Ремонт та інтер'єр - купити у Києві, доставка води - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Фрукти, овочі, сухофрукти Фрукти, овочі, сухофрукти
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
Ремонт та інтер'єр Ремонт та інтер'єр
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (358)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Lemanso LTL10025, Набір інструментів, 38 предметів Lemanso LTL10025, Набір інструментів, 38 предметів
Lemanso LTL10025, Набір інструментів, 38 предметів Lemanso LTL10025, Набір інструментів, 38 предметів
66900
Артикул: 61750
Lemanso LTL10030, Набір інструментів, 43 предмети Lemanso LTL10030, Набір інструментів, 43 предмети
Lemanso LTL10030, Набір інструментів, 43 предмети Lemanso LTL10030, Набір інструментів, 43 предмети
99900
Артикул: 61751
Lemanso, LTL80015, Мультитул, 9 інструментів, чорний
Lemanso, LTL80015, Мультитул, 9 інструментів, чорний
43200
Артикул: 61758
Maxi Color, 400 мл, Емаль аерозольна, мідна
Maxi Color, 400 мл, Емаль аерозольна, мідна
20900
Артикул: 78832
Maxi Color, 400 мл, Емаль аерозольна, термостійка, червона
Maxi Color, 400 мл, Емаль аерозольна, термостійка, червона
19600
Артикул: 78837
Motip, 400 мл, Емаль аерозольна, термостійка, до 800°C, біла
Motip, 400 мл, Емаль аерозольна, термостійка, до 800°C, біла
30800
Артикул: 78879
Pragnis Рустик Куля білий, Свічка, D8см
Pragnis Рустик Куля білий, Свічка, D8см
6600
Артикул: 26778
Pragnis Рустик Циліндр червоний, Свічка, D7см х10 см
Pragnis Рустик Циліндр червоний, Свічка, D7см х10 см
8700
Артикул: 26780
 Господар, Дюбель, Розпірний, 3010, 10х50 мм, 25 шт.
Артикул: 32415
3M Scotch, 1 шт., Стрічка малярська, біла, 18 мм х 50 м
Артикул: 39272
Bison, 7,5 г, Суперклей професійний
Артикул: 78968
Bispol, 255 мм, Свічка кручена, червона перламутрова
Артикул: 84143
Bispol, 47 х 95 мм, Свічка столова, стовпчик, біла
Артикул: 84144
Buromax, Клеевой пістолет, 11 мм, 60 Вт
Артикул: 67517
Buromax, Клеевой пістолет, 7 мм, 20 Вт
Артикул: 67518

Ремонт та інтер'єр


Затишок в приміщенні створюється поетапно. Але головні кроки на шляху до створення комфортного простору - це ремонт і дизайн інтер'єру. Грамотно продуманий план ремонту, а також подальше стилістичне оформлення приміщення багато в чому визначать загальне враження і зручність використання цієї зони. Крім того, хороший ремонт квартири і красивий домашній інтер'єр приносить естетичне задоволення. У цій нелегкій справі важлива кожна дрібниця: освітлення, елементи декору, текстиль. Саме незначні деталі і елементи в результаті стають улюбленими і вносять в дизайн інтер'єру ту саму родзинку, яка привертає увагу оточуючих. Навіть самий сучасний інтер'єр кухні може бути нудним і безликим, якщо в ньому відсутній домашній затишок.

Ремонт в будинку і стильний інтер'єр. З чого почати

Домашній затишок створюється ще на етапі виконання ремонтних робіт. Майстри грамотно продумують розташування освітлювальних приладів, розеток, побутової техніки і меблів. Ремонт квартири виконують за допомогою сучасних будівельних і оздоблювальних матеріалів, використовуючи функціональні електроінструменти та обладнання.

Ремонт в будинку починається з ідеї. Кожна кімната може бути індивідуальною, маючи свою стилістику і особливий настрій. Унікальний інтер'єр кухні, спальні, вітальні створюють затишні дрібниці для дому: свічки, вази, текстиль, картини, фотографії на стінах.

