причини, тому у дорослого населення виникають проблеми з молочними продуктами. Останнім часом почастішали випадки індивідуальної непереносимості у дітей. Як результат, звичайна молочка викликає такі неприємні відчуття, як здуття, діарея, тяжкість у шлунку.

Безлактозні продукти – це порятунок для всіх, хто хоч раз відчував подібне. Оскільки кількість людей з непереносимістю продовжує зростати, затребуваність подібної продукції збільшується в геометричній прогресії. Тому у продажу і з'явилися альтернативи, у тому числі й безлактозні вершки, склад яких адаптований під потреби організму.

Як це працює

Виробники навмисно знижують кількість лактози у вершках шляхом ферментації. Таким чином, готовий продукт містить менше 1% молочного цукру, яким харчуються молочні бактерії під час бродіння. Вершки без лактози можуть вживати всі люди з індивідуальною непереносимістю, не відчуваючи негативних відчуттів з боку травної системи.

Звичайно, є й інша альтернатива – використовувати рослинні вершки, в яких лактози за визначенням немає. Однак кокосові вершки та інші рослинні альтернативи мають інший склад нутрієнтів. Крім того, вони не завжди підходять для виготовлення десертів і навіть для збивання, оскільки жирність продукту є недостатньо високою для утворення щільної консистенції.

Тому якщо Ви хочете вживати звичайні молочні продукти вибирайте вершки без лактози. Це смачний, корисний продукт, який не провокує алергічних реакцій чи інших неприємних відчуттів. Сучасні технології дозволяють повністю вилучати з молочних продуктів лактозу, зберігши поживну цінність вершків у вигляді основних вітамінів та нутрієнтів.

Асортимент безлактозних вершків та їх застосування

Зараз у продажу є різні вершки без лактози, які відрізняються за смаком, якістю та поживною цінністю. Перше, на що варто звертати увагу – це жирність, яка впливає на консистенцію продукту при термічній або іншій обробці. Для кави або чаю підійдуть безлактозні вершки На Здоров'я, Ecomil звичайної жирності (10-20%). Вони добре поєднуються з сиропами, повністю розчиняються у рідині та не розшаровуються при нагріванні. Цей продукт поводиться так само, як і звичайні вершки, з яких не витягали лактозу. Також вершки помірної жирності можна використовувати для приготування молочних супів, вершкових соусів, заливки для пирогів або запіканок, охолоджених десертів.

Безлактозні вершки 33% більше підходять для кондитерської справи. Завдяки високій жирності вони добре збиваються до стійких піків, утворюючи стійку консистенцію, яка не осідає. Безлактозні вершки для збивання крему або мусу використовують як у побуті, так і у промисловому виробництві десертів. Крем на такій основі виходить смачним, стійким, щільним за структурою.

Випускають вершки без лактози як у тетрапаках, так і в м'якій упаковці, а також порційних ванночках. Це дозволяє покупцям знайти оптимальний варіант фасування для своїх цілей. Наприклад, кафе чи ресторанам краще купувати безлактозні вершки оптом в економ-упаковках, а додому для подеякого використання можна взяти упаковку міні-трикутників або невеликих коробочок, у яких продукт упакований порційно.

Замовити безлактозні вершки онлайн

Асортимент нашого інтернет-магазину чудово задовольняє потреби здорового харчування. На АкваМаркет Ви можете купити вершки безлактозні, вибравши продукт з урахуванням індивідуальних дієтичних та смакових уподобань. Є звичайні тварини та рослинні вершки На здоров'я, Krion Plus, Ecomil у будь-якому форматі упаковки. Доставка продукції з Києва здійснюється в будь-яку точку України, а для оптових замовників діють приємні знижки.