Молоток - купити Молотки і кувалди у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Молоток


Молоток - найдавніший ударний інструмент, який і сьогодні широко використовується при виконанні різнопланових робіт. За допомогою молотка вішають картини, руйнують перегородки, споруджують стіни, збирають меблі. Молотки випускаються універсальні і спеціальні. Завдяки широкому асортименту можна купити молоток для будь-якого типу робіт. Примітно, що незважаючи на величезне різноманіття моделей найбільший попит мають найпримітивніші варіанти - слюсарні молотки. Ними і цвяхи забити можна, і поверхні від розчину очистити, і стілець полагодити.

В інтернет-магазині АкваМаркет Ви знайдете величезний вибір ударного інструменту за доступними цінами. В наявності молотки Topex, Stanley, Neo tools, які можна купити онлайн з доставкою по всій Україні. Якісний ударний інструмент для професійного і побутового використання. Завдяки зручній системі фільтрів і докладному опису кожної позиції в каталозі Ви легко підберете відповідний молоток за лічені хвилини. А якщо з вибором виникли складності, наші менеджери охоче прийдуть на допомогу і підберуть для Вас ідеальний інструмент.

Види молотків і особливості їх застосування

Оскільки цей ударний інструмент отримав величезне поширення, сьогодні є маса різновидів молотків, кожен з яких відрізняється по конфігурації і застосовується для певних робіт. Безумовно, ми не можемо розповісти про всі різновиди, але зупинимося на найбільш популярних і затребуваних інструментах:

  • Молоток слюсарний. Ви легко впізнаєте його за двома різними бойками - звичайному і вузькому. Універсальний інструмент, яким можна виконувати різноманітні роботи, в тому числі забивати неймовірно тонкі цвяхи.
  • Молоток столярний. Зовні нагадує слюсарний молоток, але в даному випадку бойок більш плоский і слабкий. Конструкція вибрана не випадково, адже за допомогою столярного інструменту виконують високоточні роботи по дереву, не пошкоджуючи його поверхню.
  • Молоток покрівельника. Це ціла група інструменту, в яку входять молотки для роботи з різними типами покрівельних матеріалів. Наприклад, для листового металу застосовують молоток з загостреним носиком. А для шиферу використовують молотки з широким бойком і особливою формою лапи.
  • Молоток-кувалда. Потужний інструмент, який використовують для особливо складних робіт, де потрібна груба сила. Вага молотка досягає 12 кг, рукоятка неймовірно міцна, що і забезпечує високу енергію удару. Розбити стіни, подрібнити великі камені - всі подібні роботи виконують за допомогою кувалди.
  • Молоток зварювальника, а також шлаковідбійний молоток або зубило. При виконанні зварювальних робіт шов обов'язково покривається кіркою. За допомогою шлаковідбивного молотка можна акуратно видалити окалини, а також виконати невеликі зміни форми деталей або заготовки.
  • Молоток-кирка. Призначений для роботи з цеглою, декоративним каменем або керамічною плиткою. У молотка плоский і загострений потиличник, яким зручно відколювати шматки оброблюваного матеріалу потрібного розміру.

Як вибрати молоток

Перше, на що потрібно звернути увагу при виборі молотка - це його тип. Для робіт по господарству, побутового застосування або професійного будівництва знадобляться зовсім різні моделі. Але знаючи всі основні типи, Ви легко зорієнтуєтеся в асортименті.

Також варто брати до уваги розмір, вагу, довжину рукоятки і матеріал, з якого вона виготовлена. Ці параметри визначають не тільки експлуатаційні особливості інструменту, але і його вартість.

Якщо у молотка дерев'яна ручка, зверніть увагу на розташування волокон. Краще, якщо вони будуть йти злегка під кутом щодо бойка. В іншому випадку під механічним впливом ручка може зламатися, а Ви ризикуєте отримати травму. Також на матеріалі не повинно бути тріщин, сучків, розшарування.

Всім, хто шукає якісний ударний інструмент, інтернет-магазин АкваМаркет пропонує найкращий вибір товарів в Києві. Велика номенклатура, професійні та побутові молотки різних розмірів і конфігурацій. Ви можете швидко замовити молоток онлайн і оформити доставку в самий віддалений куточок України. Доставимо інструмент в найкоротші терміни, а Ви неодмінно залишитеся задоволені якістю і ціною.