Бейджики - купити Діловодство у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (14)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Axent, 100 х 80 мм, Бейдж горизонтальний, на стрічці
Артикул: 54534
Axent, 55 х 85 мм, Бейдж вертикальний, на стрічці
Артикул: 54535
Axent, 88 х 55 мм, Бейдж горизонтальний, на кліпсі
Артикул: 54533
Buromax, Бейдж горизонтальний, на стрічці, 110х80 мм
Артикул: 55642
Economix, 62 х 91 мм, Бейдж вертикальний з затиском
Артикул: 59143
Economix, 95 х 58 мм, Бейдж горизонтальний з затиском
Артикул: 59141
Стрічка для бейджа, З кліпсою, Синя Стрічка для бейджа, З кліпсою, Синя
Артикул: 10821
Buromax, 64х108 мм, Бейдж-ідентифікатор, вертикальний, зі шнурком на кліпі
Артикул: 76690

Бейджики


Бейджи набули широкого поширення в корпоративному секторі. Невелика картка, на якій відображена інформація про носія, значно спрощує процес комунікації. Співробітники великих компаній, відвідувачі конференцій надягають бейджи, щоби налагодити спілкування. Однак такі картки - не тільки атрибут корпоративної культури. Сьогодні побачити подібні аксесуари можна на будь-яких заходах, де збирається багато людей. Купити бейджики можна для садочків, шкіл, державних установ. Використовувати картки виправдано там, де треба ідентифікувати персонал або гостей, представників преси, технічних працівників і т.д. Невеликі бейджики на шию за лічені секунди допоможуть зрозуміти, хто є хто. Це простий спосіб представитися, ідентифікувати свою приналежність до компанії, отримати перепустку в ту чи іншу частину будівлі (якщо бейдж є частиною посвідчення).

В інтернет-магазині АкваМаркет Ви можете вигідно купити бейджики оптом, замовивши відповідний вид карток через онлайн-каталог. В наявності різні види бейджиків для застосування в різних галузях і сферах діяльності.

Бейдж. Знайомимося ближче

Стандартний бейдж є невеликою прямокутною карткою, виготовленою з картону або пластику. На її поверхні нанесені графічні зображення, інформація про носія, інші дані, що дозволяють швидко ідентифікувати людину. Розміри бейджіков можуть бути різними і підбираються індивідуально. Продаються такі аксесуари в відділах канцелярії. Головний плюс такого товару - доступна вартість. Особливо, якщо мова йде про найпростіші варіанти - одноразові бейджи на клейкій основі. Вони випускаються в форматі відривних листочків, легко кріпляться на будь-які поверхні або одяг, і так само просто утилізуються після використання. Для кріплення бейджів використовують:

  • Булавки. Надійно фіксують виріб на одязі, служать довго і не псуються від інтенсивної експлуатації.
  • Кліпси. Ще один спосіб надійно закріпити бейджик на будь-якому одязі.
  • Стрічки. Використовується як петелька, яку надягають на шию.
  • Магніти. Відносно новий спосіб фіксації бейджів. Конструкція складається з двох елементів. На бейджі нанесена металева стрічка, а під одяг розташовують невеликий магніт, фіксуючи картку.

Бейджики для школярів, співробітників компанії або гостей конференції - зручний спосіб представитися. На тренінги, спільнотах по психології, в групах підтримки подібні аксесуари отримали неймовірно широке застосування. Набагато простіше підійти і завести розмову з незнайомцем, у якого прикріплений бейджик. Великі компанії, навчальні та медичні заклади вважають за краще купити бейджики оптом і нанести на них корпоративну символіку.

Які бувають бейджи

Існує велика кількість різних бейджиків, тому замовити продукцію з певними експлуатаційними характеристиками буде не складно. Є вертикальні, горизонтальні бейджики з різними видами кріплення: зі шнурком, з прищіпкою, на клейкій основі. Залежно від матеріалу існують такі види бейджів:

  • Металеві. Корпус роблять із полегшеного алюмінію або його сплавів. Можна виділити такі особливості продукції: легка вага, практичність, довговічність, гарний зовнішній вид. Інформацію на поверхню наносять методом сублімації.
  • Пластикові. Більш затребувані за рахунок варіативності форм і виконань. Пластикові бейджики на магніті або на шнурку обійдуться недорого, порадують прекрасними характеристиками. Пластик - легкий в роботі матеріал, тому в асортименті є вироби різних типорозмірів і форм. Недорогі горизонтальні і вертикальні пластикові бейджики відрізняються високою зносостійкістю, підходять для багаторазового використання.

Великою популярністю користуються паперові варіанти без ламінації. Щільні картки на прищіпці або шнурку більш доступні в ціні. Однак папір поступається металу і пластику в зносостійкості. Тому картонні бейджі характеризуються коротким терміном служби. Це відмінний разовий варіант - недорогий і легкий в утилізації. У нашому онлайн-каталозі Ви легко дізнаєтеся, скільки коштують бейджики. На АкваМаркет вигідно купити з доставкою горизонтальні, вертикальні і комбіновані бейджи з різними типами кріплення. Ціни завжди доступні, а якість - висока. На АкваМаркет знайдуться бейджики будь-якого розміру (від 40 х 70 мм). В асортименті великий вибір супутніх товарів: шнурки для бейджів, магніти прищіпки, тримачі та інші кріплення. Доставка товарів здійснюється по всій Україні (Київ, Львів, Харків, Дніпро, Одеса). Співпрацюючи з нами, Ви неодмінно залишитеся задоволені якістю продукції і рівнем обслуговування. Коллбек сервіс 8877 працює цілодобово. Менеджери охоче проконсультують з будь-яких питань, розкажуть про особливості продукції, підберуть оптимальний варіант бейджів в рамках встановленого бюджету. Пам'ятайте, що на АкваМаркет діють знижки при замовленні оптом.