Папір для фліпчартів - купити Паперова продукція у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (4)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Папір для фліпчартів


Фліпчарт - це популярний інструмент для візуалізації інформації, який використовується як в бізнес сегменті, так і в сфері освіти. Дошки презентаційні приходять на допомогу викладачам, студентам, офісним працівникам, яким потрібно провести так званий «мозковий штурм» або ефектну презентацію. За візуальну передачу графічних символів або ключових тез з промови чи презентації відповідає фліпчартний папір. Він дозволяє своєчасно вносити нові дані або корективи, змінювати попередні записи в залежності від напрямку дискусії. Тому фліпчарт вважається ефективним обладнанням для підвищення продуктивності офісних співробітників. Він дозволяє:

  • Організувати і провести на високому рівні семінар, тренінг, лекцію або презентацію.
  • Ефектно оформляти інформацію для посилення запам'ятовування.
  • Доносити важливі дані групі співробітників або студентів.
  • Ефективно взаємодіяти з великою аудиторією.

Папір фліпчарта в цьому процесі відіграє не останню роль, оскільки забезпечує комфорт роботи з презентаційною дошкою. Вибрати якісну продукцію допоможе ряд характеристик, на які слід звернути увагу.

Як це працює

Папір фліпчарта кріпиться до мобільної дошки за допомогою магніту. Він випускається у вигляді листів або блоків листів, скріплених між собою шаром клею. Блоки зручні тим, що їх можна перегортати або відривати окремі листи за непотрібністю. Ціна паперу залежить від різних параметрів, починаючи від розміру листів і закінчуючи їх кількістю в блоці. На вартість впливає білизна, щільність паперу, а також бренд, який випустив продукт. Як відомо, товари затребуваних виробників коштують трохи дорожче, але різниця в ціні компенсується бездоганною якістю продукції.

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує купити в Києві папір для фліпчартів різного розміру. В наявності не тільки паперові витратні матеріали, а й спеціальні магніти, маркери для фліпчарта і інші корисні товари для офісу. Ви можете замовити такі види продукції:

  • Блоки нелінованого паперу, які зручні для зображення графічної інформації. Чистий папір дозволить зручно креслити схеми або наносити малюнки.
  • Папір для фліпчарта в клітку. Стане в нагоді там, де потрібно малювати стандартні схеми, креслити таблиці. Подібний формат паперу дуже схожий на звичайний зошит у клітинку, тому легко налаштовує аудиторію на потрібний лад шляхом структурованого відображення нанесеної інформації.

Також зверніть увагу на кількість листів в упаковці. Це допоможе відразу купити необхідний обсяг паперової продукції, достатньої для потреб користувачів. Ми пропонуємо різноманітний формат упаковок:

  • 10 аркушів. Компактний і зручний розмір, невелика вага ідеально підходить для виїзних заходів.
  • 20 аркушів. Універсальне рішення для відряджень або офісних заходів.
  • 30 аркушів. Прекрасна можливість зручно організувати лекцію або презентацію з великим числом виступаючих. Витратних матеріалів вистачить на всіх.

Які особливості ще враховувати при виборі

Потенційним покупцям рекомендуємо звернути увагу на розміри листів, щоб замовити блоки, що відповідають розмірам фліпчарта. У нашому магазині є витратні матеріали різних розмірів. Найбільш затребувані блоки паперу для фліпчартів формату 64*90 см. Такі листи найкраще підходять для більшості моделей презентаційних дощок від будь-яких виробників.

Ще один критерій - щільність і білизна паперу. Від цих параметрів залежить якість і легкість візуального сприйняття інформації. Стандартна щільність паперу для фліпчарта становить 70 г / кв. м., але можна знайти листи щільніше або, навпаки, легше. Рівень білизни говорить про силу яскравості і розсіючу здатність матеріалу. Для опису стандартів білизни використовують систему CIE, яка передає сприйняття матеріалу глядачем. Чим вище показник, тим світліше папір.

Купити з доставкою блок паперу для фліпчарта

В роботі офісу або навчального закладу час є вкрай важливим ресурсом. Магазин АкваМаркет допоможе Вам заощадити дорогоцінні хвилини на закупівлю необхідних товарів для офісу. Замовте блок паперу або маркери для фліпчарта онлайн, а ми доставляємо продукцію по Києву і Україні. Наш магазин цілодобово працює для Вас, щоб забезпечувати своєчасне відправлення канцтоварів в будь-яку точку країни. Ми подбали про те, щоб на одному сайті Ви могли замовити товари для офісу оптом. АкваМаркет - це можливість купити папір і маркери, а також інші канцтовари в будь-який відповідний момент. Гарантована якість, доступні ціни та приємні знижки для оптових покупців.