Плоскогубці і кусачки - купити Ручний інструмент у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (3)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Lemanso LTL20056 CRV60, Бокорізи, 6 дюймів, бірюзові
Артикул: 43167
Lemanso, Круглогубці LTL20045, помаранчеві, 125 мм
Артикул: 43160

Плоскогубці і кусачки


Плоскогубці і кусачки - ручний інструмент, який обов'язково використовують під час виконання різних електротехнічних робіт. Надійні, функціональні і зручні плоскогубці купити повинен кожен майстер. Маючи в своєму розпорядженні подібний інструмент, можна вигнути кабель, дріт, захопити різноманітні предмети. Кусачки електрика дозволяють без побоювання працювати з проводами під високою напругою, оскільки інструмент має ізоляцію.

Сучасні плоскогубці і кусачки відрізняються широкою варіативністю модифікацій. Це істотно розширює сферу їх застосування. Ретельно вивчивши всі види кусачок, можна підібрати і замовити онлайн ручний інструмент для виконання будь-яких робіт. Магазин АкваМаркет пропонує покупцям широкий асортимент високоякісних виробів від провідних торгових марок. Ви можете швидко і вигідно купити з доставкою кусачки для проводів або комбіновані пасатижі. В наявності плоскогубці з прорізами, ізоляцією, з різною величиною зіву для захоплення і для чищення проводів будь-якого типу.

Види плоскогубців. Що вибрати

Насправді плоскогубці - це велика категорія ручного інструменту, в який також входять і різні види кусачок. Вироби мають певні особливості, тому використовуються в різних галузях: машинобудуванні, ремонтних роботах, виробництві предметів інтер'єру, будівництві. У нашому онлайн-каталозі зібрано різноманітний ручний інструмент:

  • Плоскогубці. Знадобляться в разі, коли потрібно виконати захоплення круглих елементів, проводів, труб невеликого діаметра. Звичайні і переставні плоскогубці з ріжучими крайками і без представлені у нас у всіх можливих розмірах і модифікаціях. Діелектричні моделі з наноізоляціонним матеріалом створені спеціально для роботи з проводами під високою напругою.
  • Кусачки для кабелю. Шарнірно-губцевий інструмент, призначений для перерізання дроту або проводів. Також представлені в різноманітті варіацій. Є кусачки для проводів, що знаходяться під високою напругою. Силові варіанти підходять для кабелю великої товщини. Відрізняються інструменти за формою губок, розміром і т.д.
  • Кліщі обтискні. Використовуються також для чищення проводів від ізоляції, заміни запобіжників і інших робіт. Розрізняються по довжині ручок і пластин. Інструмент з широкою сферою застосування, починаючи від ремонту і закінчуючи виробництвом кованих виробів.
  • Пасатижі. Являють собою комбіновані плоскогубці, які відрізняються широкою функціональністю. Об'єднуючи в собі можливості кількох видів ручного інструменту, пасатижі легко вирішують різнопланові завдання. Ви можете купити пасатижі комбіновані, які включають в себе шило, викрутку, дирокол.
  • Бокорізи. Це кусачки, в яких ріжучі кромки розташовані під нахилом. Такий кабелерез називають бокорізом. Розрахований інструмент на розрізання проводів, кабелей. Для електромонтажних робот випускаються діелектричні моделі, виконані з ізоляційного матеріалу з м'якими накладками на держаках.

АкваМаркет - це всеосяжний асортимент ручного шарнірно-губцевого інструменту. Фахівці компанії готові допомогти у виборі товару, щоб кожен покупець знайшов саме те, що потрібно. Для оптових замовників діють спеціальні цінові пропозиції.

Як вибрати ручний інструмент

Щоб покупка не обернулася розчаруванням, важливо правильно підібрати плоскогубці і кусачки з урахуванням наступних критеріїв:

  • Цільове призначення інструменту. Безпосередньо визначає сферу застосування виробу і види робіт, які можна виконувати з його допомогою. Кусачки електрика - вузькоспеціалізований інструмент, який навряд чи стане в нагоді в побуті, але знадобиться професіоналу.
  • Форма губок. Вони бувають вигнуті, загострені, округлені.
  • Розмір і розташування губок.
  • Примикання (часткове або повне).
  • Робоче зусилля. Чим товщі губки, тим більше робоче зусилля. Отже, товсті губки витримують більше навантаження і дозволяють працювати з проводами і кабелями значного діаметра.
  • Вид заточення ріжучих частин. Відрізняється в залежності від цільового призначення інструменту.
  • Ручки. Кусачки електрика обов'язково мають ізоляцію. Є моделі з антистатичним захистом і пружинним елементом.

Також звертайте увагу на те, для яких матеріалів призначені плоскогубці і кусачки. Багато виробників вказують ці параметри на упаковці. Більшість інструменту створено для роботи з алюмінієвими і мідними проводами, а ось для сталевих жил слід купувати спеціальні плоскогубці і кабелерізи.

Правильний підбір шарнірно-губцевого інструменту безпосередньо визначить якість виконуваної роботи і безпеку майстра. Рекомендуємо ретельно вивчати особливості товару, уважно вибирати інструмент. Якість і надійність - головні орієнтири в цьому питанні. Віддавайте перевагу відомим брендам, які зарекомендували себе на ринку. АкваМаркет пропонує замовити онлайн в Києві плоскогубці, кусачки MasterTool, EcoKraft, Lemanso. Продукція відрізняється довговічністю, надійністю і займає лідируючі позиції на ринку ручного інструменту. А наші ціни і швидка доставка зроблять покупку максимально приємною.