Рюкзаки - купити Школа і творчість у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Рюкзаки


Існує перелік обов'язкових атрибутів, які необхідні в повсякденному житті школяра. Можна обійтися без фартухів, шкільної форми, білих бантів. А ось замінити шкільний рюкзак не може ніщо. Цей аксесуар допомагає учням молодших і старших класів осягати навчальну програму. Діти користуються такими сумками щодня, складаючи в них зошити, підручники, спортивну форму.

Сучасні рюкзаки мало чим нагадують ранці шкільні старого зразка. Нові моделі відрізняються високою функціональністю, зносостійкістю, значною місткістю. Всередині обов'язково знаходиться кілька відділень для зошитів та інших канцтоварів. А завдяки грамотно продуманому дизайну виріб забезпечує рівномірний розподіл навантаження по спині. Отже, хороший портфель не позначається на поставі і здоров'я дитини.

Шкільні рюкзаки та їх особливості

Головним критерієм для вибору шкільного аксесуара є комфорт дитини. Саме тому сучасний ранець має ортопедичну конструкцію. Жорстка основа і щільні лямки забезпечують анатомічно коректне розміщення вироба на спині. Крім цього моделі нового покоління практично не промокають, не затираються і не вимагають спеціального догляду. Забезпечуються високі характеристики завдяки матеріалам, які використовуються для пошиття. Фірмовий ортопедичний рюкзак в середньому розрахований на 3-4 роки постійної експлуатації. Ви можете купити рюкзаки з таких матеріалів:

  • Поліестер. Відрізняється високими водовідштовхувальними властивостями.
  • Нейлон. Щільне плетіння забезпечує збереження форми навіть при інтенсивній експлуатації.
  • Неопрен. Екологічно чистий і 100% екологічний матеріал.
  • Eva-композит. Неймовірно легкий, але одночасно з цим практичний матеріал для пошиття рюкзаків.

Як вибрати рюкзак для школяра

Матеріал і дизайн - не єдині критерії, які варто враховувати при виборі аксесуара. Зверніть увагу на відмінність в оформленні. Рюкзаки для хлопчиків і для дівчаток кардинально відрізняються зовні. Вони мають однакову форму, але випускаються в різних тематичних або стилістичних оформленнях. Також враховуйте вік дитини. Для першого класу знадобиться компактний рюкзачок з особливою анатомічною конструкцією, щоб відповідати зросту школяра. А ось для підлітків підійде великий міський рюкзак, що поєднує в собі кілька функцій. Подібні аксесуари ідеально підходять для школи, для прогулянок по місту і навіть для відвідування спортивних секцій.

Що всередині

Шкільні ранці і рюкзаки мають одне або кілька відділень різних розмірів. На зовнішній частині вироби також знаходяться кишені на липучках або блискавці. Вони підходять для зберігання дрібних аксесуарів, канцтоварів, пляшечки з водою або ланчбокса. Внутрішнє облаштування рюкзака дозволяє зручно розмістити зошити, канцелярське приладдя, форму для фізкультури, змінне взуття і підручники. У рюкзаків є важливі функціональні доповнення:

  • Світловідбиваючі елементи. Забезпечують безпеку в темний час доби. Елементи відмінно відбивають світло, тому дитину помітить кожен водій транспортного засобу.
  • Вшитий карабін для ключів. Вирішує проблему збереження ключів від будинку. Зв'язка надійно фіксується у відповідному відділенні. Дитина не буде переживати, що втратила або забула ключі від будинку.
  • Ланчбокс, який входить в базову комплектацію. Ланчбокс - це коробочка, в якій можна носити в школу корисний перекус, зібраний вдома. Його оформляють в єдиній з рюкзаком стилістиці.
  • Вбудовані коліщатка або ручка. Дозволяють зручно транспортувати виріб, якщо він перевантажений або дитина втомилася. Одним рухом руки коліщатка і ручка висуваються, а рюкзак перетворюється в невелику валізу.
  • Прозора кишенька для розкладу. Розміщується на внутрішній стороні клапана. Вирішує організаційні моменти. Щоб підглянути розклад досить заглянути в кишеню. Немає необхідності розкривати рюкзак і шукати щоденник.
  • Сумка для взуття. Спеціальний мішечок, в який складають змінне або спортивне взуття.

Деякі виробники пропонують купити рюкзак з повністю наповненим пеналом, папкою для зошитів або іншими доповненнями. Безумовно, кількість додаткових аксесуарів позначиться на загальній вартості товару. Чим більше функціональних доповнень, тим дорожче обійдеться виріб.

Купити з доставкою рюкзак в Києві

Питання придбання шкільного ранця може здатися складним. Але не у випадку, якщо Ви заглянули на АкваМаркет. Ми пропонуємо популярні види рюкзаків в різному дизайні і діапазоні цін. Переконайтеся, що цей продукт підходить росту і розмірам дитини, вміщує всі необхідні канцтовари та інші додаткові аксесуари. Наші менеджери охоче проконсультують Вас і нададуть корисну інформацію про особливості продукції того чи іншого бренду. В онлайн каталозі Ви знайдете докладний опис кожної позиції, фото, актуальну ціну та відгуки покупців. Доставка по Києву і області миттєва, по Україні - протягом 1-3 днів в залежності від віддаленості пункту призначення.

АкваМаркет співпрацює тільки з перевіреними виробниками шкільного приладдя. Тому у нас Ви можете купити рюкзак кращих брендів: Kite, GoPack, Head, Yes. Якісні аксесуари для учнів молодших і середніх класів, а також круті рюкзаки 2020 для підлітків. Купувати онлайн на АкваМаркет абсолютно безпечно. Гарантована якість, можливість обміну і повернення, зручні способи оплати. Шкільний ярмарок 2020 на цілодобовому режимі. Вибирайте товари онлайн у відповідний час, оформляйте замовлення, а ми своєчасно доставимо його в будь-яку точку країни.