Ремонт кулерів - купити Обладнання для води 18.9л у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Ремонт кулерів


Механічні пошкодження, знос деталей, неправильна експлуатація кулера призводять до серйозних поломок. Найчастіше діагностика і дрібний ремонт кулера в Києві обходяться дешевше, ніж покупка нового устаткування. Спроба самостійно усунути несправність в більшості випадків погіршує ситуацію, оскільки власник позбавляється гарантії і може збільшити обсяги ремонту. Вихід один: при виникненні поломки відразу звертатися до фахівців.

Компанія АкваМаркет здійснює ремонт кулерів для води, як в рамках гарантійних умов, так і післягарантійних. Звернувшись до нас, Ви можете розраховувати на підтримку компетентних фахівців, готових виконати ремонт кулерів для води з виїздом або в нашому сервісному центрі. На сайті можна замовити онлайн виїзд майстра для діагностики або усунення неполадок.

Якщо ремонт кулера передбачає складні технічні маніпуляції, клієнтам надається орендоване обладнання на час, поки пристрій знаходиться в сервісному центрі. Таким чином ми намагаємося забезпечити комфорт клієнтів. Оперуючи сучасними інструментами, маючи за плечима величезний досвід, наші фахівці за мінімальні терміни справляються навіть з найскладнішими завданнями. Тому ремонт кулера в Києві не займає більше 5 днів.

Типові причини поломок кулера для води

Грунтуючись на багаторічний досвід роботи, майстри сервісного центру виділили основні причини поломок обладнання. Виглядають вони так:

  • Використання техніки не за прямим призначенням.
  • Недотримання санітарно-гігієнічних норм.
  • Порушення заходів безпеки при транспортуванні або монтажі пристрою.
  • Нерегулярне сервісне обслуговування кулера.
  • Порушення вимог щодо встановлення і умов експлуатації устаткування.
  • Попадання усередину сторонніх предметів, комах, гризунів.
  • Зовнішні механічні пошкодження, які порушують функціональність пристроя.

Будь-яка із зазначених причин здатна викликати серйозну несправність. Варто зазначити, що мова йде про грубі порушення під час експлуатації обладнання, тому не передбачають гарантійний ремонт кулерів в Харкові. Пам'ятайте, що дотримання рекомендацій виробника - запорука коректної роботи пристрою і можливості виконати ремонт в рамках гарантії.

Види несправностей кулера

Навіть при дотриманні всіх вимог по експлуатації кулер може вийти з ладу. Щодня користувачі стикаються з масою проблем. Ось найпоширеніші види несправностей кулера:

  • Тече вода. Устаткування без тріщин або інших механічних пошкоджень починає підтікати. Під кулером утворюється калюжа. У більшості випадків причиною є бракована бутель, в якій є мікротріщина. Через тріщину в систему потрапляє повітря, в результаті чого рідина переповнює накопичувачі і витікає на підлогу. Однак в деяких ситуаціях протікання говорить про серйозну поломку. Діагностика допоможе визначити причину і усунути несправність.
  • Вода не нагрівається. У якийсь момент можна виявити, що вода в пристрої не гріється. Каталізатором такої поломки міг стати згорілий запобіжник, термодатчик або зламаний нагрівальний елемент. Визначити причину здатний тільки досвідчений фахівець. Краще зателефонувати в сервісний центр і замовити виїзд майстра. Усунути поломку самостійно навряд чи вийде.
  • Вода не охолоджується. Часто це пов'язано з поломкою компресора, елемента Пельетье (для електронних моделей) або витоком холодоагенту. Незалежно від причин, відновити функціональність апарату зможе тільки фахівець в сервісі. Тому краще відразу зателефонувати в компанію, яка здійснює ремонт кулера в Одесі чи Києві.
  • Вода з кранів погано тече. Така проблема виникає, якщо користувачі нехтували чищенням і санітарною обробкою. Регулярна мийка, дезінфекція кулера для води - це профілактика виникнення серйозних поломок.
  • Крани протікають. Причин може бути багато, починаючи від розкрутки затяжок краника і закінчуючи тріщинами пластика, який піддавався впливу високих температур (гарячої води).

Також слід пам'ятати, що у обладнання є свій ресурс. Термін служби кулера в середньому становить 5-6 років. Деталі зношуються, з'являються збої і несправності. Є ризик виникнення несправностей, які не підлягають ремонту. Рекомендуємо своєчасно міняти обладнання для води, купуючи його з гарантією у надійних постачальників.

Ремонт кулера з гарантією МЕГА

Спеціально для наших клієнтів ми підготували унікальну послугу - довічне гарантійне обслуговування кулера. МЕГА гарантія дозволить Вам впевнено дивитися в майбутнє і не турбуватися, якщо обладнання з тих чи інших причин вийде з ладу. На жаль, навіть сама надійна техніка ламається. Іноді причини криються в банальних речах: недотримання рекомендацій по експлуатації, перепади напруги в електромережі, вихід з ладу окремих деталей при інтенсивному користуванні кулером. Так чи інакше, від поломок не застрахований ніхто. МЕГА гарантія - це безстроковий гарантійний ремонт кулерів в Києві і інших містах, який виконають фахівці нашої компанії. Умови діють в разі:

  • Покупки будь-якої моделі кулера для води на сайті АкваМаркет з позначкою «Мега Гарантія».
  • Якщо клієнти щомісяця замовляють в АкваМаркет не менше однієї 19л бутлі чистої питної води
  • Якщо клієнти дотримуються правил експлуатації обладнання, зазначені в техпаспорті і гарантійному талоні.

В рамках гарантійного ремонту фахівці виконають заміну деталей. Санітарна обробка та дезінфекція не входить у вартість, так як не є ремонтом. МЕГА гарантія - це можливість забезпечити гарантійний ремонт обладнання для води на безстрокових умовах. Деталі дії акції можна дізнатися у менеджерів. Зателефонуйте по одному із телефонів, зазначеному на сайті, або замовте зворотний дзвінок через цілодобовий коллбек сервіс 8877.