Блокноти - купити Паперова продукція у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (29)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Buromax, Comfort, 96 аркушів, Блокнот сірий, клітинка, А5 Buromax, Comfort, 96 аркушів, Блокнот сірий, клітинка, А5
Артикул: 67501
Nuuna, Millimeter, 256 стр., Блокнот у м'якій обкладинці, розмір L, чорний

на завтра
Артикул: 65880
Nuuna, Zen, Блокнот в крапку А5, 256 сторінок

на завтра
Артикул: 74377
Optima, Vivella, 128 аркушів, Блокнот для записів, лінія, А6, червоний Optima, Vivella, 128 аркушів, Блокнот для записів, лінія, А6, червоний
Артикул: 84029
Школярик, 1 шт., Блокнот В6 на пружині, в клітинку, 80 сторінок, в асортименті Школярик, 1 шт., Блокнот В6 на пружині, в клітинку, 80 сторінок, в асортименті
Артикул: 89993
Nuuna, Happy Book By Stefan Sagmeister, 256 стр., Блокнот, в м'якій обкладинці, жовтий

на завтра
Артикул: 65884

Блокноти


Блокнот - незамінна річ для кожної людини, незалежно від віку, інтересів і сфери діяльності. Незважаючи на появу смартфонів і всіляких гаджетів, паперові записники, як і раніше, користуються незмінним попитом. Якісний блокнот допомагає вести записи, впорядковує думки і зберігає особливу енергетику. Для творчих людей це не тільки засіб структурування думок, а й можливість самовираження. Блокноти з хорошого паперу з незвичайним оформленням обкладинки стануть прекрасним подарунком з будь-якого приводу. Вони відносяться до тих класичних предметів, які не втрачають своєї актуальності з плином часу. Ми пропонуємо Вам купити хороші блокноти на пружині або клейовий основі з доставкою в Київ або по Україні. АкваМаркет - це величезний вибір канцтоварів для школи, дому або офісу. Великі і маленькі, кольорові і однотонні, на спіралі або на пружині, датовані і чисті - будь-який вид продукції під абсолютно різні потреби.

Основні види блокнотів

Розібратися в класифікації продукції не так-то просто, оскільки блокноти - це досить великий сегмент товару. Канцтовари відрізняються по всіляких параметрами і характеристикам. Мова не тільки про розміри або стилістичний дизайн, але і про інші нюанси. Перше, на що варто звернути увагу - це цільове призначення. За цією ознакою блокноти діляться на такі категорії:

  • Записні книжки. Класичний щоденник, планувальник або діловий щоденник.
  • Жіночий блокнот для вагітних.
  • Скетчбук для замальовок. У деяких моделей чисті аркуші, але можна знайти скетчбук з уроками для різних рівнів підготовки.
  • Нотатник для записів телефонних номерів.
  • Блокноти А4 для каліграфії.
  • Дитячі блокноти для записів, малювання або вклеювання стікерів.
  • Блокнот для нотаток або особистих записів, щоденник.
  • Тревелбук. Спеціальний блокнот, призначений для планування подорожі або ведення хроніки поїздки.
  • Книжка для запису кулінарних рецептів.

Це лише мала частина того, що можна знайти на полицях нашого інтернет-магазину. Виробники канцелярії постійно відстежують купівельні інтереси, тому вигадують щось нове і незвичайне. Так, відносно недавно у продажу з'явилися мотивуючі блокноти. Це може бути датований або недатований щоденник з мотивуючими написами, фотографіями природи, цитатами або малюнками.

Відрізняється канцелярська продукція за способом кріплення сторінок. Ми позначимо особливості найбільш поширених варіантів:

  • Клеєний блок. Листи кріпляться між собою шаром клею, легко вириваються. Недорога конструкція, проте при повному розкритті клей часто кришиться і ламається, що призводить до руйнування блоку.
  • Зшиті зошити. Більш надійний варіант, який дозволяє повністю розкрити блокнот і не втратити листочки.
  • На спіралі. Популярні такі блокноти А4 у студентів і офісних працівників, школярів і працівників адміністративних установ. Завдяки пружинному кріпленню блокнот розкривається повністю і складається в два рази з зіткненням задньої і лицьової частини обкладинки.
  • На скобах, дроті або скріпці. Подібна система кріплення дозволяє з'єднати між собою велику кількість листів. Отже, такі вироби найоб'ємніші за кількістю сторінок.
  • На пружині. Ідеальне рішення для блокнотів з індексними відступами для висікання рубрик.

Які ще можна купити блокноти в Києві? Датований і недатований щоденник, з чистими сторінками, в клітку, в лінію і навіть в точку. Відрізняються вироби за розмірами. Найбільш популярний формат А6, але і блокноти А4 або А5 користуються попитом у покупців. Благо, асортимент дійсно широкий, тому можна легко підібрати товар під будь-які запити і потреби.

Колекційні і подарункові блокноти

Оскільки канцелярія вважається відмінним подарунком, на ринку з'явилися дизайнерські вироби з дивовижним оформленням. Такі товари вибирають на презент керівникам, колекціонерам, бізнесменам, викладачам. Подарунковий стильний блокнот або діловий щоденник зі шкіряною обкладинкою - іміджева річ, яка підкреслить витончений смак і соціальний статус свого власника. Для паперових блоків використовується не тільки білий, а й чорний, синій, зелений, золотий папір. Оформлення виробів, як правило, розробляється в поліграфічних центрах і студіях. Прорізка і вирубка листів, нанесення написів, декоративних елементів дозволяють створювати унікальні блокноти:

  • Для шанувальників ігор, серіалів, фільмів або книг.
  • Для художників, поетів, письменників, редакторів.
  • Для учасників виставок, конференцій, семінарів та інших заходів.
  • Сувенірні блокноти на річницю весілля, день народження або ювілей.

Сторінки в даному випадку також роблять чистими, в точку, в лінійку або в клітку. Оригінальний чоловічий блокнот в якісній палітурці з натуральної шкіри і з іменним гравіюванням по достоїнству оцінить кожен підприємець або людина, що займає керівну посаду.

Де вигідно замовити блокнот оптом і в роздріб

Магазин АкваМаркет пропонує великий асортимент паперової продукції від провідних українських та зарубіжних виробників. В наявності якісні канцтовари за найкращими цінами. Ви можете купити з доставкою блокнот на подарунок або замовити оптом блокноти для нанесення корпоративної символіки. Гнучка система знижок при замовленні великою партією дозволить заощадити додаткові кошти. Доставка в Київ та по Україні здійснюється в найкоротші терміни, щоб наші клієнти економили не тільки гроші, але і час. Органайзери, щоденники, скетчбуки, блокноти для дітей і дорослих - все це Ви легко підберете в зручному онлайн-каталозі. Скористайтеся фільтрами, щоб звузити асортимент в рамках Ваших потреб.