Ломи і зубила - купити Ручний інструмент у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Ломи і зубила


Ударно-ріжучі інструменти - велика група універсальних помічників для професійного майстра і вмілого господаря. Ломи, зубила, долото отримали широке застосування в різних сферах діяльності людини. Незважаючи на гранично просту конструкцію, ударний інструмент відрізняється високою функціональністю. Лом-цвяходер незамінний при пожежах, аваріях, виробництві меблів та інших виробів, будівництві. Надійний ручний інструмент стане в нагоді як в процесі ремонту, так і в ході виконання дрібних завдань по догляду за будинком або квартирою. Інтернет-магазин АкваМаркет подбає про Ваш комфорт. Адже у нас можна недорого замовити онлайн ручний інструмент. Всього кілька кліків - і Ваше замовлення вже оформлене. В наявності різноманітні види ударного інструменту для ремонту і будівництва.

Лом. Особливості, види і сфера застосування

Будівельний лом - ударний інструмент, який представляє собою міцний металевий прут з заточкою або лопатообразною кінцівкою. З його допомогою виконують різні будівельні та демонтажні роботи. Завдяки своїй конструкції фомка витримує екстремально високі навантаження, тому її часто застосовують як важіль. Спеціалізовані моделі виготовляють у певній формі і з заточками, призначеними для виконання тих чи інших завдань. Деякі види ударного інструменту оснащують наконечником, який не іскрить при контакті з іншими металами. У нашому каталозі Ви можете вибрати і купити з доставкою:

  • Класичний будівельний лом. Рівний прут із загостреним наконечником. Гострим кінцем піддягають важкий предмет, а тупий торець використовують як ударну сторону.
  • Лом-цвяходер. Демонтажний інструмент із зігнутим наконечником у вигляді лопатки з прорізом. Їм зручно захоплювати капелюшки цвяхів.
  • Монтажний лом. Інструмент класичної форми з Г-образною лопаткою на кінці. Використовується для зривання дерев'яних дощок, бортування шин великої спецтехніки.
  • Льодовий лом. Наконечник лопатоподібною форми дозволяє легко пробивати лід. Іноді такі будівельні інструменти використовують при розкопці траншей.

Зубило та його різновиди

Ще один варіант затребуваного ударно-ріжучого інструменту - зубило. Це спеціальний стрижень, за допомогою якого проводиться обробка твердих металів, в тому числі металу і натурального каменю. На одному кінці зубила є плоска сторона (потиличник або бойкова частина), а на іншому розташовується робоча область з заточеними гранями. Шляхом впливу на торець ударним інструментом забезпечується ударно-ріжучий ефект. Які види зубил можна замовити онлайн на сайті АкваМаркет:

  • Крейцмейсель. Канавочне зубило, яке має звужений вид і заточений наконечник. Використовується для вирізання виїмок, канавок.
  • Зубило для перфоратора. Призначено для обробки металу або каменю. З одного кінця має хвостовик, призначений для кріплення в перфораторі. Важливо правильно підібрати типорозмір хвостової частини, щоб робота була комфортною і безпечною.

Класифікують зубила також за формою наконечника: піка, лопатка, штробер, плоске. У нашому магазині доступні всі актуальні тіпоформи, а також рідкісні варіанти зубил для вузькопрофільних робіт.

АкваМаркет - будівельні інструменти на будь-який смак

Оскільки асортимент ударно-ріжучого інструменту різноманітний, ми намагалися охопити максимально широкий круг товарів. У нашому каталозі знайдуться інструменти, призначені для ремонтних, будівельних робіт. Пропонуємо замовити онлайн:

  • Бородок слюсарний. Універсальний добійник для цвяхів. Являє собою невеликий стрижень з конусоподібним наконечником. За допомогою добійника можна повністю забити кріпильні елементи без ризику пошкодження поверхні. Добійник часто використовується при укладанні підлогових покриттів.
  • Кернер. Слюсарний інструмент у вигляді тонкого загостреного стержня. Керн використовується для створення лунок в твердих матеріалах. Лунки спрощують подальше свердління матеріалу, запобігаючи раптове зісковзування свердла.
  • Долото. Використовується для видовбування виїмок в цеглі, бетоні, деревині, металі. Долото має квадратний або прямокутний перетин. В каталозі є ручне долото, а також варіанти для установки на перфоратор. Спеціальний хвостовик забезпечує надійне кріплення насадки в патроні електроінструмента.

Купити з доставкою ударно-ріжучі інструменти в Києві

АкваМаркет максимально спрощує процес придбання будівельних інструментів. Не має значення, в якому місті Ви живете. Наша доставка оперативно транспортує товари в будь-яку точку країни. Щоб оформити замовлення досить зайти в каталог, підібрати оптимальні позиції і відправити їх в корзину. Наші плюси:

  • Широкий асортимент. Понад 100 найменувань інструментів для ремонтних і будівельних робіт.
  • Якість. Всі вироби відповідають найвищим вимогам якості, нормативам і стандартам, що діють у даній галузі.
  • Цілодобовий коллбек центр. Фахівці доступні в будь-який час.
  • Ціни від виробника. Завдяки прямим поставкам товару безпосередньо від виробників вартість інструменту у нас значно нижча, ніж в роздрібних мережах.

Менеджери готові відповісти на будь-які питання, допомогти у виборі будівельних інструментів. Врахуємо всі Ваші переваги, вимоги щодо функціональності і вартості.