3D ручки - купити Школа і творчість у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

3D ручки


3д ручка - це своєрідна модифікація 3D принтера за тим винятком, що ми не друкуємо, а малюємо тривимірні об'єкти за допомогою пластику. Неймовірно популярний винахід для дітей і дорослих. Комусь здасться, що виріб нагадує старий прилад для випалювання. Тільки тепер все стало набагато цікавіше і безпечніше. Немає ризику обпектися, травмуватися. 3д ручка захоплює не тільки дітей, а й дорослих, дозволяючи малювати не в площині, а в просторі.

Як влаштована 3д ручка

Зовні це звичайна ручка з товстим корпусом. Всередину замість чорнила заправляють пластик. Завдяки вбудованому нагрівальному елементу пластик плавиться і за допомогою невеликого моторчика виходить назовні через сопло. Нитка практично миттєво охолоджується, дозволяючи будувати моделі буквально на льоту. Чергуючи колір пластикової нитки, можна робити тривимірні об'єкти різного кольору. Автор вироба отримує безмежний простір для фантазії. 3D-ручка стане в нагоді не тільки для творчості, а й для дрібного ремонту, адже пластиком зручно скріплювати невеликі тріщини або лагодити іграшки.

Принцип роботи 3д ручки

Цей аксесуар дозволяє створювати тривимірні об'єкти за допомогою спеціального пластика. Нагріваючись усередині корпусу 3d ручки, пластик видавлюється назовні і набуває задану форму. Матеріал практично миттєво охолоджується, формує акуратні об'ємні конструкції. Коли користувачеві знайомі особливості реакції матеріалу, він може регулювати його щільність і створювати на будь-якій площині окремі об'ємні елементи. Потім такі деталі легко поєднати в складну модель, скріпивши між собою за допомогою того ж м'якого пластику. Застиглу конструкцію зручно знімати з робочої поверхні, будь то папір, пластик або дерево.

Види 3D-ручкок:

  • Холодні. Без нагрівального елементу. Друкують фотополімерами - смолами, які швидко тверднуть.
  • Гарячі. Нагрівають полімерні сплави у формі котушок з пластикової нитки.

Заправка вироби витратним матеріалом здійснюється просто, з процесом впорається навіть дитина. На торці ручки є спеціальний отвір для заправки нитки. Інша отвір призначений для підключення зарядного пристрою. У продажу є ручки з соплами різної форми, які дають різні лінії.

3д ручка компактна і проста в застосуванні. З її допомогою можна самостійно створювати об'ємні конструкції без використання додаткових пристосувань. Матеріали для заправки купують окремо. Пластик, використовуваний для моделювання, екологічний і безпечний для здоров'я людини. Він не містить шкідливих домішок, не має запаху, не фарбується.

Функціональність 3д ручки

Малювання пластиком - відмінний спосіб розвивати просторове мислення і уяву, що особливо актуально для дітей. Купити 3д ручку можна для дома, школи або центру розвитку. Такі канцтовари присутні на столах у шанувальників тривимірного моделювання. Оскільки виріб має компактні розміри і не вимагає додаткового обладнання для нагріву матеріалу, його зручно брати з собою в поїздки. Застосування 3д ручки не викликає складнощів. Принцип роботи пристрою інтуїтивно зрозумілий і досить простий. Це відмінний аксесуар для всіх, хто хоче урізноманітнити сімейне дозвілля. Треба трохи потренуватися, щоб створювати цікаві тривимірні об'єкти. Ціна ручки в Україні залишається доступною, що робить її затребуваним і популярним товаром у багатьох споживачів. Купити 3д ручку можна не тільки для себе, але і на подарунок. Це прекрасний презент для творчих людей, які прагнуть розвивати фантазію, креативність і майстерність. Аксесуар сподобається людям будь-якого віку і статусу.

Купити 3d ручку з доставкою

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує замовити онлайн 3д ручки відмінної якості. Кожна позиція в каталозі має докладний опис характеристик, повнокольорові фотографії. Ви легко вивчите особливості товарів і підберете виріб. 3д ручки - аксесуар для дітей і дорослих. Саме тому в асортименті є можливості вибору варіантів як дитячої творчості, а також преміум-рішення для професіоналів. Ціна 3d ручки залежить від бренду і параметрів. Якщо Вам важко вибрати товар, зв'яжіться з менеджерами, які допоможуть знайти ідеальне рішення з урахуванням Ваших потреб. Наш коллцентр 8877 працює цілодобово. Переваги покупки 3д ручки на сайті АвкаМаркет:

  • Різноманіття найменувань.
  • Ціна від виробника.
  • Гарантована якість.
  • Оперативна доставка в Київ, Харків, Дніпро, Львів, Запоріжжя.

3д ручки - прекрасний інструмент для розвитку творчого потенціалу. Замовляйте якісні товари онлайн на АкваМаркет за доступними цінами. При оптових закупівлях діють знижки.