Ідеї ​​для ремонту можна черпати в Інтернеті або різноманітних тематичних журналах. Вивчаючи авторські збірки, Ви зможете знайти той самий стилістичний настрій, який хочете створити у власній квартирі або приватному котеджі. Оригінальний інтер'єр створює затишок в домі і підкреслює індивідуальність власників. Комфортний і красивий будинок - це місце, де приємно відпочивати, займатися домашніми обов'язками, запрошувати гостей. Зараз набагато простіше здійснити задумане, оскільки досить мати фантазію і вибрати для себе підходящі ідеї для ремонту. А необхідні матеріали, ручний інструмент, товари для саду та городу Ви завжди можете купити з доставкою на сайті АкваМаркет. У нашому магазині Ви можете вибрати і замовити онлайн потрібні товари за вигідними цінами. Бути дизайнером власного будинку, офісу або котеджу так просто, адже на сайті АкваМаркет без сторонньої допомоги легко вибрати відповідний ручний інструмент, оздоблювальні матеріали та елементи декору.

Асортимент товарів для ремонту і дизайну інтер'єру

Ми подбали про те, щоб надати покупцям великий вибір продукції від перевірених українських та зарубіжних виробників. У нашому каталозі зручно замовляти онлайн потрібні товари з швидкою доставкою в Київ, Харків, Львів та інші міста України. Орієнтуйтеся в асортименті за допомогою категорій і підрозділів. Використовуйте можливість сортувати товари по брендам або за характеристиками. Кожна позиція має докладний опис. Порівнюйте картки товарів, щоб вибрати те, що Вам дійсно підходить. Дізнатися більше про той чи інший товар допоможуть відгуки. АкваМаркет - це світ якісних товарів для ремонту і дизайну інтер'єру в зручному онлайн-форматі.

Що ми пропонуємо? Всеохоплюючий вибір матеріалів, інструментів, аксесуарів, а також корисні дрібниці для дому. Найбільш затребувані і популярні засоби для фарбування, кріплення, полірування, декорування приміщень. На сайті АкваМаркет Ви можете недорого замовити:

  • Електроінструменти. Шуруповерти, паяльники, дрилі, шліфувальні машини та інші інструменти від найкращих брендів. У нас знайдуться як бюджетні побутові рішення, так і дорогі електроінструменти професійного сегмента. На усі товари поширюється гарантія.
  • Освітлення. Лампи, люстри, світильники, кріплення, комплектуючі для внутрішнього або зовнішнього освітлення. В каталозі знайдуться якісні торшери, локальні світильники, красиві люстри, лампи в дитячу, нічники і бра. Створюйте неповторну атмосферу в будинку або квартирі за допомогою незвичайних освітлювальних приладів, замовляючи їх онлайн з доставкою.
  • Оздоблювальні матеріали. Засоби для фарбування, полірування, шліфування та інші корисні товари.
  • Дрібниці для дому. Навіть невелика деталь створює в приміщенні певний настрій. Створюйте неповторний інтер'єр, підбираючи в нашому каталозі стильні вази, елегантні свічки, інтер'єрні наклейки та інші аксесуари. Формуйте свій простір для роботи, життя або відпочинку.
  • Товари для саду та городу. Красива прибудинкова територія і доглянутий сад створюють приємне враження. У нашому каталозі Ви знайдете все необхідне: садовий інструмент і техніку, обладнання для поливу, елементи ландшафтного дизайну і товари для відпочинку в саду.

Великий каталог товарів допоможе втілити в реальність навіть саму сміливу дизайнерську ідею. Ми враховуємо різноманітність смаків наших покупців, тому пропонуємо дійсно широкий вибір товарів для ремонту і дизайну інтер'єру. Завдяки такому різноманіттю в нашому магазині кожен знайде те, що потрібно.

Переваги замовлення на АкваМаркет

Звернувшись до нас, Ви зможете оцінити плюси замовлення на сучасній онлайн-платформі. Ми не тільки збираємо всі необхідні товари на одному майданчику, а й надаємо сервіс високого рівня. АкваМаркет це:

  • Грамотна консультація. Менеджери завжди на зв'язку, щоб допомогти розібратися в будь-якому питанні. Підберемо необхідні товари, роз'яснимо характеристики кожної позиції, знайдемо оптимальне рішення в рамках будь-якого бюджету.
  • Можливість купити з доставкою товари для ремонту оптом. Кожне найменування може бути замовлено в необхідній кількості.
  • Зручність клієнтів. Замість утомливих походів по магазинах Ви можете вибирати матеріали і елементи декору в комфортних умовах за чашкою кави. Сайт працює цілодобово, тому двері нашого магазину відкриті для Вас завжди.
  • Конкурентні ціни. Пряма співпраця з постачальниками або виробниками дозволяє нам встановлювати доступні ціни на товари для ремонту та дизайну інтер'єру.

Слідкуйте за новинами, щоб не пропустити акції або розпродаж.