Ключі - купити Ручний інструмент у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (3)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Ключі


Хороші ключі повинні бути присутні в кожному ящику для інструментів. Вони стануть в нагоді вдома, на станції техобслуговування або в професійній майстерні. Компанія АкваМаркет пропонує покупцям широкий вибір ручного інструменту для вирішення будь-яких побутових або професійних завдань. В наявності ключі звичайні і комбіновані, сертифіковані відповідно високим європейським стандартам. Ви можете купити з доставкою вироби поштучно або замовити набір ключів. Якісні інструменти для дома або професійного використання.

Як купити ручний інструмент недорого

Незважаючи на велике різноманіття товарів, знайти дійсно хороші ключі за доступними цінами - серйозне випробування. Але не у випадку, якщо Ви заглянули в магазин АкваМаркет. Ми налагодили прямі партнерські відносини з виробниками, тому отримуємо продукцію без посередників. Таким чином, АкваМаркет підтримує конкурентні і доступні ціни на якісну продукцію. У нашому каталозі представлені товари таких відомих брендів, як MasterTool, EcoKraft, Lemanso. Якісний і зручний в експлуатації ручний інструмент, який можна замовити без істотних втрат для бюджету. Наші консультанти допоможуть підібрати інструменти з урахуванням Ваших потреб або порадять відповідний набір ключів для водія або досвідченого майстра.

Види ключів. Розбираємося в асортименті

Уважно вивчивши каталог сайту АкваМаркет, Ви знайдете як одинарні ключі, так і набори комбінованого інструменту. Залежно від потреб і вирішуваних завдань можна підібрати комплект, в який входить 10, 12, 25 різноманітних інструментів. Професійні гайкові ключі - необхідний атрибут для майстра. Знайти такий інструмент легко в будь-якому гаражі. Класифікують вироби за розміром, формою гайок і болтів, з якими вони працюють. Розібратися в класифікації не просто, але реально. Ось основні види ключів гайкових:

  • Ріжкові. Найпоширеніший вид інструменту. Ключі ріжкові представляють собою литу ручку з наконечником, який фіксує гайку. Відрізняються за розмірами гайок, які затискаються між «ріжок». Можуть мати наконечники з одного або двох сторін рукоятки. Двосторонні вироби набагато практичніші, так як дозволяють працювати з гайками різних розмірів. В результаті, кількість необхідних інструментів в наборі скорочується в два рази, так як кожен ріжковий ключ розрахований на роботу з кріпленням різного розміру. Ці гайкові ключі виділяють такі особливості: міцність, довговічність, надійність, універсальність і доступна ціна.
  • Накидні. Ще один поширений варіант ручного інструменту. Ключі накидні мають кілька спільних позицій з гайками, тому відрізняються від комбінованих по конструкції. Головка ключа кільцева, тому фіксує болт або гайку повністю.
  • Комбіновані. Поєднують в собі особливості, які мають ріжкові і накидні ключі. Універсальний інструмент для майстерні або дома. З одного боку ключа розташований ріжковий наконечник, а з протилежного - накидний.
  • Торцеві. Незамінні для водіїв і автомайстерень. Головка ключа з поглибленням у формі шести або дванадцятигранника використовується для роботи з глибоко захованими гайками або болтами. Майстри називають такий інструмент «балонником», оскільки часто використовують його для роботи з колесами.
  • Розвідний ключ. Різновид ріжкового ключа, оснащеного черв'ячним механізмом. Губки ключа можна регулювати, щоб закручувати або відкручувати кріплення різного діаметру. Розвідний ключ набув широкого застосування. Універсальний ручний інструмент призначений як для професійного, так і для побутового використання. Такі ключі застосовують для складання меблів, ремонту автомобіля, лагодження сантехніки та інших робіт.
  • Газовий ключ. Ще такий інструмент називають «трубним». Газовий ключ використовують для будівельних, монтажних, ремонтних або профілактичних робіт. Завдяки своїй конструкції газовий ключ дозволяє фіксувати труби і болти з різьбленням без спеціальних заходів.

Якщо Ви хочете купити ріжкові ключі або інші ручні інструменти вигідно, скористайтеся можливістю замовити онлайн потрібні товари. В інтернет-магазині АкваМаркет вибрати вироби можна за лічені хвилини. Відкрийте каталог, відсортуйте продукцію за ключовими критеріями пошуку і зробіть вибір. Ми пропонуємо купити з доставкою ключі поштучно або в наборі. Ціни завжди доступні, а якість гарантована виробником. Доставка в Київ, Луцьк, Чернігів, Одесу здійснюється власною кур'єрською службою. В інші населені пункти відправляємо товар за допомогою транспортної компанії Нова Пошта. Якісний інструмент - комфорт і безпека майстра. А онлайн-покупки на АкваМаркет - економія Вашого часу та коштів.