Електроінструменти - купити Ремонт та інтер'єр у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Електроінструменти


З'явившись на ринку, електроінструменти значно спростили виконання ремонтно-будівельних робіт. Застосування сучасних пристроїв дозволяє значно підвищити ефективність кожного процесу, знизивши його трудомісткість. Тепер, щоб просвердлити найтовстішу стіну достатньо підібрати підходящу електричну дриль, а для замісу великої кількості розчину - використовувати міксер будівельний. Технічні особливості пристроїв досить різні, тому як професіонали, так і любителі зможуть вибрати і купити електроінструмент з необхідними функціональними характеристиками. Найбільш популярні види електроінструментів: перфоратор, шуруповерт, дриль, шлифмашина, краскопульт. Підбирають устаткування з урахуванням поставленого завдання і сфери використання.

Електроінструмент і його особливості

Якісний сучасний електроінструмент незамінний при виконанні оздоблювальних, монтажних, реконструкційних та інших видів будівельних робіт. Якщо не взяти в допомогу дриль або перфоратор, складно робити навіть основні ремонтні процеси. Отже, щоб ефективно вирішити поставлену задачу слід підібрати гарні пристрої.

Весь електроінструмент умовно ділиться на дві великі категорії - електричний і акумуляторний. Складно сказати однозначно, який варіант краще, оскільки кожна група має свої переваги. Акумуляторні інструменти портативні і мобільні, але іноді ємності батареї недостатньо для тривалої роботи. Електричні моделі «прив'язані» до електроживлення. Якщо немає електропостачання або розетки поруч, працювати інструментом буде неможливо. Однак електроінструменти, що працюють від мережі, можуть функціонувати тривалий час без перерв або зупинок.

Також при виборі варто звертати увагу на матеріал, з якого виготовлений корпус пристрою. Пластик повинен бути міцний і добротний, щоб пристрій прослужив максимально довго. Також від якості корпусу залежить безпека. Моделі з прогумованими або перфорованими елементами, ремінцями або ручками більш безпечні і практичні. Оцініть якість пускової кнопки і наявність надійного фіксатора, якщо це передбачають особливості моделі.

Функціонально електроінструменти відрізняються в залежності від сфери використання. Професійний перфоратор, гайковерт, електролобзик обійдеться трохи дорожче звичайного побутового, але порадує не тільки експлуатаційними параметрами, але і запасом потужності, набором функцій і можливостей.

Що вибрати. Асортимент пристроїв

Насправді електроінструмент - це дуже велика категорія товарів. Тут знайдеться пристосування для виконання будь-якого процесу. Безумовно, перераховувати всі вироби немає сенсу. Багато моделей отримали застосування лише в вузькоспеціалізованому середовищі. Але є в цьому переліку безсумнівні лідери, які застосовуються як в професійному, так і побутовому сегменті. Який електроінструмент купити з доставкою:

  • Перфоратор. Універсально замінює кілька пристроїв, які використовують для пробивання дірок, свердління отворів або розбивання матеріалів. За допомогою перфоратора можна швидко просвердлити дірку або зруйнувати цегляну, бетонну перегородку. Хороший перфоратор Бош відрізняється універсальністю, тому може використовуватися як відбійний молоток і потужна ударна дриль.
  • Електропила. Незамінна при будівництві, лісопереробки, дачних або теслярських роботах. На відміну від бензинових аналогів, електропила Makita може використовуватися всередині приміщення за рахунок відсутності відпрацьованих газів.
  • Шуруповерт. Призначений для вкручування або викручування шурупів, саморізів або інших кріпильних елементів. Також шуруповерт використовується для свердління отворів. Сучасні шурупокрути Bosh оснащуються потужним двигуном і відрізняються неймовірною витривалістю. А можливість перемикання швидкостей забезпечить максимальний комфорт під час роботи.
  • Електричний паяльник. Використовується для пайки мікросхем, проводів, пластикових і металевих деталей і для випалювання. Дозволяє швидко з'єднати дрібні металеві деталі за рахунок розплавлення їх поверхні.
  • Болгарка. Саме так в народі називають кутову шліфувальну машину. З її допомогою можна різати різні матеріали (метал, цегла і камінь, деревину), шліфувати і зачищати поверхні. Болгарки відрізняються за розмірами і функціональними характеристиками. Область застосування болгарки залежить від використаного в комплекті диска.

Грамотно підібрані електроінструменти допомагають економити час і сили, перетворивши складні ремонтно-будівельні процеси в захоплююче заняття.

Купити електроінструмент з доставкою

Компанія АкваМаркет пропонує великий каталог електричного інструменту від провідних світових виробників. В наявності пристрої, витратні матеріали та інвентар для виконання будь-яких видів будівельних робіт. На сайті можна купити електроінструмент, якісний вимірювальний інструмент, пневмоінструмент, малярський і слюсарно-монтажний інструмент спеціального призначення. В каталозі знайдеться все, будь то лазерний нівелір Макіта або шуруповерт Бош.

Наші менеджери цілодобово на зв'язку, щоб допомогти в підборі необхідних інструментів і оснастки. При необхідності буде організована термінова кур'єрська доставка в Київ, Одесу, Луцьк, Харків. АкваМаркет - це можливість купити інструмент онлайн з оплатою зручним для Вас способом. Електроінструменти продаються оптом і в роздріб. Поставляємо товари в необхідному обсязі і в найкоротші терміни. Ми дбаємо про своїх клієнтів, тому забезпечуємо максимальну повноту асортименту, щоб Ви могли замовити все і відразу на одному інтернет-порталі.