Зошити - купити Паперова продукція у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (30)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Buromax, Канцелярський зошит, А4, 48 л, асорті, лінія Buromax, Канцелярський зошит, А4, 48 л, асорті, лінія
Артикул: 55398
Школярик, 24 аркуша, Зошит в лінію, в асортименті Школярик, 24 аркуша, Зошит в лінію, в асортименті Школярик, 24 аркуша, Зошит в лінію, в асортименті
Артикул: 63998
Школярик, 96 л, Зошит в лінію, в асортименті Школярик, 96 л, Зошит в лінію, в асортименті Школярик, 96 л, Зошит в лінію, в асортименті Школярик, 96 л, Зошит в лінію, в асортименті
Артикул: 73613
Школярик, 1 шт., Зошит на скобі у клітинку, 12 аркушів, в асортименті Школярик, 1 шт., Зошит на скобі у клітинку, 12 аркушів, в асортименті Школярик, 1 шт., Зошит на скобі у клітинку, 12 аркушів, в асортименті Школярик, 1 шт., Зошит на скобі у клітинку, 12 аркушів, в асортименті
Артикул: 89873
Школярик, 18 л, Зошит в клітинку, в асортименті Школярик, 18 л, Зошит в клітинку, в асортименті Школярик, 18 л, Зошит в клітинку, в асортименті Школярик, 18 л, Зошит в клітинку, в асортименті
Артикул: 73612

Зошити


Напевно мало хто з нас пам'ятає, як з'явився зошит. Однак з моменту появи і до сьогоднішнього дня це важливий атрибут процесу навчання. Першокласники, учні середніх класів, студенти та випускники коледжів щодня користуються зошитами, щоб робити позначки, вести конспекти і пізнавати навколишній світ. Від якості зошитів багато в чому залежить комфорт навчального процесу. Як не помилитися і підібрати дитині саме те, що потрібно?

Вибираємо зошити для школи

Оскільки товар призначений для широкої цільової аудиторії, виробники випускають всілякі види зошитів, розраховані на тих чи інших користувачів. Вироби відрізняються за характеристиками і властивостями, на які варто звертати увагу перш, ніж купити канцтовари для школи. Погодьтеся, зошити для першокласників будуть кардинально відрізнятися від продукції, призначеної для учнів старших класів. За аналогічним принципом відрізняються зошити учнівські та продукція для творчого розвитку, занять музикою або малюванням. Вибрати шкільні зошити для дитини допоможуть такі параметри:

  • Білизна паперу. На думку фахівців, неякісний папір провокує виникнення проблем із зором. Ідеально білі глянцеві листи здатні подразнювати зоровий нерв, викликаючи передчасну перевтому. Оскільки учні постійно взаємодіють з паперовою продукцією, варто уважно поставитися до вибору паперу за ступенем білизни. Ідеально підійдуть зошити шкільні з матовими листами і білизною паперу 82-96%.
  • Формат. Зошити випускаються в різних розмірах і форматах. Золотим стандартом вважається формат А5 (17,5х20,5 см), відповідний ГОСТу. Кількість листів варіюється в межах 12-96 і підбирається під потреби дитини. Тонкі зошити шкільні 12 листів знадобляться учням молодших класів, а от випускникам або старшокласникам краще купити оптом загальні зошити 48 або 96 аркушів.
  • Розмітка аркушів. Тут також надається широкий вибір варіантів: шкільні зошити в клітку, в лінію, в косу лінію з полями або без полів. Розмітка не повинна бути занадто яскравою або, навпаки, блідою. Краще, щоб лінії або клітинки не відволікали увагу, але були добре помітні. Зверніть увагу на симетричність зошита в лінію або в клітку. Розташування розмітки має збігатися на обох сторонах аркуша.
  • Якість обкладинки. Добре показали себе в експлуатації зошити з обкладинкою із крейдованого картону або щільних аркушів. Нерідко виробники використовують технології ламінування, щоб вироби якомога довше зберігали привабливий зовнішній вигляд. Щільна обкладинка захистить листи від загинання, тому зошит буде виглядати акуратно протягом всього терміну експлуатації.
  • Щільність паперу. Максимально зручною вважається зошит з листами щільністю 55-75 г /м2. Тут папір трохи тонше офісної, але при цьому не прозора. Аркуші не будуть просвічуватися, але легко перевертаються, а чорнила на такій поверхні швидко застигають.
  • Кріплення листів. Для з'єднання більшості варіантів використовують металеві скоби. Важливо розуміти, що зошит на скобі повинен бути щільно закритий, інакше учень може поранитися в процесі навчання. Школярам також подобаються зошити Ранок на пружинах, проте їх краще купувати для учнів старших класів. Використовувати пружинні варіанти в середній або початковій школі небажано. У цьому віці дитина тільки вчиться писати. А велика пружина збоку може вплинути на якість почерку.
  • Дизайн. Тут знайдеться все, що душа забажає. Сучасний ринок пропонує різноманітні варіанти стилістичного оформлення, розрахованого на хлопчиків і дівчаток різного віку. Герої мультфільмів та казок, тварини, природні принти і сюжети, персонажі комп'ютерних ігор, фільмів, серіалів. Це лише мала частина того, що можна знайти в продажу. Для учнів початкових класів випускають спеціальні зошити з корисною інформацією на звороті: метрична система, таблиця множення, алфавіт.

Ще один важливий критерій, за яким варто вибирати зошити - ціна. Вартість продукції у різних брендів суттєво відрізняється. А оскільки батьки на момент збору дитини в школу зацікавлені в розумній економії, доводиться шукати оптимальні способи придбання канцтоварів. Одним з таких способів є покупка онлайн. Магазин АкваМаркет - це повноцінний шкільний ярмарок, який працює цілодобово на просторах Інтернету. У нас можна купити зошити в школу дешево, замовивши продукцію таких відомих брендів, як Буромакс, Ранок, Акцент. В наявності якісне шкільне приладдя з можливістю доставки по Києву та Україні. Чим більше замовлення, тим більше економія. Щоб купити з доставкою зошити достатньо вибрати відповідні товари в каталозі і оформити заявку. Всю іншу роботу виконають наші менеджери.