Будівельний пістолет - купити Інструмент для оздоблення у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Будівельний пістолет


Будівельний пістолет для монтажної піни останніми роками став неймовірно популярним інструментом. І це не дивно. Зручний, практичний, функціональний і якісний він дозволяє кожному, незалежно від навичок, виконати певні робочі процеси. Найчастіше монтажний пістолет використовується для встановлення дверних та віконних конструкцій, але цим застосування не обмежується. За допомогою інструменту виконують такі роботи:

  • Герметизація отворів або щілин під час монтажу покрівельних конструкцій.
  • Герметизація віконних та дверних отворів.
  • Покращення звукоізоляції у будівлях будь-якого типу.
  • Встановлення кондиціонерів та інших конструкцій.
  • Поліпшення теплоізоляції.
  • Склеювання ізоляційних панелей.

Пістолет для герметика – річ досить універсальна, цим пояснюється висока популярність інструменту. Користуватися пістолетом може кожен, незалежно від досвіду та навичок. Достатньо один раз розібратися, як правильно використовувати інструмент, і надалі конструкція всіх схожих пристроїв буде зрозумілою. Завдяки використанню пістолета забезпечується не лише висока точність роботи, а й економічна витрата матеріалу. Будівельно-монтажний пістолет – це можливість швидко виконати всі роботи за допомогою силікона, герметика чи монтажної піни.

Особливості конструкції

Виходячи з назви, Ви можете зрозуміти, що будівельний пістолет нагадує звичайну вогнепальну зброю. Тут застосовується схожий принцип роботи. Основою інструменту є поршень, який під впливом фізичної сили виштовхує вміст балона піни (наш своєрідний патрон). Пістолет відноситься до категорії ручного інструменту, оскільки його робота безпосередньо залежить від сили, з якою користувач тисне на курок. А назву свій інструмент отримав завдяки неймовірній схожості зі звичайною зброєю.

Подачу герметика забезпечує сопло. Це наконечник, через який надходить силікон чи піна. Герметик від адаптера до штуцера проходить через ствол. За фіксацію балона відповідає адаптер. Корпус роблять пластиковим, металевим або із комбінованих матеріалів.

Найчастіше пістолети випускають розбірні. Тому якщо якась деталь вийшла з ладу, її легко можна замінити на нову і повернути інструменту початкову працездатність.

Пістолет для піни та його види

Оскільки сама монтажна піна випускається ринку у двох видах, то й інструменти можна умовно розділити на дві категорії – побутові та професійні. Відрізнити їх легко за обсягом балона, оскільки професійний пістолет для піни для монтажу розрахований на роботу з балоном 1,5 л і більше. А ось у побутовий інструмент встановлюють ємність з піною або силіконом обсягом 0,6-0,8 л. Завдяки тонкому наконечнику такий інструмент дозволяє дістатися навіть у важкодоступні щілини.

Відрізняються вироби також за ціною. Щоб купити будівельний пістолет професійний, доведеться витратити чимало грошей, адже інструмент зроблений з більш міцних, дорогих матеріалів і розрахований на інтенсивну експлуатацію. У той же час, побутовий пістолет для монтажної піни Topex, Stanley, Neo Tools призначений для менш інтенсивної роботи. Він легко впорається з поставленим завданням та порадує доступною ціною.

Також у продажу можна знайти одноразовий пістолет для піни. Це дешевий та зручний інструмент, яким можна швидко виконати разову роботу. При цьому Ви гарантовано отримуєте відмінний результат, а Ваш бюджет не постраждає від витрат на придбання дорогого інструменту, який більше не знадобиться.

Як вибрати пістолет для монтажної піни

Незалежно від категорії та цінового сегмента, всі якісні пістолети роблять із міцних та зносостійких матеріалів. В основному (крім одноразових моделей) це міцний метал, відполірований та покритий тефлоном. Кріплення герметичні, ручки та курки зручні. Віддавайте перевагу розбірному інструменту, щоб його можна було не лише ремонтувати, а й чистити після кожного застосування. Правильно збалансований інструмент добре лягає в руку, не вислизає, не перекошується. Їм легко та зручно маніпулювати під час виконання роботи.

Купити з доставкою пістолет для герметика чи монтажної піни пропонує інтернет-магазин АкваМаркет. В наявності великий вибір якісного інструменту для професійного або побутового використання. Доступні ціни, гарантована якість, доставка з Києва до будь-якої точки України. Менеджери охоче проконсультують з питань вибору та допоможуть знайти ідеальний інструмент з урахуванням фінансових можливостей.