Вимірювальний інструмент - купити Ручний інструмент у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (5)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Lemanso, LTL70006, Рулетка, 3 м x 16 мм, жовта-чорна
Артикул: 61773
Lemanso, Рулетка LTL70001, жовта, 3 м*16 мм
Артикул: 43156
Lemanso, Рулетка LTL70008, жовто-чорна, 8 м*25 мм
Артикул: 43157
Lemanso, Рулетка, LTL700012, 5м x 19мм, жовта-чорна
Артикул: 61775
Lemanso, Рулетка, LTL70009, 5м x 25мм, жовта-чорна
Артикул: 61776

Вимірювальний інструмент


Для виконання вимірювань в певному діапазоні використовують вимірювальний інструмент. Рулетки, линійкі, рівні набули широкого поширення в різних галузях. Вимірювально-ручний інструмент застосовується в будівництві, машинобудуванні, побутових роботах, в лабораторіях і т.д. Вимірювальний інструмент від провідних європейських брендів гарантує високу якість і точність вимірювань, що виконуються. Він дозволяє дізнатися різні характеристики об'єкта: щільність, форму, довжину і т.д.

Купити з доставкою вимірювально-ручний інструмент в Києві пропонує компанія АкваМаркет. Наш сайт є зручною онлайн-платформою для вибору і покупки різних будівельних інструментів. Ретельно вивчивши особливості товару і потреби покупців, ми відібрали кращі пропозиції в даній категорії. На АкваМаркет Ви можете замовити онлайн ручний інструмент, щоб виконати будь-які види робіт. У нас знайдеться абсолютно все: штангенциркуль, рулетка, рівень, лазерний далекомір і різноманітний розмічальний інструмент. Ознайомившись з асортиментом, Ви зможете легко порівняти ціни, особливості, функціональні можливості виробів. Потім досить відправити товар в корзину, вибрати оптимальний спосіб оплати і доставки. Замовити онлайн інструмент ручний за кілька кліків. Робіть покупки в зручній обстановці, не залишаючи дому чи офісу. При необхідності менеджери сайту допоможуть підібрати ручний інструмент, орієнтуючись на Ваші потреби та фінансові можливості.

Вимірювальний інструмент і його види

Для кого-то вимірювальний інструмент - це лише лінійки або рулетки. Але в дану групу товарів сьогодні входять різні типи виробів, за допомогою яких можна дізнатися необхідні параметри об'єкта. Ось найбільш затребувані типи інструменту вимірювального:

  • Рулетка. Являє собою м'яку стрічку з нанесеними поділками. Стрічка скручується всередину компактного корпусу. Процес змотування може бути ручним або автоматичним. Рулеткою роблять виміри висоти, довжини і ширини об'єкта. Вироби відрізняються за ступенем захисту стрічки, довжиною стрічки, міцністю корпусу і т.д.
  • Будівельна лінійка. Цей розмічальний інструмент використовують для черчення прямих ліній, а також вимірювання довжини / ширини певного предмета. Лінійки використовують не тільки на підприємствах, але і в побуті. Відрізняються вироби типом відображення поділів (см, дм, мм) і розмірами. У продажу є металеві, дерев'яні, пластикові лінійки довжиною від 50 см і більше.
  • Штангенциркуль. Інструмент оснащується спеціальною вимірювальною штангою зі шкалою, а також ноніусом. Можна замовити штангенциркуль ноніусний, цифровий і циферблатний. Більшість покупців сьогодні віддають перевагу саме цифровим штангенциркулям, оскільки вони характеризуються максимальною точністю вимірювань.
  • Рівень. Незамінний при перевірці вертикальності або горизонтальності поверхонь. Є кілька видів рівнів, але найбільш затребуваним залишається бульбашковий. Він складається з корпусу з колбою, усередині якої залита рідина. Бульбашкові рівні надійні, довговічні і прості у використанні.

На що звертати увагу при виборі вимірювального інструмента

Абсолютно всі інструменти вимірювальні призначені для отримання даних про розміри, форму та інших фізичних характеристиках об'єкта. Щоб вибрати відповідний виріб, слід розуміти, для чого Ви будете його використовувати. Звертайте увагу на три головних аспекти:

  • Діапазон вимірювань. Навіть в одному сегменті товарів вироби можуть мати свої особливості. Наприклад, стрічкова рулетка і лазерний далекомір будуть давати одні й ті ж характеристики, але в різному діапазоні.
  • Величина похибки. На жаль, ідеальний вимірювальний інструмент поки не придумали. Будьте готові до того, що навіть найточніша рулетка матиме невелику похибку. Зазвичай виробники вказують ці параметри в описі.
  • Діапазон робочих температур. Цей параметр дуже важливий для інструменту, який працює від акумулятора або батарейок.

Також рекомендуємо звертати увагу на зручність використання вибраного виробу. Визначте для себе характеристики, які дійсно важливі. І після цього сміливо вибирайте товар в онлайн-каталозі, порівнюючи параметри і особливості інструменту. А ми в свою чергу гарантуємо, що вся продукція, запропонована в магазині, відповідає високим стандартам якості і безпеки. Вимірювальний інструмент українських і європейських брендів з гарантією від виробника. Ми ретельно відбираємо асортимент, щоб висока якість товару радувало покупців. Тому інструмент вимірювальний від сайту АкваМаркет це:

  • Компактність.
  • Довговічність.
  • Мінімальна похибка при вимірюваннях.
  • Широкий функціонал.
  • Доступна ціна.
  • Зручність в експлуатації.

Купити з доставкою вимірювальний інструмент в Києві, Харкові, Львові та інших містах України стало набагато простіше. Загляньте в каталог, оформіть замовлення онлайн і вже завтра отримайте посилку у відділенні Нової Пошти Вашого міста.