Шестигранний ключ - купити Ключі у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Шестигранний ключ


У сегменті ручного інструменту шестигранні ключі набули широкого поширення. Вони використовуються в різних сферах діяльності, включаючи монтажні/демонтажні роботи будь-якого типу. Ключ шестигранний відрізняється від стандартного гайкового тим, що в даному випадку виріб входить усередину болта. Жоден інший ключ не дозволить виконати демонтаж болтів із внутрішнім профілем HEX, саме для цього знадобиться шестигранник. Зовнішньо ключ виглядає як шестигранний профіль, вигнутий у формі літери «Г».

Інструмент можна побачити не лише у професіоналів, а й у побутових умовах. Практично кожному автомобілісту доведеться купити шестигранні ключі, оскільки ремонт транспортного засобу без них уявити неможливо. Також інструмент отримав застосування і в інших галузях, включаючи складання та виробництво меблів, настроювання музичних інструментів, широкий спектр слюсарних та столярних робіт, будівництво. Шестигранник зірочка завжди є під рукою у велосипедиста. Словом, набір шестигранних ключів стане в нагоді як професіоналу, так і домашньому майстру або автомобілісту.

Шестигранний ключ та його особливості

Основою кожного інструменту є металевий стрижень, який першим перебирає навантаження під час виконання роботи. Отже, дуже важливо, щоб ключ був виготовлений із міцного матеріалу, що витримує значні механічні навантаження. Цей матеріал має бути стійким до деформації, мати запас міцності. Довговічність відіграє не меншу роль. Якщо говорити про основні особливості шестигранних ключів, то це:

  • Високий момент прокручування. Кутові ключі мають момент прокручування в 10 разів вище, ніж у звичайних викруток. Це зручно та ефективно при виконанні роботи.
  • Різні розміри шестигранників. Щоб ключ комфортно входив у болт і ретельно охоплював деталь, важливо розуміти, як вибрати шестигранник потрібного розміру. Тоді ключ працюватиме максимально ефективно без додаткового прокручування.

Купити із доставкою оригінальні шестигранні ключі від топових виробників пропонує наш магазин. Ми зібрали великий асортимент ручного інструменту, серед якого Ви неодмінно знайдете те, що шукали. Якісні та міцні шестигранні ключі на всі випадки життя.

Види шестигранних ключів

Серед усього різноманіття ручного інструменту слід виділити два основні типи виробів:

  • Імбусовий або г-подібний ключ. Підходить для робочого профілю внутрішнього типу та відповідної форми, у якого однаковий переріз. Такі г-подібні ключі працюють на кшталт важеля, оскільки коротка частина застосовується до створення максимального зусилля.
  • Т-подібний ключ. Мають підвищений крутний момент і дозволяють виконувати складні роботи. Шестигранники Т-подібні Top Tools затребувані у слюсарній галузі, оскільки тут часто виникають ситуації, коли потрібне досить велике зусилля і такий ключ для таких цілей підходить ідеально.

Фахівці радять купити набір шестигранних ключів, до якого входять не лише всі види, а й різні розміри шестигранників. Це дозволить працювати з різними варіантами кріплення та робити це максимально ефективно. Наразі шестигранники випускаються у 15 розмірних категоріях, що відповідають загальноприйнятим стандартам ЄС. Діаметр ручного інструменту варіюється від 1 до 50 мм.

Як правильно вибрати шестигранні ключі

Перед покупкою варто уважно вивчити асортимент та ретельно проаналізувати свої потреби. У нашому магазині Ви знайдете шестигранні ключі на всі випадки життя, починаючи з ремонту автомобілів і закінчуючи складанням меблів. Величезний вибір виробників, комплектації та цінових пропозицій, у яких на перший погляд важко розібратися. Але ми дамо кілька порад, які спростять вибір. Отже, як вибрати та купити шестигранні ключі, які точно Вам підійдуть за всіма параметрами:

  • Для професійного використання знадобиться щонайменше 12 шестигранників, а краще, якщо їх буде більше. У побуті знадобиться не більше 5-7 типів інструментів, які Ви можете придбати як поштучно, так і в наборі. Купувати тільки один шестигранний ключ немає сенсу, а ось замовити набір шестигранників буде практичнішим та економнішим.
  • Найкраще зарекомендували себе шестигранні ключі зі спеціальної інструментальної сталі або хромванадію. Їм властива висока міцність, довговічність та стійкість до механічних впливів.
  • Найкраще вибирати ключі від перевірених виробників. Дешевий інструмент легко зіпсує дорогу техніку або пошкодить авто, а також може швидко зламатися. Шестигранники з кольоровим кодом Stanley, Neo Tools, Topex забезпечать комфортну та безпечну роботу, а також збереження предметів, з якими використовуються.

В інтернет-магазині АкваМаркет Ви знайдете величезний вибір шестигранних ключів для професійного та побутового використання. Доступні ціни, гарантія якості та доставка з Києва по всій Україні.