Викрутки - купити Ручний інструмент у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (14)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Lemanso LTL30005, Викрутка плоска, 5 х 125 мм, жовто-чорна
Артикул: 61769
Lemanso LTL30010, Викрутка плоска, 6 х 200 мм, жовто-чорна
Артикул: 61771
Lemanso, LTL30001, Викрутка плоска, 6 х 38 мм, жовто-чорна
Артикул: 61772
Lemanso, LTL30003, Викрутка плоска, 5 х 75 мм, жовто-чорна
Артикул: 61770
Lemanso, LTL30007, Викрутка плоска, 6х100 мм, жовто-чорна
Артикул: 71201
Lemanso, LTL30008, Викрутка плоска, 6х125 мм, жовто-чорна
Артикул: 71202
Lemanso, LTL30009, Викрутка плоска, 6х150мм, жовто-чорна
Артикул: 71203
Lemanso, Набір викруток для телефонів, LTL10050
Артикул: 61756

Викрутки


Викрутка - це ручний інструмент, який напевно знайдеться в кожному будинку. За популярністю виріб може змагатися хіба що з молотком. Викрутки завжди під рукою у автослюсаря, майстра по ремонту, у вмілого господаря. Універсальний набір викруток здатний замінити відразу кілька дорогих пристосувань, заощадивши кошти власника на придбання такого ручного інструменту. Викрутка призначена для роботи з гвинтами, шурупами, саморізами і іншими кріпильними елементами.

Замовити онлайн універсальний інструмент в Києві пропонує компанія АкваМаркет. У нас Ви знайдете будь-які типи викруток. Потрібна викрутка з насадками, індикаторна або ударна викрутка? Будь-який варіант інструменту Ви знайдете в нашому онлайн-каталозі. Головний плюс нашого магазину - можливість купити з доставкою викрутки Стенлі, Топекс, Макіта та інших відомих брендів. Ми працюємо безпосередньо з виробниками, минаючи посередників. Це означає, що купити викрутки на АкваМаркет можна без націнки. Ви можете замовити доставку в Київ або область. Наприклад, в Вишневе, Бучу, Ірпінь. Але перш, ніж оформити замовлення, варто уважно вивчити асортимент і особливості кожного інструменту.

Види викруток за цільовим призначенням

Універсальний інструмент ділиться на кілька видів залежно від сфери застосування. Виробники випускають вироби, призначені для виконання тих чи інших робіт. Ось класифікація інструменту за цільовим призначенням:

  • Викрутки для годинників, ноутбуків, телефонів. Як правило, для таких цілей продають набір викруток або основу з магнітним утримувачем, яка комплектується декількома знімними наконечниками (бітами). Оскільки інструмент призначений для роботи з дрібним кріпленням, біти повинні бути тонкими і маленькими. Викрутка з насадками і магнітним утримувачем спрощує викрутку дрібних деталей, так як шурупи і гвинти примагничуються до наконечника і не падають.
  • Стандартні викрутки. Ручний інструмент, який добре нам знайомий. Стандартна викрутка являє собою металевий пруток з ручкою і виїмкою для певної насадки. Є звичайні викрутки хрестові, плоскі, а також варіанти зі знімними насадками.
  • Ударні викрутки. Певні особливості конструкції роблять ударну викрутку незамінною в ситуаціях, коли складно відкрутити кріплення стандартним інструментом. Наприклад, щоб впоратися з заіржавілим гвинтом або великим шурупом ударна викрутка підійде ідеально. Усередині інструменту знаходиться поворотний механізм, який перетворює енергію від удару в енергію для роботи механізму.
  • Діелектричні викрутки. Спеціалізований інструмент, який призначений для роботи з електромережами. Діелектрична викрутка використовується для установки електролічильників, розеток, прокладки проводки і роботи в електромережах, що знаходяться під напругою до 1000 В.
  • Реверсивні викрутки. Це викрутка з тріскачкою з храповим механізмом, який дає можливість управляти інструментом однією рукою. Завдяки такій конструкції реверсивна викрутка дозволяє виконувати роботи у важкодоступних місцях. Як правило, комплектується набором змінних біт.

На сайті АкваМаркет Ви знайдете надійний ручний інструмент, який виготовлений відповідно високим світовим стандартам якості. Ми пропонуємо купити викрутки індикаторні, реверсивні, готові до тривалої експлуатації в будь-яких умовах. Замовити онлайн викрутку або інший ручний інструмент допоможуть докладні описи, технічні характеристики і фотоілюстрації кожної позиції.

Типи викруток по наконечникам

«Жало» викрутки - її наконечник. Це закінчення металевого стержня. Щоб працювати з певним кріпленням підбирають конкретні розміри і тип наконечника. Важливо, щоб жало точно відповідало шліцу, тільки в цьому випадку можна комфортно працювати інструментом. Які бувають викрутки по формі наконечників:

  • Пряма. Найпростіший і найпоширеніший інструмент. Такі викрутки ще називають «мінусом», а в технічній документації вона маркується літерами «SL». Ширина шліца варіюється в межах 2-18 мм.
  • Хрестова. Ще її називають «плюс», «Філіпс». Маркується літерами «PH», скорочено від бренду Phillips, який першим запатентував такий вид інструменту. Хрестова викрутка має велику площу зіткнення наконечника і капелюшка гвинта. Інструмент також різниться за розмірами наконечника. Найбільш поширене рішення - PH2. Такий викруткою можна вкрутити або викрутити більшість побутових шурупів.
  • Хрестова з додатковими напрямними. Викрутка «позідрайв» або PZ відрізняється великим крутним моментом, що робить її незамінною в роботі з об'ємними головками гвинтів.
  • Зірочка. Викрутка «Torx» має вузьку сферу застосування, так як використовується для роботи зі специфічним кріпленням. Однак без неї не обійтися в сервісних центрах і ремонтних майстернях, електронному приладобудуванні.
  • Шестигранник або «HEX». Являє собою г-подібний стрижень з різними параметрами 6-гранного перетину. Такий інструмент більше схожий на ключ. Відрізняється тривалим обертовим моментом, який перевершує показники хрестових викруток.
  • Квадратна. Використовується для шліца квадратної форми. Специфічний інструмент для вузькопрофільних робіт.

АкваМаркет надає можливість купити з доставкою викрутки будь-яких типів. Наш асортимент - це продукція таких відомих виробників, як Lemanso, MasterTool, Stanley. Якщо Ви розгубилися у виборі або не впевнені у рішенні, наші фахівці готові запропонувати кращий варіант з урахуванням Ваших потреб. Гарантуємо найкращі ціни на набори викруток, а також оперативну доставку до Харкова, Львова, Одеси, Запоріжжя, Дніпро.