Рівень будівельний - купити Вимірювальний інструмент у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Рівень будівельний


Рівень будівельний - інструмент, який набув широкого поширення не тільки в області ремонтно-будівельних робіт. Його використовують в побуті, коли потрібно виконати дрібні оздоблювальні роботи або повісити полку, картину. Визначити вертикальність або горизонтальність поверхні не складе труднощів, якщо під рукою хороший рівень Neo tools, Stanley, Topex. Величезний асортимент оригінальних інструментів Ви знайдете на сайті АкваМаркет. У нас можна купити з доставкою звичайний або магнітний рівень за доступною ціною. На складі в Києві зібрані всілякі інструменти від кращих виробників, відповідні ДСТУ та іншим стандартам, які можуть застосовуватися для подібної продукції. Менеджери магазину охоче підкажуть, як оформити замовлення або який рівень краще підійде під Ваші потреби. Телефонуйте, ми цілодобово на зв'язку!

Область застосування будівельних рівнів

Даний інструмент являє собою прилад, який розроблений спеціально для оцінки співвідношення поверхонь горизонтальних і вертикальних площинах. За допомогою рівня можна визначити кут відхилення від площин і усунути невідповідність. Інструмент незамінний при кладці цегли, монтажі каналізаційної системи, встановленні віконних або дверних конструкцій. Його використовують, щоб рівно повісити шафи, полиці, картини, фотографії, встановити обладнання або побутові прилади. Рівень будівельний - основа будь-якої будівельно-монтажної роботи. Саме тому він стане в нагоді не тільки на будмайданчику, а й удома.

Рівень будівельний: як користуватися

Припустимо, потрібно визначити горизонталь поверхні для монтажу підвіконня. Для цього бульбашковий рівень слід покласти на підвіконня, розмістивши робочу поверхню внизу. У гільзі буде видно пухирець повітря. Ідеальна горизонталь відповідає положенню бульбашки ідеально посередині вимірювальних рисок. Важливі навіть міліметри. Якщо бульбашка відхилена вправо або вліво, потрібно скорегувати положення підвіконня до моменту, коли бульбашка буде знаходитися в потрібному положенні. Аналогічним чином вимірюється вертикаль, тільки рівень розміщують перпендикулярно горизонтальних поверхням.

Перевірити кут нахилу можна за допомогою більш просунутих моделей. Тут знадобиться рівень з поворотною капсулою, який визначить показник необхідного нахилу. Для цього поворотну колбу розміщують в потрібному напрямку (відповідно градуйованої шкали), а рівень прикладають до контрольованої поверхні. Кут нахилу визначається за положенням бульбашки повітря.

Види рівнів будівельних

Класифікують інструменти за особливостями конструкції, які визначають не тільки вартість, але і властивості приладів. Ви можете купити такі види виробів:

  • Бульбашковий рівень. Найдешевший, практичний, доступний інструмент, який набув широкого застосування завдяки поєднанню високої точності і низької ціни. Всередині конструкції є ємність з рідиною, в якій знаходиться бульбашка повітря. Похибка не перевищує 1 мм на 1 метр. Вироби випускаються довжиною від 20 см і вище, що дозволяє купити рівень будівельний для будь-яких цілей.
  • Лазерний рівень. Входить в категорію професійного будівельного інструменту. Відрізняється максимальною точністю, мінімальною похибкою (0,1 мм на 1 м), високою швидкістю роботи. З причини особливостей конструкції лазерний рівень відображається в двох площинах на далеких відстанях, тому він незамінний на великих будівельних майданчиках.
  • Електронний рівень. Варіація бульбашкового, яка має поліпшений функціонал за рахунок вбудованого РК-дисплея. На екран виводиться інформація про кут відхилення від вертикальної або горизонтальної площини.
  • Трубний рівень. Ще одна модифікація класичного бульбашкового інструменту. Відрізняється формою капсули. Тут вона V-образна, що дозволяє використовувати інструмент на поверхнях з вигинами.
  • Гідроуровень. Являє собою дві колби, з'єднані між собою шлангом. Працює інструмент за принципом сполучених посудин. Похибка вимірювання складає 2-3 мм. Ідеально підходить для перенесення горизонтальних міток на великі відстані.

Як вибрати будівельний рівень

Головним критерієм тут є сфера застосування. Залежно від робіт, які планується виконувати, експлуатації підбирають відповідний інструмент. Бульбашкова модель - універсальне рішення для професіоналів і любителів. Інструмент однаково ефективний як на будмайданчиках, так і в побуті. А ось для спеціалізованої діяльності (монтаж вікон, ремонтні роботи, установка меблів або кліматичного обладнання) краще купити будівельний рівень професійний з мінімальною похибкою.