Вологий туалетний папір - купити Туалетний папір у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (14)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Zewa Kids, 42 аркуші, Вологий туалетний папір Зева Кідс Zewa Kids, 42 аркуші, Вологий туалетний папір Зева Кідс
Артикул: 13896
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
 Zewa Kids, 8 упаковок по 42 листи, Туалетний папір Зева Кідс, для дітей, вологий
Артикул: 13896
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
 Zewa Pure, 42 аркуші, Вологий туалетний папір Зева, П'юр  Zewa Pure, 42 аркуші, Вологий туалетний папір Зева, П'юр
Артикул: 13892
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Zewa Kids, 80 шт., Вологий туалетний папір, для дітей
Артикул: 83819
Zewa Мoist Natural Camomile, 42 аркуші, Вологий туалетний папір Зева, Ромашка Zewa Мoist Natural Camomile, 42 аркуші, Вологий туалетний папір Зева, Ромашка
Артикул: 19639
Kleenex, Clean Care, 42 аркуша, туалетний папір Клінекс, Вологий
Артикул: 6572
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Kleenex, Clean Care, 10 упаковок по 42 аркуші, Туалетний папір Клінекс, Вологий
Артикул: 6572
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Zewa Pure, 8 упаковок по 42 аркуші, Туалетний папір Зева, Вологий
Артикул: 13892
alt
Поштучно
alt
Упаковкою

Вологий туалетний папір


Появі вологого туалетного паперу ми зобов'язані виробникам вологих серветок. В результаті удосконалення деяких виробничих технологій на ринку з'явився туалетний папір із незвичайними характеристиками. На відміну від мокрих серветок, тут використовуються трохи інші матеріали, які швидше і легше розкладаються в каналізації. Тому вироби утилізуються так само, як і аналог зі звичайного паперу. Вологий туалетний папір має незаперечні переваги, які вплинули на його популярність. Такі серветки ефективно очищають шкіру, залишаючи відчуття свіжості. Просочення з натуральними екстрактами не викликає подразнення, піклується про шкіру. Тому такий туалетний папір підійде навіть людям, що страждають від алергії, гіперчутливості шкіри, геморою.

Замовити онлайн вологий туалетний папір Зева, Смайл і інших виробників Вам пропонує сайт АкваМаркет. У нас Ви знайдете будь-які види продукції, включаючи дитячу вологий туалетний папір з гіпоалергенним складом. В наявності упаковки різного об'єму, купити які можна як в роздріб, так і оптом. Зверніть увагу, що при оптовому замовленні вартість виробів знижується, так як покупцям надається знижка. Каталог регулярно поповнюється новинками, щоб наші клієнти могли купити з доставкою актуальну продукцію від провідних брендів.

Волога туалетний папір. Делікатний підхід

Головною перевагою вологою туалетного паперу є ефективність. Делікатні питання вирішуються швидко і якісно. Оскільки серветки просочені рідиною, шкіра повністю очищається від забруднень. Виробники використовують спеціальні склади, ефективні в боротьбі з небажаними ароматами. Отже, після застосування шкіра стає чистою. Після відвідин убиральні не потрібно проводити водні процедури. Це особливо зручно, коли поруч немає душа, біде або ванни.

Важливою перевагою виробів є дбайливе очищення. На відміну від звичайного вологий туалетний папір дбайливо очищає шкіру, запобігаючи запаленню, появі тріщин або дерматиту. Спочатку такі серветки використовували для догляду за маленькими дітьми. Однак споживачі оцінили переваги продукції, а виробники стали випускати на ринок інші види виробів. Вологий туалетний папір і його переваги:

  • Ретельне і делікатне очищення від забруднень.
  • Усунення неприємних ароматів.
  • На відміну від звичайного вологий туалетний папір м'якший. Тому він більше підходить для власників сухої, чутливої ​​шкіри.
  • Компактна упаковка. Пачку туалетного паперу зручно носити в сумочці. Погодьтеся, це набагато практичніше, ніж намагатися носити з собою паперовий рулон. Упаковка серветок завжди під рукою, навіть якщо Ви перебуваєте на природі, в подорожі, в поїзді, в гостях.
  • Легко утилізується. Для виробництва туалетного паперу використовують спеціальні матеріали, які швидко розкладаються в каналізації. Тому папір можна змивати в унітаз.
  • Універсальність. Серветки підходять для догляду за іншими ділянками тіла.
  • Широкий асортимент. У продажу є різні види туалетного паперу, які відрізняються за дією. Є серветки з просоченням для антисептичної обробки або зволоження шкіри.

Дитячий вологий туалетний папір

Для самих маленьких користувачів вологі серветки - відмінний спосіб навчитися самостійно дотримуватися особистої гігієни. М'які серветочки легко очищують шкіру, тому дитина впорається із завданням своїми силами. Фахівці рекомендують використовувати вологий туалетний папір дітям від трьох років. Продукція для малюків не містить спирту, обов'язково проходить ретельний дерматологічний контроль. Серветки делікатно очищають шкіру, залишають відчуття свіжості. Використовують папір після / замість звичайного сухого.

Купити з доставкою туалетний папір вологий

Якщо вам потрібна якісний вологий або сухий туалетний папір, великий асортимент продукції Ви знайдете на сайті АкваМаркет. Ми відібрали продукцію відомих брендів, яку Ви можете замовити онлайн за найвигіднішими цінами. Оформивши замовлення в Києві, Харкові, Житомирі, Чернігові, Одесі, Ви можете скористатися послугою безкоштовної адресної кур'єрської доставки. В інші міста відправляємо посилки транспортною компанією Нова Пошта. До замовлення доступний вологий туалетний папір Kleenex, Zewa, Smile. Продукція для дітей виконана в тематичному оформленні: Фіксікі, Міньйони, Феї та ін. Наші консультанти охоче допоможуть підібрати продукцію, що точно відповідає Вашим побажанням і фінансовим можливостям. Звертайтеся, коллцентр 8877 працює цілодобово.